Şimdi Ara

Bordo bereliler hakkında izlediğim ilginç video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz ne diyorsunuz arkadaşlar buna? Hepimizin yıllardır inandığı, Nato askeri yarışmasının düzenlenmesi ve bordo berelilerin üst üste kazanması sonucu yarışmanın iptal edilmesi hikayesinin, aslında yalan bir hikaye olduğundan bahsediliyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 9 Şubat 2017; 1:19:33 >

• Zaten ona inanan var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak

• Bizim insanımızın klasik bi seylere üstün anlamlar yüklemesi iste yoksa inaniyo muydunuz

• Tartışmaya gerek yok. Videodaki arkadaş da söylemiş. Bordo bereliler hakkında anlatılan efsaneler var. Bunların çoğu internette uydurulmuş şeyler. Her ülke kendi özel kuvvetlerini üstün görür ve onlar hakkında efsaneler üretir. Norveçliler bile yapıyor bunu. Norveç :D

Bordo bereliler ÖZEL kuvvettir. ÖZEL eğitimli askerlerdir. Ülkede en ağır eğitimden geçen askeri birimdir. Gelişmiş her ülkede bu tip ÖZEL askerler vardır. Onlarda insandır, aldıkları ÖZEL eğitimler sayesinde en iyi askerler olurlar. Sıradan bir askere göre çok daha iyi askerlerdir. Daha iyi nişancılardır, daha fazla taktik bilgileri vardır, daha fazla ekipmana sahiptirler. Çünkü ÖZEL eğitim almışlardır. Ama süper kahraman değillerdir. Onlar da gazi, şehit olabilir. Onlarında yapamayacağı bir çok şey vardır. Ama aldıkları ÖZEL eğitimler sayesinde sıradan bir askere göre çok daha fazla şey yapabilirler.

• O yarışma olayı hikayedir büyük ihtimal zaten videodaki görüntünün olayla bir alakası yok. Nato'nun bazı yarışmalar yaptığı falan söyleniyor ama ben bu yarışmalarla ilgili hiçbir argümana rastlamadım. Nato'nun sitesinde de böyle bir şey göremedim.

Yalnız bu bordo berelilerin dünyanın en seçkin özel kuvvetlerinden birisi olduğunu değiştirmiyor. Tarih boyunca hemen her zaman savaş halinde olmuş bir milletin köklü ve 50 yılı aşkın süredir savaş mekanizmaları faal durumda olan ordusunun yetiştirdiği en seçkin askerdir.

Nizami ve gayrinizami savaşın en yetenekli askerlerindendir. Aldıkları eğitim çok çok ağırdır.
  • Darbe girisimi sonrasi bahceden domates biber calarken yakalandilar ama bizim comar tayfaya sorsan her biri robocop

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

Darbe girisimi sonrasi bahceden domates biber calarken yakalandilar ama bizim comar tayfaya sorsan her biri robocop

Agzini topla askerle ilgili dogru konus. Orasi chplininde akplininde mhplininde mali degildir. O dedigin sumsuklerin feto torpiliyle alinip egitimlerde neler yaparak(daha dogrusu yapmayarak) gectigi malum. Kimse robocop demiyor ama kalkip asagilayamazsin. Herseyin bi siniri var

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Ozur dilerim lafimi geri aliyorum. bordo bereliler telsiz kapatmis siniri gecmis 5 bordo bereli 200 pkkli öldurmus.

• quote:

Ozur dilerim lafimi geri aliyorum. bordo bereliler telsiz kapatmis siniri gecmis 5 bordo bereli 200 pkkli öldurmus.

Profil resmine bak hele seni gidi seni anladın sen Bordo bereliler normal bir askere göre daha özel eğitimlerden geçiyordur zaten artık sene olmuş 2017 artık tank uçak drone ile indiriyorsun hedefleri baktın 3. dünya savaşı çıkacak gömersin nükleeri olur biter.
  • quote:

Darbe girisimi sonrasi bahceden domates biber calarken yakalandilar ama bizim comar tayfaya sorsan her biri robocop

Onlar bordo bereli değildi birader, feto ile yükselmiş kendinden düşük rütbedeki adama hoca diyip emrini dinleyen asker bozuntusuydu onlar.

Kıçını koruyan askere azıcık saygın olsun savaş çıktığında İzmit'in ortasında seni Trump'un askerleri korumayacak.
  • quote:

Bordo bereliler hakkında izlediğim ilginç video
  • Halep ordaysa arşın burda

Hani nerdeler şimdi piyasaya surulmezse ne zaman sürülecek bordi bereliler

Suriye ye girdik yok isid pkk dhkpc ortakikda cirit atiyor yok ne zaman görev alacak bunlar

Ülke bölündükden sonrami

Bizde ancak laf laf laf

• Bordo bereliler mi değil mi bilmiyorum ama yıllar önce 2 kere parkur rekoru kırmış bizimkiler uluslar arası yarışmada türkiyede yapılan o olay doğru videosu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Halep ordaysa arşın burda

Suriye ye girdik yok isid pkk dhkpc ortakikda cirit atiyor yok ne zaman görev alacak bunlar

Ülke bölündükden sonrami

Bizde ancak laf laf laf

Fırat Kalkanı'nda görev almakta olan bordo bereliler mevcut. Ayrıca Fırat Kalkanı'na gönüllü olan bordo bereliler katılıyor diye biliyorum.

• quote:

Ülke bölündükden sonrami

Bizde ancak laf laf laf

Kardeşim bordo bereli. Yaklaşık bir aydır da el bab'da.
  • Özel eğitim almış askerler James Bond'a dönüşmüyorlar. Sizin filmlerden dolayı aklınızda oluşan özel birlik algısı tamamen yanlış. Bordo Bereliler Dünya'da ki en seçkin askeri birliklerden biri, ama abartıldığı kadar da yetenekli değiller. Telsiz kapatıp ava çıktıkları, helikopterler arasında havada geçiş yaparken hedef vurdukları falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 9 Şubat 2017; 4:16:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrior_06

quote:

Ülke bölündükden sonrami

Bizde ancak laf laf laf

Kardeşim bordo bereli. Yaklaşık bir aydır da el bab'da.

Valla kimse kusura bakmasin bizde sehir efsanesi çok pkk bitiremyen ekipman isidi bitirecek

Not amerika ile.rusya gülüyor avrupanin umrunda degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.