Merhabalar, Başlıkta belirttiğim gibi deü tınaztepe yerleşkesine en rahat nasıl gidebilirim? Nasıl dönebilirim ?
390 numaralı otobüs tam aradığım fakat eshot'un sitesinde hafta içi ve hafta sonu için kullanılmamaktadır yazıyor. Acaba otobüs aktif mi yoksa yaz dönemi için kaldırılmış mı?
Metro veya otobüs benim için hangisi uygun olur yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
1.yol :) bornova metrodan atla metroya hilalde in hilalden şirinyere giden izbana bin orda in 3 durak zaten.
şirinyerden 104-671 vs ne gelirse bin tınaztepede inersin yaklaşık 1 saat sürer
2.yol) metro ile konağa git ordan 104 e bin tınaztepede inersin tek 104 gidiyor diye biliyorum buda 1.15 dk sürer
3.yol)390 tınaztepeye direk götürür otobandan gider sanırım 30 dakika sürer oda ama akşam belli saatten sonra olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: M.Dexter
1.yol :) bornova metrodan atla metroya hilalde in hilalden şirinyere giden izbana bin orda in 3 durak zaten.
şirinyerden 104-671 vs ne gelirse bin tınaztepede inersin yaklaşık 1 saat sürer
2.yol) metro ile konağa git ordan 104 e bin tınaztepede inersin tek 104 gidiyor diye biliyorum buda 1.15 dk sürer
3.yol)390 tınaztepeye direk götürür otobandan gider sanırım 30 dakika sürer oda ama akşam belli saatten sonra olmuyor
Öncelikle çok teşekkürler.
390 gündüz vakitleri var mı şu an için bir bilginiz mevcut mu?
ReoReyR
kullanıcısına yanıt
şuan yurtdısındayım bilgim yok aksam 4 yada 6 ya kadar vardı sanırsam ama 1.secenegı ben hep kullanııyorum 1 saat garanti yol