Şimdi Ara

Boş Koltuk - J.K.Rowling, nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatile çıkmadan önce babam D&R'a gidip 5 liraya bunu almış. Kapağı ve yazı fontu çok hoşuma gitti, görselliğe çok önem veririm.

Kitabı görüyordum ama hiç araştırmamıştım. Ekşi ve DH'de yorumları okudum herkes "çok kötü, zar zor bitirdim" yazmış.
    Biliyorum kitabın iyisi kötüsü olmaz ama siz okuduysanız yorumlarınız nedir ?

Son okuduğum kitaplar: Sherlock - Uçurtma Avcısı - Yolcu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 23 Temmuz 2014; 18:25:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında başlayıp bir 10 sayfa okumuştum ama bir yerde Vakıf'la ilgili bir şey görüp yarım bıraktığım Vakıf serisine devam etmiştim kaynadı gitti arada bir ara okuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Aslında başlayıp bir 10 sayfa okumuştum ama bir yerde Vakıf'la ilgili bir şey görüp yarım bıraktığım Vakıf serisine devam etmiştim kaynadı gitti arada bir ara okuyacağım

Bunun yanında bir de Yolcu - John Twelve Hawks almışlar ilk ona başladım.
    Bundan önce Sherlock okuyordum ama kısa hikayeler olduğu için ara verilebiliyor ona
    Bir de Uçurtma Avcısı var onun ortalarındayım o da çok güzel bir yerdeydi bıraktığımda. Belki Yolcu'dan sonra uçurtmaya devam eder sonra boş koltuğa geçerim

• Boş koltuk hayatın içinden güzel bir kitaptı. Bence oku ben sevmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleştirmenler tarafından beğenilmeyen bir kitap.
  • Benim çok sevdiğim, 10 üzerinden 8-9 puan verebileceğim bir kitaptı. Amazon'da kitabı çok beğenen biri yorumunda şöyle diyor; "herkese göre değil", çok da güzel diyor. Bana göre olduğu için çok sevdim ben.
  • O indirimli kitapların içinden ''Ben Öldürürüm'' adlı kitap güzel.

Boş Koltuk'u ben de almamıstım. 5 liraya alıp aradan çıkarmalı aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    astra k vs golf 7
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spoiler yememek için ben bir soru soruyorum sadece evet veya hayır demeniz yeterli
    Sanırım İngiltere'de küçük bir kasabadaki cinayeti, ve kasaba halkını nasıl etkiledini yazıyor.
    Broadchurch adında bir dizi izlemiştim o da aynen İngiltere'de geçiyordu, küçük bir kasabadaki çocuk cinayeti araştırılıyor ama o tabi çok detaylı değildi ve polisiye ağırlıktaydı.
    Bu da hemen hemen aynı konuda, ama daha detaylı ve hayatın içindense süper olur benim için.

• Bende indirimden Ben Öldürürüm Ve Boş Koltuğu aldım.Sırf J.K.Rowling hatırı için bile okunabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Spoiler yememek için ben bir soru soruyorum sadece evet veya hayır demeniz yeterli
    Sanırım İngiltere'de küçük bir kasabadaki cinayeti, ve kasaba halkını nasıl etkiledini yazıyor.
    Broadchurch adında bir dizi izlemiştim o da aynen İngiltere'de geçiyordu, küçük bir kasabadaki çocuk cinayeti araştırılıyor ama o tabi çok detaylı değildi ve polisiye ağırlıktaydı.
    Bu da hemen hemen aynı konuda, ama daha detaylı ve hayatın içindense süper olur benim için.

Polisiye değil, daha çok hayatın içinden. Küçük bir kasabada geçiyor.
  • Teşekkürler.
    O zaman Ben Öldürürüm'ü de isteyeceğim gelirken.
    Bu kampanya dahilinde başka kitap önerisi olan var mı; hazır 5 lirayken stok yapmak istiyorum kış için.

Dediğim gibi Sherlock, Uçurtma Avcısı ve Yolcu'yu okudum hoşuma gittiler. Gerçi pek kitap ayırt etmem ama çok ağır edebiyat ve çok ağır polisiye olmasın isterim.

• bende ben öldürürüm aldım ama daha okumadım.
  • Evet bende bugün gördüm 5tl olmuş.D&R da alsam mı bilemedim olumsuz yorumlar var
  • okumadım ama netteki yorumlar pek iyi değil.
  • dr de 5 lirayken almadığıma pişman oldumn şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybursa -- 24 Ağustos 2014; 0:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

dr de 5 lirayken almadığıma pişman oldumn şimdi.

Böyle ünlü bir kitabı 32'den 5'e düşmüşken almamak da hata olmuş biraz. En kötüsü birisine hediye verirdiniz güzel olurdu.

Kitaba başladım sayfa 120'lerdeyim şimdilik güzel gidiyor. Daha karakterleri ve durumları yeni tanıdık, umarım tempo artacaktır.

• Aynı şekilde alıp 2 sayfa okuduktan sonra bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    aynen öyle .bir otobüs parasına kitap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.