Bildirim
Boş kalan kontejanlar oha oha oha
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim tercih listemde istanbuldan önce ankara vardı neden ankara gelmedi. -
https://m.sabah.com.tr/galeri/egitim/iste-bos-kalan-hukuk-ve-tip-fakulteleri/110quote:
Orijinalden alıntı: endersgame0120
benim tercih listemde istanbuldan önce ankara vardı neden ankara gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya ne boşu hocam açın ösym yi bakın dolu neden boş olsun ya en basit mantıkta ankara hukuk nasıl kont boş olmasına rağmen sıralaması ilerlesin kaç kişi yazdı da geçen yıla gelmesine rağmen bu sene gelmedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tercih verdin mi hocam. -
sacmalamayın haber balon o kadar yer bos kalamaz ankara hukuk yazan arkadas 14k o yerlesirdi bos kalsa -
Boş kontenjan yok kardeşim o boşta kalan normal Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının girebileceği kontenjan değil.
KKTC vatandaşı için olan kontenjandır veya özel şartları vardır genelde boş kalırlar.
Suriyeli olmak vardı değil 190 bin sınava bile girmeden Ankara Hukuk'ta olabilirdin vatana ihanet yemin ediyorum kendi vatandaşından 100 kat kolaya elin yabancılarını okula dolduruyorlar. -
7k ben yazdım gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X