Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (1044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.608
Cevap
526
Favori
1.174.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: omerar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerar

quote:

yazıyı tek cümlede özetlersek,

bir senede uygun fiyattan spek'ten önce girersek parayı katladık demek

yani manipülasyon yapanlar kaldırırken bizde onların yanında kaldırcaz parayı oylemi diyorsun?

otomatikman kaldırırsın ama işte püf nokta bu kağıdı bulmak

Bunu nasıl tahmin edecez? Bu yapan adamlar bellimi tabi şirket olarak? Onlar ın aldıklarını alalım

bu aralar uzun vade için katmr,tuddf,demir döküm düşünüyorum..
    Yıl sonu içinde THYAO ne dersinz?

Tahmin etmek zordur hatta şans desek yeri olur mu bilmiyorum

Genelde değeri düşük kağıtları seçtikleri için sizin içinde süpriz olacak spek'in girmesi

bi bakmışınız kağıt 4-5 katına çıkmış AMA satış noktasını çok iyi kestirmek lazım çünkü bir satışla ÇOK KESKİN iniş oluyor

Senet tavsiyesi için yeterince tecrübe kazandığımı düşünmediğim için fikir beyan etmem doğru olmaz.

Ama alırkende senedin 2-3 yıllık geçmiş fiyat durumuna bakın.

Mesela spek girmiş bir grafik, tam 4.5 katına katlamış fiyatı

görsel gerçek bir örnek olsun

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU !

Selamlar ;

Yukarıda ki hisse 'yi takip ediyormusunuz hala ?

Geçmi kaldım acaba ?

Y.T.Değildir.

• Gördüğüm en kısa soluklu Noel Baba rallisi de bu mu oldu acaba? Dur bakalım buralardan yine kafayı kaldıracak mı?

Sabah acep erken mi sattık yoncalarla koçları diye üzülüyorduk, şimdi bakıyorum da tepeden satmışız meğer.
  • nedir borsayı düşüren anlamadım haberlere bakıyorum herşey olumlu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

Orijinalden alıntı: madeinturkey

Gunyadin,hayirli kazanclar.

Borsa forumlarina bayiliyorum,daha demin ras geldim.Sabah 10 da mesaj atmis biri adese hakkinda,subat-marta kadar 4 e yolculugu var diye.10:30'da tavan cekmis hisse.Simdi de kim tutar seni diyor.Tavanda bekleyen lotu sayiyor.

hisse.net e mi bakıyorsunuz?

Evet hisse.net.Mehyah nikli biri var,onun yazilarini takip ediyorum genelde.Arada da dolasiyorum oylesine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp250

hisse.net e bakıyordur. Çok farklı tipler var. Herkes bir broker, üstad, destek dirençler havada uçuşuyor.
    Spek hisselere teknik analizler falan yapıolar Avtur avgyo okuyun gülme garantili

bu arada sölemeden edemicem, YAZIC güzel artıyor takaslar sagolsun..

Yeni favorim atlas topigi.Malum tavan-taban gidiyor son 1 haftadir.Tavsiye ederim.
  • Dolara short verip pusuya yattım bakalım. Bu sefer bayağı da sağlam kaldıraç kullandım artık ya batacağız ya da yüklü para kaldıracağız.

Yarın PPK toplantısı var. Bir faiz artırımı kararı çıkarsa o zaman eğlencelere başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Dolara short verip pusuya yattım bakalım. Bu sefer bayağı da sağlam kaldıraç kullandım artık ya batacağız ya da yüklü para kaldıracağız.

Yarın PPK toplantısı var. Bir faiz artırımı kararı çıkarsa o zaman eğlencelere başlarım

az önce cnbce anketini açıklıyordu biri ppk dan faiz artırımı bekleyenlerin oranı % 0 imiş................16 kişi katılmış...
  • Gunaydin bol kazanclar
  • Arkadaslar burdan mipaz alinirmi :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Dolara short verip pusuya yattım bakalım. Bu sefer bayağı da sağlam kaldıraç kullandım artık ya batacağız ya da yüklü para kaldıracağız.

az önce cnbce anketini açıklıyordu biri ppk dan faiz artırımı bekleyenlerin oranı % 0 imiş................16 kişi katılmış...

Aslinda faiz artirimini ben de beklemiyorum. Kim ne derse desin bence MB hala siyasi dogrultularda hareket eden bir kurum. Bu yuzden ne olacagini kestirmek cok zor degil.

Aslinda genel beklentim once de oldugu gibi MB nin duzenli ihale acarak yonu ters cevirmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 22 Aralık 2011; 10:48:50 >

• Bu aralar Fransanin Ermeni tasarisini kabul etmesinden dolayi kisa vadede dusus bekledigim icin az cok bir kar ile borsadan cikmayi tercih ettim, yakin zamanda borsaya gireceklerin derin bir analiz yapmasi menfaatlerine olacaginin kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Bilen arkadaslara bir sorum olacaktı, euro ocak-subat gibi 2.50 yi gecer mi?

Bunu kimse bilemez sadece bazi sartlar sabit kalmak kosuluyla yani ceteris paribus yaparak bir kaniya varilabilir buda ne kadar saglikli olur, tartisilir ...
  • Bugunun en cok artan hissesinin bugunku islem hacmi 8 bin TL.Kafam karisti bizde mi spek olsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinturkey

Bugunun en cok artan hissesinin bugunku islem hacmi 8 bin TL.Kafam karisti bizde mi spek olsak?

Yazini gordukten sonra bende kontrol ettim biraz garip bir durum, bu gibi durumlarda olayin altindan farkli kokularda cikabilir gerci elinde 3-4 bin TL olan rahat o ve onun gibi hisselerde buyuk spekulasyonlara neden olup sebepsiz yere zengilesebilirler diye dusunuyorum.
  • bugün kimseler yok buralarda ??? Nerdesiniz millet :)
  • Bu gun borsaya tekrardan Albaraka Turk un hisse senedi ile girdim, kanaatimce vur kac yapmak isteyenlere gore Albaraka Turk hisse senedi 1,59 TL olan su anki fiyatindan alinabilir, islem hacminin dusuk olmasi nedeniyle asiri dusus yada yukselme beklemiyorum gun sonuna dogru 1,62 veya ustunde bir degerle gunu tamamlayabilecegini dusunuyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xug

Bu gun borsaya tekrardan Albaraka Turk un hisse senedi ile girdim, kanaatimce vur kac yapmak isteyenlere gore Albaraka Turk hisse senedi 1,59 TL olan su anki fiyatindan alinabilir, islem hacminin dusuk olmasi nedeniyle asiri dusus yada yukselme beklemiyorum gun sonuna dogru 1,62 veya ustunde bir degerle gunu tamamlayabilecegini dusunuyorum .

Bende 1.58 e alış yazdım bakalım gelecek mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu gun borsaya tekrardan Albaraka Turk un hisse senedi ile girdim, kanaatimce vur kac yapmak isteyenlere gore Albaraka Turk hisse senedi 1,59 TL olan su anki fiyatindan alinabilir, islem hacminin dusuk olmasi nedeniyle asiri dusus yada yukselme beklemiyorum gun sonuna dogru 1,62 veya ustunde bir degerle gunu tamamlayabilecegini dusunuyorum .

benim bildiğim işlem hacmi düşük hisseler bi anda düşer kalkar bakınız garan gibi hisseleri öyle bi anda şaha kaldıramıyorlar işlem hacmi yüksek diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

Bende 1.58 e alış yazdım bakalım gelecek mi??

1.58 TL den muhtemelen gelmemistir ben ilk seansta 1,59 TL den aldim su an 1,60 TL den islem goruyor biraz yuklu para yatirmistim bir iscinin yecmiyesi kadar kardayim diyebilirim fakat kapanisa dogru ne olur ne biter bilemeyiz ama son yarim saatte 1,61 - 1,62 TL seviyelerinde kapanacagini bekliyorum.

@ volkan...

İslem hacminin yuksek olmasi hususunda haklisiniz fakat ilgili hisse senedini uzun donemden beri inceledigim icin ayrica cok fazla islem hacmi olmadigi icin yani alim satim belli seviyelerde geziyor ( 800-900 bini gectini gormedim ) ve gunevilir bir kurum oldugu icin o sekilde gorusumu belirtmeyi uygun buldum, spekulasyon konusunda da İMKB nin buyuk onlemlerini goruyoruz buna istinaden islem hacmi hususunda tabi ki haklisiniz.

• öğleden sonra ilk açılışta 1.58 i görmüş ama ben biraz geç vermiştim alım emrini o zamana kadarda yükselmiş.
  • 
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.