Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (1589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
528
Favori
1.170.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün SISE'den %50 karımı aldım 6.10'dan vedalaştım. Bundan sonra gönül rahatlığıyla bu hisseyi alabilirsiniz, yükselmesinin önündeki en büyük engel kalktı Zaten ben satar satmaz uçuşa geçti, son gördüğümde 6.20'yi geçmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 5 Eylül 2018; 10:37:47 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ben de tat gıda almıştım pazartesi 4.03 ten
    oldu
    Bu gün 4.41'di
    Bu hafta elimdekileri çıkarayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold464 -- 5 Eylül 2018; 21:56:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim şahsi fikrim bi kağıdı yükselmiş gördüyseniz, almak için geç kalmışsınız demektir.
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum yanlız ben çıkınca yükseliyor
    Yani aynı durum ben de var
    Ilginçtir bu ara portföy çıkmaya başladı :)))
    Az da olsa
    Yazarsam düşer mi ?
    Bilmiyorum
    O yüzden çıktığım hisse yı yazıyorum
    Genel de

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold464

Az da olsa
    Yazarsam düşer mi ?
    Bilmiyorum
    Genel de

Cevap veriyorum, pek çoğumuz hisse ne zaman alınır ve ne zaman satılır bilmiyoruz. Ya artarsa diyip giriyoruz,Burasi bana yeterli diyip cıkıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borsa yatırımcısı birisinin mesajı vardı başka bir forumda. Adam okulunu bile okumuş ekonomist.

Diyor ki ben her gün saatlerce oradan çiziyorum buradan çiziyorum. Yüzlerce terim öğrendim, onlarca şirketin bilançosuna bakarak borsa oynuyorum..

Ama gel gör ki onlarca yıldır her ay kenara bi yarım altın atan annem benden daha çok kazanmış :))

Burası da dahil borsa Türk borsa yatırımcılarının borsada kazanamamasının tek sebebi borsayı yatırım değil kumar sanması.. bir an önce para kazanma hırsı..

Daha 8-10 ay önce burada bahsettiğim kağıdı alan birisi şu an mevduattan vs yuzde elli daha fazla kazandı. Ama kaç kişi 8-10 ay bekleyebilir ki..

İşte bu yüzden alıp bekleme gibi bir durumunuz yoksa , her saat elinizde telefon aldığınız lotları kontrol ediyorsanız borsa oynamayın.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Yatas bi ara yataya bagladi. Baya gitti. Ben tahammul edemedim sattim. Eger satmasaydim suan bu mesajı maldivlerden yaziyordum

• Bedelsiz sonra tam şalele
    1 senedir aynı tahtadayım
    6 ay daha beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold464 -- 6 Eylül 2018; 11:48:7 >
  • quote:

Az da olsa
    Yazarsam düşer mi ?
    Bilmiyorum
    Genel de
    şişe cam ı 4 kuruş arttı diye hemen sattığımı biliyorum
    daha 1 sene olmamış, o zamanlar hiç güvenemiyordum :D
    şimdi bekletsem 1.5 katına çıkıyormuş oysa ki
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum bakalım.
    Hisse net te yazılanlar gibi çiftlik bank ta
    olabilir. :)))
    Ben pozitif düşünüyorum.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Mesajınız güzel ancak son cümleniz olmamış borsa oyuncak yada kumar değil o yüzden oynanmaz yatırım yapılır. Eğer yatırımcı değilseniz zaten hiç bulaşmayın. Şimdi aldığınız hisseyi bir ev bir arsa yatırımı gibi düşünün ve onu likit bir varlık gibi değerlendirip plan yapmayın. Yani ev aldınız diyelim ev biraz değerlendi bir duvarını satıp şunu yapayım diyebilirmiyiz.

Bugün yatayda giden veya biraz değer kaybeden hissemiz yarın rahibin serbest kalması ve trupmin tekrar dostum trupm olmasıyla öyle bir şahlanır ki arkasindan baka kalırsınız

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Bizim borsamıza konulan para yatırım filan değildir. En doğru zamanlarda en doğru şirketlere yatırım yapanlar tüm dünyada kazanırlar. Bizde o işler hiç mi hiç belli olmaz kendimizi boşuna kandırmayalım.

Doksanlarda ilk hisselerimi alıp satarken ben de sizin gibi cümleler kuruyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Bizim borsamıza konulan para yatırım filan değildir. En doğru zamanlarda en doğru şirketlere yatırım yapanlar tüm dünyada kazanırlar. Bizde o işler hiç mi hiç belli olmaz kendimizi boşuna kandırmayalım.

Doksanlarda ilk hisselerimi alıp satarken ben de sizin gibi cümleler kuruyordum.
    siz oynamaya devam edin o zaman
    Ben size oynuyorum yazmadım.
    Ben sizin yatırım illüzyonunuzu dostça uyardım.
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    2008 den beri borsada yatırım yaparım şu ana kadar zararına işlem yaptığım hisse senedi olmadı tesadüfmü acaba
    benim mantığıma göre beklentisi olan hisseye kademeli olarak gir ve bir fiyat hedefi belirle hedefini bulunca çık
    bizim borsamızda asla bir kağıdı en tabandan alamaz ve tavandan satamazsın bunu bilmelisiniz o yüzden hedefleri kendiniz belirleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Bugün PETKM hisselerimi tavan fiyat olan 5.67'den satışa koydum, 5.65'ten dönmüş Speküle edilmezse göreceği maksimum nokta 6.5-7 aralığı gibi. Maliyet 4.30, artış devam ederse %40-50 karımı alır çıkarım. Yine 4 maliyetli SISE'de de 5.50-6 üst sınır gibi, o da gidici. Darısı portföydeki diğer hisselerin başına.

Yazar burada ben bunları satıyorum ya kesin kısa zamanda 5'e katlarlar demek istiyor Tabiki YTD
    Normalde kendimi alıntılanmayı sevmem ama 1 ay önce paylaştığım mesaj bu. Yani hedefim gerçekleşince sattım hisseyi.

Yukarıda paylaştığımda da şaka amaçlı yazdım. İstediğimi aldığım için bu vakitten sonra 100’e de çıksa farketmez

Üzerine bayağı bir şeyler yazılmış yeni bakma imkanım oldu yazma ihtiyacı hissettim Hatta alıntıladığım mesaja bakınca sürekli aynı espriyi yapıyorum, kendimi yenilemem lazım

Ben sizden 17 sene önce filan başlamışım

Hatta öncesi de var. Çok zararlar ettim. Çok karlar da ettim. Size başarılar, güzel kazançlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

Do&co der, kaçarım.
    23 temmuzda doco 312 lirayken bunu yazdım ve kaçtım. rastgele okuyup bıraz degerlendırıp analız edıp azcok anlayan adam aldıysa bu kagıttan kagıt suan 509 lira.

312 liraya aldıgı kagıdı
    509 liraya bugun satabılırdı

23 temmuz-11 eylul
    tahmını 45 gün

kar 197 lira

basıt mantık ile

45 gün önce 31.200 tl lık alım yapsanız bugun 50.900 liranız vardı.

doco 600 olur sonrasında fısekler 1000 liraya kadar çatır çatır gider ; der kaçarım.

YAZDIKLARIM ASLA VE ASLA YATIRIM TAVISYESI NITELIGINDE OLMAYIP , AL SAT TUT ÖNERİSİ DEĞİLDİR. KIMSEYİ BAGLAMAZ, KENDI HAYAL ÜRÜNÜMDEN IBARETTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 11 Eylül 2018; 16:33:52 >
  • Abi sen baska ne yazdin. Bu mesajin altina bi toplasan. Kacirmisiz gozden bak

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Abi sen baska ne yazdin. Bu mesajin altina bi toplasan. Kacirmisiz gozden bak
    geçen kendımle konuşuyordum;

param olsa alırım ATLAS 1 LIRA OLUNCA DÖNÜP BAKMAM SATARIM.
    param olsa alırım ASELSAN seneye 2019 ocakta 40 liradan satarım
    param olsa alırım DOCO kalbımın tansıyonumun yettıgı yerde satarım.
    param olsa alırım TRCAS yapar bu yakınlarda %20-%30 kar, görür satarım.

öyle işte geçen kendı kendıme hayl kurdum konuştum kendı kendıme.

SAKIN HA , HEPSI HAYAL ÜRÜNÜ BUNLARIN. YATIRIM TAVSIYESI AL-SAT-TUT DEĞİLDİR. BENIM dedıklerım benı baglar.

• 
Sayfa: önceki 15871588158915901591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.