Şimdi Ara

BOŞ İŞYERİ NASIL DEĞERLENDİRİLİR ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sürekli olarak kullanabileceğim, elektrik su adiatı düzenli ödenen boş bir dükkanımız var, nasıl değerlendirebilirim önerilerinizi bekliyorum. Yaş 16

• Arkadaşlarını çağırıp evcilik oynayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen get gumda oyna, bende paramı kazanıyım ne dersin ?
  • dükkan nasıl? giriş seviyesinde mi, -1 de mi, yola yakın mı, insan gelip geçer mi, biraz bilgi verirsen daha iyi cevaplar gelecektir.

benim aklıma gelen bardak süt mısır, pamuk şeker felan o tarz şeyler satabilirsin
  • Tabiki, Merkezi bir yerde, fakat oldukça sapa bir yerde, Belek, çok turistik bir yer fakat meydana 100 metre kadar yakın, mesela market değilde shop yazar, pek türkçe isim yoktur yabancı bir ülkede gibi hissettirir. caddeye giriyorsun caddenin tam önünde değil yan tarafında, 2 katlı bir yer lavabosu mutfağı herşeyi var, yan taraftada depolar falan var. Mesleğim bilgisayar, o bölgedede bilgisayar teknik olarak çok eksik var, bir servis kurabilirim.
  • Kiralaya bilirsiniz. Maddi durumunuz iyiyse market vs tarzı bir şeyler açabilrsiniz.

edit: dediğiniz gibi bir bilgisayar dükkanı gibi mahallede internet kafe yoksa oda olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında diyorum ki, 5 tane pc koyıyım arkadaşlarla :D :D Şaka bir yana aslında şöyle bir durum var, Şehir merkezine giden caddeye denk geliyor arabalar geçerken mutlaka görürler fakat ek talep olacağını sanmıyorum ki şu şekilde olur, ben kendimi gösterir, işimin kalitesini sunarsam ( 20 TL satış fiyatı olan flash bellek 60 TL öle siliyim) Bir DVI VGA Çevirici Konnektör 25 TL gibi rakamlar, ben düz prensip çalışarak evlere servis hizmetide verirsem, orada çok iyi tutlabiliriim. İnsanlar mekanıma değil ismime gelirler diye tahmin ediyorum. Tabi babamdan toplu alacağım 6000 TL nafaka BGA Rework isimli bir cihaz var, onunla Anakart - Chipset tamiri yapabilirim. Anlıyacağınız, Belek turistik bir yer olduğu ve çevrede bir tane türkçe karakterli tabela göremediğiniz için bizim turist ********* fahiş uygulama yapıyor.
  • zLucas kullanıcısına yanıt
    muauhahahhahahah

ne güldüm yaaaa
    velete ağzının payını vermişsin
  • Evet sir, sadece payını verdim :)
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: express-crazy

Sen get gumda oyna, bende paramı kazanıyım ne dersin ?

Ok knk

• Önerileri bekliyorum... Bu arada, bende oynayabilirmiyim knk ?
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Bir kaç ay sonra 5 6 BİN TL sermayem olacak fakat market işi problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: express-crazy

Merhaba arkadaşlar, sürekli olarak kullanabileceğim, elektrik su adiatı düzenli ödenen boş bir dükkanımız var, nasıl değerlendirebilirim önerilerinizi bekliyorum. Yaş 16

Ciddi isen yazayım.

Çevrendeki dükkanlara bak, çevrende ne eksik ise onu yap. Ama insanların da isteyeceği bir şey olmalı. Tabi bunu araştırırken gidip te sazan gibi dükkan sahiplerine falan sorma da...
  • Depo olarak kiralayabilirsiniz ecza vs. tarzı.

• BARIŞ55
    Tabiki ciddiyim;
    Mesela annem bistro / starbucks cafe kurmayı istemişti, merkezde olmak üzere, en büyük açık annemin gördüğü, insanların simitiyle poğaçasıyla çayını içebilecekleri yer yok ? Esnaf konusunda katılıyorum not aldım teşekkür ederim.
    ( Ekliyim, çevreden duyduğuma göre, iyi çalışan bir dükkanın kasasına yıllık 1 milyon tl kadar girebiliyormuş, ( kahveci osman amcadan bahsetmiyorum, bir çanta mağazası mesela ) aslında bana mantıklı gelmedi fakat turistik açısı oldukça fazla olduğunu değerlendirerek baktığımız taktirde olabilir aslında, çünki fiyatlar çok fahiş.

AdiGe38;
    Teşekkür ederim, depo v.b çözümlerden ziyade kendim değerlendirmek istiyorum aslında,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.