Şimdi Ara

Bosch Class 6000 W---EA HATASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
15.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat konusunda birşey söyleyemem ancak kombimden memnunum. Teknik servisinden ise çok daha memnunum. Açıkçası sırf teknik servisinden dolayı kombiyi tavsiye ederim.
  • bendeki class 6000 su basmıyor!? kombinin altındaki mavi kolu çeviriyorum çeviriyorum tık yok, biraz daha çevirdikçe siren gibi bir ses çıkıyor fakat kombiye su basmıyor. Sebebi ne olaki? daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurakrituel

quote:

Orijinalden alıntı: kin_ci

Bosch class 6000 kombim ocak ayının 2 sinde devreye alındı, servis tarafından. Bu geçen 18 günlük kullanımım da 2 kere EA arızası 2 kerede C6 arızası verdi. İlkinde servis çağırdık fan motorunu kalibre ettiğini söyledi ve kombiyi resetledi. 2.sinde kendim kombiyi resetledim. Bugün tekrar EA arızası ve C6 arızasını tekrarladı. Pişmanım Bosch markası aldığıma. Bu soğuklarda öğlece kala kaldık. Servis yarına randevu veriyor. Bosch markasını şuana kadar evimin kapısından içeri sokmadım ama kombide bir deneyelim dedik. Korktuğumuz başımıza geldi. Bakalım yarın servis gelince ne yapacak çok merak ediyorum. Hani kullanırım 6 ay 1 sene 2 sene anlarım, oda olmaması gerekir de. Daha 18 gün kullanmışım çıkardığı sorunlara bak. Uzak durulası bir marka. Diğer bosch marka kombiler nasıldır bilmiyorum fakat Claas 6000 tam bir çöp.

öncelikle merhabalar,

60 metrekare yeni aldığım 2+1 evim için bosch class 6000w marka kombi almayı düşünüyorum. Aslında düşünüyordum sizin bahsettiğiniz kusurları görene kadar.

Sormak istediğim kombideki sorun çözüldü mü ?

Aslında bu kombiyi kullanan diğer arkadaşlara da aynı soruyu sormak istiyorum.

Ayrıca bir doğalgaz firması kombi montaj, projelendirme ve gaz açtırma işlemleri için, bosch class 6000w marka kombi kullanarak 1900 tl ye bu işlemleri yapacağını söyledi.
    Sizce rakam uygun mu ?

Şimdiden teşekkürler

Kombide sorun çözülmedi. Nasıl çözdüğüme gelince class 6000w yi geri iade ettik servis raporuyla. Fiyat farkı verip classic condens 2500 aldım. Şükür şuan için sorun yok.

• Ben ea hatasını cendense 2500 yoğuşmalıda aldım.

Bu konu googleda index almış hata çözümü yoğuşma gideri tıkanıklığı. Eğim vermemişler su birikmiş. Hortumu dipten açtım inanılmaz bi su çıkışı oldu ve sorun çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Ben ea hatasını cendense 2500 yoğuşmalıda aldım.

Bu konu googleda index almış hata çözümü yoğuşma gideri tıkanıklığı. Eğim vermemişler su birikmiş. Hortumu dipten açtım inanılmaz bi su çıkışı oldu ve sorun çözüldü

İddia ediyorum bu ülkede mesleğini usta sıfatıyla tanıtan insanların %80 'nin kazandığı para harrrrrammmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kombide
    kışın bir süre kullanmadığımız zaman ısınma suyunun donmaması için
    nasıl ayar yapmalıyız
  • Birşey yapmana gerek yok. Kombi donmaya karşı kendini koruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Birşey yapmana gerek yok. Kombi donmaya karşı kendini koruyor.

Kalorifer suyunu kapattığımızda kendini koruyor mu
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıdaki gibi bir sorunum var yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar Bosch 6000 kombimdeki Cr10 oda termostatını söküp yerine Danfoss 5001 kablosuz on off termostat takacağım. Acaba cr10'un kombide bağlandığı yeremi bağlayacağım danfossun kablosunu yoksa bu modülasyonsuz olduğu için farklı yeremi monte etmem gerekiyor? Bilen varsa cevap verirse sevinirim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 14 Kasım 2016; 21:53:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.