Şimdi Ara

'Boş port yok' mazereti yüzünden 87 bin kişi internetsiz kaldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende aynı şekilde mağdur oldum karşı komşum ttnet 35 mbps vdsl alıyor bana port yok bahanesi ile vdsl verilmedi. kesinlikle fiber alt yapıya önem verilmesi lazım türkiye bu konuda çok geri kaldı, beğenmediğimiz afrika ülkeleri bile km2 ye oranla daha yüksek fiber hatları var. fiber de gelirse süperonline alırım başka şirketlere güvenmiyorum.
  • TT nin başındaki Eski ve aç gözlü zihniyetlerin gitmesi lazım aksi halde Turkcell Vodafone Turknet gibi ISS mağduriyetleri asla bitmeyecek. TT aç gözlülük ve beceriksizliği ile hala piyasaya hakim olma düşüncesinde ve diktatör havasında ilerleyemeye devam ediyor.Bu kadar zaman piyasanın rekabete açılmaması ve bunun önündeki kanser yine TT.

  • mulina kullanıcısına yanıt
    O işin bittiği nokta BTK...

    BTK, malum arkadaşların sırtını sıvazlayıp palazlandırdıkça, tavan fiyat belirleyip güncellemelere çanak tuttukça, hız konusunda malum ISS'lerin istediği düzenlemeleri yaptıkça bir cacık olmaz bu ülkede internet hizmetinden...
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    haklısın,

    Bir şeyler eklemek gerekirse, Artık bu ülkede makamdan çok para basan kurumun borusu ötüyor hocam. Malum TT para basıyor, BTK kararlar alıyor, Burdan bir pis koku alabilir miyiz bence evet. Rüşvet çarkı bu kararları son derece değiştirebilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.