Şimdi Ara

Bosch Bulaşık Makinası Tavsiye ve Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aşağıdaki bosch bulaşık mak. arasında kararsız kaldım.

SMS53M48TR,SMS43E08TR,SMS58M88TR

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCn-kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rma.html?ps=SMS53M48TR,SMS43E08TR,SMS58M88TR

Özellikle 58m88 ile 43e arasındaki fiyat farkı da düşündürüyor; sİzce buna değer mi?

Ayrıca sms53m48 hızlı program olmaması hakkında ne düşünüyorsunuz; sizce büyük bir eksiklik yaratıyor mu? Yoksa zaten variospeed yeterli olduğu için gerek yok mu?

Değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv123 -- 27 Ekim 2011; 16:23:19 >

• Hatta bu üçüne de bu kadar para vermeye gerek yok daha uygunu var derseniz, sebebini öğrenebilir miyim?
    Ben de uzun süre araştırdıktan sonra 53M48TR'e karar vermişken, evimizin siyah mutfak dolapları olmasından dolayı Siyah Seri almak durumunda kaldım. Ama şimdi düşününce 53M48TR yerine 58M88TR çok daha mantıklı geliyor çünkü arada 100-150 TL fark var ve bulaşık makinesi en az 1o yıl kullanılabilecek bir eşya. Bence aklınızda kalacağına böyle bir farkı gözden çıkarmanız daha mantıklı. Bir de birinin alt filtresi polinox maddeden üretilmişken diğeri çelikti diye hatırlıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.