Şimdi Ara

BOŞ BROSS KASALAR POWERSİZ 17 TL COOLERMASTER VE HURRİCANE 2 .1 ADET MEVCUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BROSS MARKA UFAK DEFOLU SIFIR KASALAR 17 TL 10 ADET VE ÜZERİ İSTANBUL İÇİ LDEN TESLİM EDERİM

AYRIYETTEN COOLERMASTER ELİTTE GENE UFAK DEFOLU 5 ADET KADAR VAR 35 TL

1 ADET FEEL HURRİCANE 2 MEVCUT KULLANILMIŞ 40 TL YAN CAM ÇATLAK

AOPEN H600 MOD İÇİN SİYAH VE BEYAZ VAR 20 TL

ALİ ŞEKER 0216 317 78 86 0531 459 69 42 ali57seker@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alişeker -- 29 Kasım 2010; 1:13:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• P.M.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctortac

P.M.

cevapladım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sn üstad,feel kasanın fotoso varmıdır?
  • üst resimde sağdaki 2 tanemodel aynı ve alt sıradaki sağdaki de aynı o modelden 10 adet varmı ?
    ve defoları ne şekilde. resmetme imkanın varmı.
    10 adet düşündüm yalnız mal elime ulaştığı zaman sürpriz bir deformasyonla karşılaşmak istemem...
  • fikir değiştirdim
    resimdeki sayı adetleriyle almak istiyorum yalnız dediğim gibi bana gelecek olan ürünlerin defolarını resmedebilirsen sevinirim...

• Alt sıra ortadaki kasaya ben de talip oldum dün. Satılıp satılmadığı belli olmadığı için işyerine bakması gerekiyormuş. Bugün belli olacak.

Turqie ben de bahçelievlerdeyim. Toplu kasa alacaksan benimki de aradan çıksın, bana da alır mısın o modelden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 29 Kasım 2010; 9:27:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben anlayamadım. Bross kasaları toptan mı satıyorsunuz? Bir kasa alıcam ama nasıl alacağımı çözemedim bir türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.