Şimdi Ara

Borderlands 2 Video Ön İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
13.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • levent abi cok iyi bir is cikarmis ayrica oyunu cok iyi ozetlemis

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli gibi fakat o grafikler ne
  • RE6 ön incelemesini çok eleştirmiştim ama bu inceleme yerinde ve güzel olmış inceleme böle olmalı oyunu,karakterleri,hikayeyi bize özetlemeli tebrik ederim güzel bir ineleme gerçekden zamanla dahada iyi olucagını düşünüyorum...
  • Ön siparişin indirilmeye sunulmasını bekliyorum.Coop çok keyifli olacak.

• Ilki cok guzeldi buda guzel olacak. Cikis fiyati kac olur acaba?
  • Borderlands 3 çıkarsa ki inş çıkar batmayacağına inandığım Gearbox a duacı eden oyun Borderlands! 1 güzeldi züperdi 2 de aynı şekil bence 1 de Mordecai oldum burdada onun yerine geçen Zero olucam yoksa salvador mu olsam hayvanca girişsem yada axton olup turret mi kursam? bu arada 1 de aynı silahla karşılaşmak imkansızdı zaten sadece aynı güç ve özellik farklı renkte bir silahtaydı o kadar buna şahsen denk geldim 1 de ki Witting in Fil Tüfeği ne benzer 2 dede olursa süper olur

Şu dürbünsüz snıper kategorisine giren tüfek var ya o işte :D
  • 3.oyunda da Multiplayer gelir.

Ancak,sevmiyorum bu tür fpsleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Yeterli seviyede İngilizce bilgisi bulunan oyuncuların bu oyunu sevmeme gibi bir ihtimalleri yok. Kahkahalar atarak oynadım ilk oyunu, tüm indirilebilir içerikleriyle beraber 6 kere bitirdim, hiçbirinde de sıkılmadım. İnanılmaz ötesi bir oyun, Ultimate Loot Chest Edition almıştım aylar öncesinden, beklemedeyiz!

yeterli seviyede ingilizcesi olan bu arkadaş oyunu sevmiş, siz fakirler pardon -yeterli ingilizcesi olmayanlar- anlamazsınız demiş

• Borderlans oynayıp bitirmiş bir oyuncunun bu oyunu almaması ne kadar saçma olur.
    Birinci oyunu 4 kişi birden bitirmek çok eğlenceli idi hemde defalarca. Bununda daha aşağı zevk vereceğini düşünmüyorum şahsen.

• ilki mükemmelin ötesiydi o sene uncharted 2 olmasaydı yılın oyunuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ilki mükemmelin ötesiydi o sene uncharted 2 olmasaydı yılın oyunuydu

oyunun goty si var yani game of the year edition zaten yılın oyunuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Who

ilk oyunda öldürdüğün düşmanların tekrar tekrar respawn olmasından nefret etmiştim.

İkinci oyun nasıl olacak bilmiyorum ama umarım yine aynı şekilde olmaz çok sıkıcı bu şekilde.

Aynen katılıyorum, sırf bu yüzden bırakmıştım. Aşırı respawn vardı.

Respawn olmadan görev levelları ila aynı seviyede gidemezdin, bir süre sonra güçsüz kalır oynayamaz hale gelirdin

İlk oyun oynadığım en zevkli oyundu, ikinci oyunu önsiparişte alıp almamak konusunda hala kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Who

ilk oyunda öldürdüğün düşmanların tekrar tekrar respawn olmasından nefret etmiştim.

İkinci oyun nasıl olacak bilmiyorum ama umarım yine aynı şekilde olmaz çok sıkıcı bu şekilde.

Aynen katılıyorum, sırf bu yüzden bırakmıştım. Aşırı respawn vardı.

Respawn olmadan görev levelları ila aynı seviyede gidemezdin, bir süre sonra güçsüz kalır oynayamaz hale gelirdin

İlk oyun oynadığım en zevkli oyundu, ikinci oyunu önsiparişte alıp almamak konusunda hala kararsızım

Oyunun RPG sistemi tabi ki buna göre ayarlanmış olacak. "Respawn olmasa da geri kalan herşey aynı kalsa" demiyoruz ki.... Respawn, RPG sistemlerinde baştan belirlenen bir tercih. Bazı RPG'ler buna dayanır, bazıları da respawn'ın olmamasına (veya düşük kademede olmasına) dayanır. Yani bütün oyun, bu tercihle uyumlu yapılmak zorunda tabi. Mesela Risen, Gothic gibi oyunlarda hiç respawn yoktur, Skyrim'de de kısıtlı şekilde vardır. Borderlands'ta ise aşırıydı, bakalım şimdi nasıl çıkacak.

• Respawn olması kolaylığı engelliyor daha iyiydi bana göre, tek eksi yanı tek tuşla heal yapamamak,bunu 2.oyunda değiştirdiler mi çok merak ediyorum.
  • İLK OYUNDAKİ AŞIRI RESPAWN GEREKSİZDİ BENCE.ÇÜNKÜ GÖREVLERİ SIRASIYLA TAKİP ETSEN ZATEN GÖREVLERİN LEVELLERİNE DENK LEVELLARA ULAŞIYORSUN ZATEN.HEM RESPAWN OLAN DÜŞÜK LVL. DÜŞMANLARI ÖLDÜRMEK DE SENİN HALİHAZIRDAKİ LVL'INA HİSSEDİLEN BİR KATKI DA YAPMIYORDU.SANA 10 BİN LVL LAZIM O DÜŞMANI ÖLDÜRÜYON HOOP 1-20 ARASI GİBİ KOMİK BİR LVL RAKAMI DÜŞÜYOR.YANİ O RESPAWNLAR SENİN LVL ATLAMAN İÇİN ÇOK DA GEREKLİ DEĞİLDİ.UMARIM İKİNCİ OYUNDA DEĞİŞTİRİRLER BUNU.
  • sen nesin abi ya birdaha inceleme yapma sen keşke beril abla yapsaydı sesi daha akıcı en azından boğuk bir ses tonu yoktu

• co-op'da paslaşalım beylers,
    psn:kvadankpal
  • Güzel oyun ama Multiplayer olmaması oyunun en büyük eksiği bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.