Şimdi Ara

Bos beles

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Radyo: oglum sonunda susturduk sunlari he, bu canlilarda ne cene varmis, biz de bunlar gibi olmayalim. zaten su evin kucuk oglanindan insanlar beni dinleyemiyordu

Tv: kucuk oglan sana yine insafli davranmis. cocuk beni davul saniyor olmali ki her bozuldugumda vura vura calisacagimi umuyor

Koltuk: siz yine iyisiniz. bir insan evladi gun boyu uzerimde tepinebilir mi ya, tum eglencesi bu olabilir mi birinin? trambolin miyim ben, adimin koltuk oldugunu bilmiyor mu bu veletler.

akraba koltuk: benim uzerime ciplak ayaklariyla uzaniyorlar, gururum kiriliyor. arada anlasinlar diye kasindiriyorum ama nato mermer nato kafa

havlu: oglum gecende barbara palvin benimle ustunu sildi lan. o an var ya sasirmayacagini bilsem ustume ruh uflenmis gibi canlanip ayrilmamak uzere yapisacaktim da sonrasinda makasla beni kesip canima kiyarlar diye korktum. oluyu diriltir bu kari

baska koltuk: havlucum kate uptonin uzerime oturdugunu soylesem. poposuyla hasbihal yaptim.

yatak: lan kate ciplak olarak ustume uzandi benim hey yavrum hey neyden bahsediyon

alkol sisesi: beyler gecen camideyim bi kiyamet kargasa etrafta. sonra vatan hainiymisim gibi aninda kapi disari ettiler, benim uzerimden feci muhabbet donuyor su siralar. kendimi cok degerli hissediyorum, ruh halim iyi

baska alkol sisesi: senin kafan kiyak bence. camide degildin ki, yine iki gun beklettiler icinde ickiyi ya o yuzden sasirdin sen

uydu: neredeyiz lan biz! her yer kapkaranlik, bir sey beni cekiyor ama, onu bir yakalarsam var ya

kasik: gecen candice beni yaladi beyler. agzina girdim onun. yakindan cok da guzel degilmis zaten

pasta: cok guzel oldum ya, sence ustumdeki krema yakismis mi catal?

catal: fistik gibi olmussun

tabak:sakin inanma seni yiyecek

klavye: bu herif benim aciktigimi sanip mi yemek dokuyor anlamiyorum. meteor gibi yagmalaniyorlar, bozulmamak icin zor tutuyorum kendimi

monitor: sen yine iyisin. herif haftanin iki uc gunu bana bakarak donunu indirip salliyor, amaci ne anlamiyorum

priz: kardesim ben bu fisi sevmiyorum gorucu usulu soktular bizi birbirimize. ben ahmetlerin evindeki fise asigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blok
    Yurttaşlarım,toplum olarak bende dahil çok kirlendik.Aciz ve tek başıma yetersiz kalmış bir birey olarak hepinizi bu iğrenç,berbat,kötü düzeni yıkmaya davet ediyorum.Bu saçmalık artık son bulmalı ve kapitalist-emperyalist düzen yıkılmalıdır.Bu düzenin bize yararı olduğu görülmediği gibi aynı zamanda da zehirlidir.Hepimiz bu sömürü düzeninde zehirlendik ve yozlaştık.Farkındalık ve devrim tek kişiyle değil tüm toplumla yapılır.
    Ben dahil her bilinçli Türk gencinin yegane üç gayesi:Tam ve mutlak bağımsızlığımız,Turan birliği ve son olarak Ural-Altay Birliği
  • harahetta kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.