Şimdi Ara

Borsada Çok para kazanma yöntemi Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarınızdan çoğu biliyodur ama üşeniyodur çok büyük miktarlar kazana bilirsiniz. Benim Borsada 20 sene önce büyük bi hissem vardı şuan aynı hisse 500milyar değerinde isteyen olursa
    yollaya bilirim. Ama yasak mı ? değilmi bilmiyorum bi admin bilgilendirirse paylaşacağım Gerçekten çok basit umarım yasak değildir :/

öncelikle şuan uzun uzun uzun yazamayacağım kısaca bahsedim
    örneğin Netaş Baktığımız zaman borsada DAima bi gerileme ve yükseliş vardır.
    bunu herkes bilir şimdi bakıyoruz en düşük fiyatlara 1e var 3 e var 4 e var Hmm size uygun 1 değilmi bide bunun diğer yıllarrına bakıyoruz
    şu hareketi yapmışmı diyehttp://www.yasamca.net/...012/12/grafik-borsa.jpg evet sonra bakıyoruz netaş için konuşmuyorum
    hisse 30 a çıkmış geri 5 e düşmüş 1 yıl 5civarı gezelemiş geri 30 açıkmış buna benzeyen birrr sürü hisse var böyle hisslerede düştüğü an alın
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    şuan mesela euro FAzla bi değeri var geçmişte euro çokk düşük idi ozaman alındı şimdi ise geri çıkardılar satıcaklar namıssızlar yani adamlar neden arıyor düşürüp yükseltmeye
    amerikada kriz yaşanıyor bizim burayı vuruyor

berbat bi anlatım oldu farkındayım Çokk Daha detaylı bir şekilde yazacağım kafanıza takılan bir şey varsa Buyrun sorun bunun gibi bir sürü tiyo var genellikle tutuyor bu işten para yiyorum pm den birebir isim vermek yasak değilse veririm hissenin ismini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinaman -- 7 Şubat 2014; 20:09:12 >

• değil değil yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzaya bakın geresini okumayın

• söyle
  • Açık açık şu hisseyi şu fiyatdan al-sat demek yasaktır, forumda değil TCK'da yasaktır.

Yazılarınızın sonuna "Yatrım Tavsiyesi Değildir" yazınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

İmzaya bakın geresini okumayın

Sen bilirsin hocam :)
    sıkıntı değil benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAFD38700

quote:

sıkıntı değil benim için

Biz bekliyoruz bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

quote:

sıkıntı değil benim için

Biz bekliyoruz bakalım

Anladım peki örnek vererek anlatsam hisse üzerinden XXX hissesine bakın şöyle olmuş vs.. ?
  • Adam hissenin bug unu bulmus

• Merak etme anlat sen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum

• Dolmuşta Kapının ağzında duran ve icerden Yolcu İnecek olduğunda Aşağı inip Yol veren ama Dolmuşcunun Onu Orada bırakacağı korkusuyla İcerdeki Demiri Sıkı Sıkı Tutanlar Kulübü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

quote:

sıkıntı değil benim için

Biz bekliyoruz bakalım

Anladım peki örnek vererek anlatsam hisse üzerinden XXX hissesine bakın şöyle olmuş vs.. ?

Açık açık tavisye vermek ayrıdır, fiyatları anlatmak grafik vermek ayrıdır.

XXXXX hissesinin xx,xx fiyatından AL, xx,xx fiyatından SAT derseniz suçtur.

XXXXX hissesinde bakın fiyat şöyle artmış, şu tarihte düşmüş, teknik analiz grafiğinde trend var gibi şeyler sorun olmaz.

• ben merak ettim, pm ile anlatabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminlerde çok yardım etti allah razı olsun :P

Arkadaşlar paint den grafik falan uğraşıyorum yollucam ozaman ben epey kazandım sizde kazana bilirsiniz diye ümit ediyorum.
  • Bekliyoruz, hocam mentionlarsaniz cok makbule gecer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle şuan uzun uzun uzun yazamayacağım kısaca bahsedim
    örneğin Netaş Baktığımız zaman borsada DAima bi gerileme ve yükseliş vardır.
    bunu herkes bilir şimdi bakıyoruz en düşük fiyatlara 1e var 3 e var 4 e var Hmm size uygun 1 değilmi bide bunun diğer yıllarrına bakıyoruz
    şu hareketi yapmışmı diyehttp://www.yasamca.net/wp-content/uploads/2012/12/grafik-borsa.jpg evet sonra bakıyoruz netaş için konuşmuyorum
    hisse 30 a çıkmış geri 5 e düşmüş 1 yıl 5civarı gezelemiş geri 30 açıkmış buna benzeyen birrr sürü hisse var böyle hisslerede düştüğü an alın
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    şuan mesela euro FAzla bi değeri var geçmişte euro çokk düşük idi ozaman alındı şimdi ise geri çıkardılar satıcaklar namıssızlar yani adamlar neden arıyor düşürüp yükseltmeye
    amerikada kriz yaşanıyor bizim burayı vuruyor

berbat bi anlatım oldu farkındayım Çokk Daha detaylı bir şekilde yazacağım kafanıza takılan bir şey varsa Buyrun sorun bunun gibi bir sürü tiyo var genellikle tutuyor bu işten para yiyorum pm den birebir isim vermek yasak değilse veririm hissenin ismini :)

• $BULUNSUN$
  • ben size çok para kazanmanın çok kolay yolunu vereyim.

kervn isimli (eski ceylan) hisseyi alıp bir kaç ay bekleyin.
    hisseyi bilenler bilir ama bilmeyenlere şunu yazayım.
    hisse 7 tl fiyattan düşe düşe 0,35 kuruşa indi. çünkü spek (mübarek kardeşler) operasyonu yaptı kağıttan çıktı ve firma sahipleri de kervan ile birleşme yaptı (0,96 kuruş) malum bir sürü kervan grubu otelleri, bir sürü taşınmaz vs acaip mal varlığı var ama hisse fiyatını kendi hisselerinden sata sata baskıladılar. amaç belli. ve zaten spk geçen hafta çağrı zorunluluğunu hatırlattı ama bunlar uyanık vakit kazanmak için yürütmeyi durdurma istemiyle dava açtılar, sonuç alamayacaklarını kendileri de biliyorlar. ve hisse sata sata fiyatı düşük tutmak avantajı kaçırmamak istiyorlar. tabi spk dan ve kanundan kaçış yok. Sonuçta kayyuma devretme tehlikesine girmeden çağrıyı eninde sonunda yapacaklar. En düşük fiyat 0,96 tl olmak zorunda, belki de el mi yaman bey mi diye matras daki gibi belki 3 tl filan çağrı yaparlar ama zorunlu fiyattan yapsalar bile 1 koy 3 al.

Sabreden kazanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BöberTatarı

ben size çok para kazanmanın çok kolay yolunu vereyim.

kervn isimli (eski ceylan) hisseyi alıp bir kaç ay bekleyin.
    hisseyi bilenler bilir ama bilmeyenlere şunu yazayım.
    hisse 7 tl fiyattan düşe düşe 0,35 kuruşa indi. çünkü spek (mübarek kardeşler) operasyonu yaptı kağıttan çıktı ve firma sahipleri de kervan ile birleşme yaptı (0,96 kuruş) malum bir sürü kervan grubu otelleri, bir sürü taşınmaz vs acaip mal varlığı var ama hisse fiyatını kendi hisselerinden sata sata baskıladılar. amaç belli. ve zaten spk geçen hafta çağrı zorunluluğunu hatırlattı ama bunlar uyanık vakit kazanmak için yürütmeyi durdurma istemiyle dava açtılar, sonuç alamayacaklarını kendileri de biliyorlar. ve hisse sata sata fiyatı düşük tutmak avantajı kaçırmamak istiyorlar. tabi spk dan ve kanundan kaçış yok. Sonuçta kayyuma devretme tehlikesine girmeden çağrıyı eninde sonunda yapacaklar. En düşük fiyat 0,96 tl olmak zorunda, belki de el mi yaman bey mi diye matras daki gibi belki 3 tl filan çağrı yaparlar ama zorunlu fiyattan yapsalar bile 1 koy 3 al.

Sabreden kazanır.

Sabreden kazanır dahası yok aynen hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.