Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
530
Favori
1.169.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON SAYFAYI OKUYAN ARKADAŞLAR ÖNCEKİ SAYFALARDA DEFALARCA YAZDIM.............KONUYU AÇMA SEBEBİM YATIRIM DANIŞMANLIĞI VEYA YÖNLERNDİRME DEĞİL............SADECE BİLGİLENDİRMEDİR..................
    ..YOL YÖNTEM YANİ..YOKSA NEREYE YATIRIM YAPCAĞINA HERKES KENDİSİ KARAR VERMELİDİR..veya profesyonel kurumnlardan yardım alamlıdır..benimkiiii KUMBARA MİSALİ ..SAİGARA İÇKİ İDDAA VS..DEN KESİLECEK MEBLALARLA KÜÇÜK Bİ SERVET OLURŞTURMAYA TEŞVİK ETMEKTİR,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

Yazının sonunda özellikle belirttigim "saygılar" kelimesine ragmen;
    "ahmak" oldugumu iddaa edilmesi ancak islam inancına sahip yoz yobaz gerici beyinlerdeki bir yansıma olarak degerlendirebilir.

Özellikle belirtmeme ragmen "ki;" eki aslında sorunuzun tam karşılıgı.
    inanmıyorum "ki" dedim dikkat ederseniz.
    Fakat sizin amacınız üzümü yemek degil bagcıgı dövmek.
    Yinede teşekkür ederim.Saygılar.

Bir düşüncenin ahmak'ça olması o kişinin ahmak olduğu anlamına gelmez

sevgiler..

ek olarak, islami inançsızlarla tartışacak değilim yoksa en büyük ahmaklığı kendim yapmış olurum, yobaz diye nitelendirdiğiniz insanlar islam bilimleri konusunda alimlerdir
    sizi uyarmaya çalışan seçkin kişiliklerdir.
    ama kalpleri mühürlenmişlere şüphesiz, hiç bir şey kâr etmez

Allah c.c islah etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh1N0 -- 11 Ekim 2010; 0:02:45 >

• Konuyla ilgili olarak bir - iki sorum da benim var.
    - Konuyu okudum ancak "primli" den kasıt nedir onu anlayamadım. Primli olmadığı için onu tercih ediyorum gibi bir ifade kullanmışsınız meselâ.
    - Öylesine deneme olsun diye Mynet'in borsa oyununa üye oldum ama şu an ( 01:49 ) herhangi bir alım yapılamıyor.Alım - satım işlemlerini istediğim zaman yapabiliyor muyum yoksa belli saatleri var mı ? ( Hem oyun için hem de gerçek için soruyorum )
    - Diyelim şu an elimde A şirketine ait 1000 lot var. Satış fiyatını uygun buldum satmak istedim. Anında satılabiliyor mu yoksa benim satmam için mutlaka birilerinin alması mı gerekli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oranos -- 11 Ekim 2010; 1:53:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oranos

Konuyla ilgili olarak bir - iki sorum da benim var.
    - Konuyu okudum ancak "primli" den kasıt nedir onu anlayamadım. Primli olmadığı için onu tercih ediyorum gibi bir ifade kullanmışsınız meselâ.
    - Öylesine deneme olsun diye Mynet'in borsa oyununa üye oldum ama şu an ( 01:49 ) herhangi bir alım yapılamıyor.Alım - satım işlemlerini istediğim zaman yapabiliyor muyum yoksa belli saatleri var mı ? ( Hem oyun için hem de gerçek için soruyorum )
    - Diyelim şu an elimde A şirketine ait 1000 lot var. Satış fiyatını uygun buldum satmak istedim. Anında satılabiliyor mu yoksa benim satmam için mutlaka birilerinin alması mı gerekli ?

Bende arkadaş gibi bu soruların cevabını bekliyorum ilk defa 10 sayfalık konuyu baştan sona okudum borsa işine giricem ama biraz sanal olarak tecrübe ediniyim ama anladığım bişey var öyle ufak parayla fazla bi gelir olmuyor en az 1.ooo lira ile girilicek yani açıkçası

• quote:

primli derken..............şu yani mesela SAGYO tarihinde yani 4 yılda endüşük 40 kurş enyüksek 1.60 kruşu görmüşse ş anda 80 kruşsa...........çok pahalı sayılmaz endeks tarihi zirvesinde sagyoda zirvedinde olmalıydı ama.........ucuz eğer sagyoda 1.60 lsa alınmazdı............bu herzaman %100 doğr olacak değildir..çünkü kağıt yeni zirvelerde yapabilir özel bi durum varsa...
    Mynette ki oyuna ilgili bilgim yk ama.seans saatlerindedir..yani 09.50---12.30 ve 14.15 ---17.30 arasında alım satım yapılabilir....................

GERÇEK BORSADA ise ykarıda belirtttiğims eanslarda anlık alış satış yapıldığı gibi...............geceleri haftasonu ve tatilerdede lotaltı alış satış yapılır.........ama işlem yaptığın bakanın belirleidği 3-4 kademe farklı aleyhe olur yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: Res+

quote:

Bende arkadaş gibi bu soruların cevabını bekliyorum ilk defa 10 sayfalık konuyu baştan sona okudum borsa işine giricem ama biraz sanal olarak tecrübe ediniyim ama anladığım bişey var öyle ufak parayla fazla bi gelir olmuyor en az 1.ooo lira ile girilicek yani açıkçası

iyiki okumuşsun..ozaman başlığın açılma sebebini tam olarak farketmişsindir...yardıma hazırım......az para çok para işi ise kişinin riske edebileceği mebla ile ilgilidir..........benim 5.000 vardır senin 10.000 değişir yani.............ama borsada % hesabı lduğu için tabiki büyük mebla büyük kazanır................

• quote:

sorunu n sonunda alım satım meselesi eminimki bir çok arkadaşın kafasına takılıyordur...............seans saatlerinde hisselere baktığımızda.............ÖRNEK A HİSSESİ ALIŞ 72 SATIŞ 73 SON İŞLEM 73
    BU DEMEKTİR Kİ hisse almak için 72 ye yazdırıp bekleyneler ve hisse satmak için 73 e yazdırıp bekleyneler var..........bizim anında satabilmemiz için.....fiyat eşleştirmesini yapammaız lazım...biz satıcı olduğumuz için bekleyen alıcıyla eşleşmemiz laızm 72 den satayımd ersek 1 SANİYEDE SATIMI YAPARIZ.............................BU KADAR BASİT AÇIK VE HIZLIDIR...

• quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

sorunu n sonunda alım satım meselesi eminimki bir çok arkadaşın kafasına takılıyordur...............seans saatlerinde hisselere baktığımızda.............ÖRNEK A HİSSESİ ALIŞ 72 SATIŞ 73 SON İŞLEM 73
    BU DEMEKTİR Kİ hisse almak için 72 ye yazdırıp bekleyneler ve hisse satmak için 73 e yazdırıp bekleyneler var..........bizim anında satabilmemiz için.....fiyat eşleştirmesini yapammaız lazım...biz satıcı olduğumuz için bekleyen alıcıyla eşleşmemiz laızm 72 den satayımd ersek 1 SANİYEDE SATIMI YAPARIZ.............................BU KADAR BASİT AÇIK VE HIZLIDIR...

huntelarr garantinin borsa çözümüne dair bilgin var mı ? önerir misin ?

• benim merak ettigim de internette soyle uye olup takip ettigimiz hisseleri profilimize ekleyip onlardaki degisimleri ayrintili gorebilecegimiz bir site var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

benim merak ettigim de internette soyle uye olup takip ettigimiz hisseleri profilimize ekleyip onlardaki degisimleri ayrintili gorebilecegimiz bir site var mi?

bak burdan kendine ait özel bi liste yapıp her türlü hareketi canlı izleyebilirsin.http://finans.mynet.com/cb/canliyayin.asp..
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

quote:

quote:

huntelarr garantinin borsa çözümüne dair bilgin var mı ? önerir misin ?

açıkçası ben işle çalıştığım için garantinin ayrııntısı nı bilmiyorum ama.sadece şekil olarak farklıdır yoksa herşeyi işle aynıdır...garanti işden bile kaliteli diye biliyorum...........garanti çokk sağlamdır yani..

• TAKİBİMİZDEKİ HEDİYELİKLER (EN BAŞTA Ş ANKİ FİYATI)SONRA HEDEF ALIŞ VE HEDEF SATIŞ AMACIMIZ

HEDEF ALIM F. HEDEF SATIM F.

SAGYO 85 80-81 96-98
    ---------------
    OKANT 74 71-72 84-86
    ------------
    AKSGRT 2.07 2.03-2.04 2.22-2.24
    ---------------
    TSGYO 89 86-87 96-97
    --------------
    MRGYO 1.23 1.20-1.21 1.36-1.37
    --------------
    MRTGG 1.23 1.20-1.21 1.45-1.46
    ------------
    GENTAŞ 1.47 1.42-1.43 1.62-1.63
    -----------------
    LATEK 5.75 5.45-5.50 6.80-6.85
    --------------
    İHEVA 1.00 0.97-0.98 1.22-1.23
    ----------
    ARKADAŞALR ŞU ARALAR BUNLARI TAKİP EDİYORUZ.............HEPSİ İÇİN ŞU MEVCUT FİYATALRIN 3-4 KADEME ALTINA ALIM YAZILABİLİR GİBİ..........AMA 3-4 KADEME ALTINDAN İLLAKİ ÇÜNKÜ ALIRKEN CİMRİ OLAMK LAZIM SATARKEN İSE BONKÖR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 11 Ekim 2010; 11:11:48 >

• 100 Tl ile yatırım hesabı açtıracak arkadaşların dikkat etmesi gereken en önemli konu yatırım şirketlerinin 6 aylık hesap ücretleri (bir kısmı imkb'ye aktarılır) Örneğin Akbanktan yatırım hesabı açtıramazsınız akbank Akyatırımın acentesidir ve akyatırım üzerinden size hesap açarlar. Ak yatırım her 6 ayda bir 45 Tl kesinti yapar. Akbank vadesiz mevduat 30 küsür Tl hesap işletim ücreti kesintisi yapar yani siz 100 Tl ile 100 Tl bile kazansanız yıllık 150 Tl lik masraflar dolayısıyla zarar edersiniz. Lütfen bu konuya dikkat edin. Hesabınızı açtırmadan önce müşteri temsilcinize kesinti oranlarını ve miktarlarını sorunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olli

100 Tl ile yatırım hesabı açtıracak arkadaşların dikkat etmesi gereken en önemli konu yatırım şirketlerinin 6 aylık hesap ücretleri (bir kısmı imkb'ye aktarılır) Örneğin Akbanktan yatırım hesabı açtıramazsınız akbank Akyatırımın acentesidir ve akyatırım üzerinden size hesap açarlar. Ak yatırım her 6 ayda bir 45 Tl kesinti yapar. Akbank vadesiz mevduat 30 küsür Tl hesap işletim ücreti kesintisi yapar yani siz 100 Tl ile 100 Tl bile kazansanız yıllık 150 Tl lik masraflar dolayısıyla zarar edersiniz. Lütfen bu konuya dikkat edin. Hesabınızı açtırmadan önce müşteri temsilcinize kesinti oranlarını ve miktarlarını sorunuz.

--UYARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..........TABİKİ HESAP AÇRKEN İLK ÖNCE KESİNTİLERİ SORUN AMA...........İŞ DE SENİN BAHSETTİĞİN GİBİ KESİNTİLER YOK SADECE YILLIK 15 TL GİBİ....YATIRIM HESABI İÇİN SAKLAMA ÜCRETİ VAR....

100 TL YE 150 TL MASRAF DEMİŞSİN........KUSURA BAKMADA HAYATIMDA İLK DEFA BÖLE BİŞİ DUYDUM.......

• quote:

quote:

100 Tl ile yatırım hesabı açtıracak arkadaşların dikkat etmesi gereken en önemli konu yatırım şirketlerinin 6 aylık hesap ücretleri (bir kısmı imkb'ye aktarılır) Örneğin Akbanktan yatırım hesabı açtıramazsınız akbank Akyatırımın acentesidir ve akyatırım üzerinden size hesap açarlar. Ak yatırım her 6 ayda bir 45 Tl kesinti yapar. Akbank vadesiz mevduat 30 küsür Tl hesap işletim ücreti kesintisi yapar yani siz 100 Tl ile 100 Tl bile kazansanız yıllık 150 Tl lik masraflar dolayısıyla zarar edersiniz. Lütfen bu konuya dikkat edin. Hesabınızı açtırmadan önce müşteri temsilcinize kesinti oranlarını ve miktarlarını sorunuz.

--UYARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..........TABİKİ HESAP AÇRKEN İLK ÖNCE KESİNTİLERİ SORUN AMA...........İŞ DE SENİN BAHSETTİĞİN GİBİ KESİNTİLER YOK SADECE YILLIK 15 TL GİBİ....YATIRIM HESABI İÇİN SAKLAMA ÜCRETİ VAR....

100 TL YE 150 TL MASRAF DEMİŞSİN........KUSURA BAKMADA HAYATIMDA İLK DEFA BÖLE BİŞİ DUYDUM.......

ücretler aşşağı yukarı doğru ancak akyatırımın yıllık hesap bakım ücreti 6 aylık değil 1 yıllıkmış
    9. Hesap İşletim Ücreti (6 Aylık)
    Vadesiz TL (Bireysel Müşteri) - 35,0 TL
    Akyatırım Yıllık Hesap Bakım Ücreti (yıllık) - 40,0 TL

bu hesaba göre yıllık 70 lira (çatı hesabınız varsa 80 lira) Vadesiz mevduat hesabınıza, 40 lirada yatırım hesabınıza hesap işletim ücreti ödersiniz. Buda Toplamda 110 lira yapar.

• quote:

quote:

quote:

ücretler aşşağı yukarı doğru ancak akyatırımın yıllık hesap bakım ücreti 6 aylık değil 1 yıllıkmış
    9. Hesap İşletim Ücreti (6 Aylık)
    Vadesiz TL (Bireysel Müşteri) - 35,0 TL
    Akyatırım Yıllık Hesap Bakım Ücreti (yıllık) - 40,0 TL

bu hesaba göre yıllık 70 lira (çatı hesabınız varsa 80 lira) Vadesiz mevduat hesabınıza, 40 lirada yatırım hesabınıza hesap işletim ücreti ödersiniz. Buda Toplamda 110 lira yapar.

ve bu soyguna rağmen milyonlarca kişi akbankta ölemi..............vah demekten başka bişey elimden gelemz ozaman..........inanki ben iş de ne kadar kesinti olduğundan bile emin değilim 10 yıldır işle çalışıyorum ama..fark etmediğime göre çok cüzzi bişi...sanıırm 15-20 tl kadar olması lazım.........
    AMA YENİ HESAP AÇACAK HERKES BUNLARI İNCE İNCE KONUŞMALI,,

• quote:

TAKİBİMİZDEKİ HEDİYELİKLER (EN BAŞTA Ş ANKİ FİYATI)SONRA HEDEF ALIŞ VE HEDEF SATIŞ AMACIMIZ

SAGYO 85 80-81 96-98
    ---------------
    OKANT 74 71-72 84-86
    ------------
    AKSGRT 2.07 2.03-2.04 2.22-2.24
    ---------------
    TSGYO 89 86-87 96-97
    --------------
    MRGYO 1.23 1.20-1.21 1.36-1.37
    --------------
    MRTGG 1.23 1.20-1.21 1.45-1.46
    ------------
    GENTAŞ 1.47 1.42-1.43 1.62-1.63
    -----------------
    LATEK 5.75 5.45-5.50 6.80-6.85
    --------------
    İHEVA 1.00 0.97-0.98 1.22-1.23
    ----------
    ARKADAŞALR ŞU ARALAR BUNLARI TAKİP EDİYORUZ.............HEPSİ İÇİN ŞU MEVCUT FİYATALRIN 3-4 KADEME ALTINA ALIM YAZILABİLİR GİBİ..........AMA 3-4 KADEME ALTINDAN İLLAKİ ÇÜNKÜ ALIRKEN CİMRİ OLAMK LAZIM SATARKEN İSE BONKÖR :)

kısa kısa açıklamalarınıda yazarmısınız? neden okant mesela? yükselme beklentiniz nedir gibi teşşekürler?

• quote:

TAKİBİMİZDEKİ HEDİYELİKLER (EN BAŞTA Ş ANKİ FİYATI)SONRA HEDEF ALIŞ VE HEDEF SATIŞ AMACIMIZ

SAGYO 85 80-81 96-98(endeks 45 binken aynı fiyattaydı çok ucuz.büyüme hedefi var yıldız holding 2 yıl içinde yeni projeler hedefliyor)
    ---------------
    OKANT 74 71-72 84-86 endeks 50 binken 85 ti çok ucuz ihlas madenle birlemşme beklentisi var 4 kasımda kritik mahkemsi var.
    ------------
    AKSGRT 2.07 2.03-2.04 2.22-2.24 buda çok ucuz en büyük beklentisi aralık ayında satış ve ortaklık için net adım atılacak.
    ---------------
    TSGYO 89 86-87 96-97 f/k olarak sektörün en ucuzlarından halka arzdan sonra sıfır primli..
    --------------
    MRGYO 1.23 1.20-1.21 1.36-1.37 üstteki ile aynı konumda.
    --------------
    MRTGG 1.23 1.20-1.21 1.45-1.46 çok ama çok ucuz bedelli işi netleştikten sonra iyi olacak gibi.
    ------------
    GENTAŞ 1.47 1.42-1.43 1.62-1.63 mali tabloları harika yatırımları bitirdi sıra kazanca geldi..
    -----------------
    LATEK 5.75 5.15-5.20 6.80-6.85 sektöründe öncü kısa vadeli diplerde...
    --------------
    İHEVA 1.00 0.97-0.98 1.22-1.23 güzel karlarına rağmen çok ama çok ucuz...
    ----------

ARKADAŞLAR İMZAMADA YAZDIM BENCE ENDEKS 61 BİNE KADAR DÜŞSÜN Kİ SAĞLIKLI OLABİLSİN.....10 BİN PUANLIK BALON VAR...DİKKAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 20 Ekim 2010; 9:49:39 >

• quote:

quote:

SAGYO 85 80-81 96-98(endeks 45 binken aynı fiyattaydı çok ucuz.büyüme hedefi var yıldız holding 2 yıl içinde yeni projeler hedefliyor)
    ---------------
    OKANT 74 71-72 84-86 endeks 50 binken 85 ti çok ucuz ihlas madenle birlemşme beklentisi var 4 kasımda kritik mahkemsi var.
    ------------
    AKSGRT 2.07 2.03-2.04 2.22-2.24 buda çok ucuz en büyük beklentisi aralık ayında satış ve ortaklık için net adım atılacak.
    ---------------
    TSGYO 89 86-87 96-97 f/k olarak sektörün en ucuzlarından halka arzdan sonra sıfır primli..
    --------------
    MRGYO 1.23 1.20-1.21 1.36-1.37 üstteki ile aynı konumda.
    --------------
    MRTGG 1.23 1.20-1.21 1.45-1.46 çok ama çok ucuz bedelli işi netleştikten sonra iyi olacak gibi.
    ------------
    GENTAŞ 1.47 1.42-1.43 1.62-1.63 mali tabloları harika yatırımları bitirdi sıra kazanca geldi..
    -----------------
    LATEK 5.75 5.45-5.50 6.80-6.85 sektöründe öncü kısa vadeli diplerde...
    --------------
    İHEVA 1.00 0.97-0.98 1.22-1.23 güzel karlarına rağmen çok ama çok ucuz...
    ----------

BU KAĞITLARDAN HERHANGİ BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ Kİ KENDİNİZDE İNCELEYİP KANAAT GETİRRİSİNENİZ YANİ..ISRARLA DİYORUM Kİ ALIM YERLERİNE DİKKKAT EDELİM..UNUTMAYIN HİSSE ALINIRKEN KAZNAILRIR.8AYRICA OKANTTA AZDA OLSA Bİ BATMA RİSKİ VARDIR..ONU LİSTEDEN ÇIKARMALIYIZ ALSINDA..YANİ ÇOKK RİSKLİ

• Bahsi geçen hisselerle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara turkishbulls sitesinin tahminleridir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.