Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda bir çeşit level bug'ı var ve beni buldu heralde... Level 20'de kaldım. 21 için gereken XP 300 000 civarıyken ben 70 000'lerdeyim doğal olarak aldığım xp'ler barda en ufak bir ilerleme sağlamıyor. Bir anda 70 000'lere nasıl düştü onu da anlamadım. Daha önce yaşayan oldu mu bu sorunu?

Ek olarak 1.0.3 versiyonu kullanıyorum. Tunngle'da 1-2 oyuna girip çıktıktan sonra oldu bu.
  • Sadece Sanctuary de mi vault var yoksa başka yerlerde de var mı ?

İlk oyun ile ikinci oyun arasıda dünyalar kadar fark var. gerçekten.

Şu silah çeşitliliğini çok sevdim.En sevdiğim karakterlerden biri Küçük psikopat kız bir de şişman tamirci kadın

Yalnız spawn rate ler çok can sıkıyor bazenleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4RS C.

Oyunda bir çeşit level bug'ı var ve beni buldu heralde... Level 20'de kaldım. 21 için gereken XP 300 000 civarıyken ben 70 000'lerdeyim doğal olarak aldığım xp'ler barda en ufak bir ilerleme sağlamıyor. Bir anda 70 000'lere nasıl düştü onu da anlamadım. Daha önce yaşayan oldu mu bu sorunu?

Ek olarak 1.0.3 versiyonu kullanıyorum. Tunngle'da 1-2 oyuna girip çıktıktan sonra oldu bu.

Bende de 1.0.3 versiyon yüklü,tunngle'dan diğer oyunlara katıldım,oyun kurdum fakat böyle bir sorun ile karşılaşmadım.Dediğin gibi bug oluşmuş sanırım İlk Borderlands oyununda kayıt dosyalarını düzenlemek için bir ''Editor'' programı vardı.Bu oyunda da varsa öyle bir program düzeltilebilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Sadece Sanctuary de mi vault var yoksa başka yerlerde de var mı ?

İlk oyun ile ikinci oyun arasıda dünyalar kadar fark var. gerçekten.

Şu silah çeşitliliğini çok sevdim.En sevdiğim karakterlerden biri Küçük psikopat kız bir de şişman tamirci kadın

Yalnız spawn rate ler çok can sıkıyor bazenleri.

Sanctuary, DAHL şirketinin eski madenci gemisi. Terkedilmiş iken Roland, Tannis'e yerini belirlemesini söylüyor ve sonra oraya taşınıyorlar. Eridian ırkı tamamen vahşi ve kötü bir ırk ve eski zamanlarda birileri bunları Vault denilen hapishanelere kapatmış ve sadece özel anahtarlarla açılması sağlanmış. Sonra bu kişiler yok olunca Vault anahtarlarıda kaybolmuş. Tannis bunlardan birisini bulmuş ve Jack yani Hyperion şirketi Pandora'ya gelip bu işi gizliden araştırmaya başlamış. Sonuçları ve vaultun içindekilerin ne olduğunu buluncada Angel vasıtasıyla gelen Vault Hunter'leri "Vaultun içi zenginlikle dolu" diye kandırıp Vault'u açmasını ve içinde bulunan "The Destroyer" isimli uzaylı yaratığı öldürmelerini sağlamıştır. Bu olaydan sonra Jack ve Hyperion, yaratığın öldüğü delikten ortaya çıkan Eridium madenini işleyip çok zengin olmuş.

Oyunun sonunda Vault anahtarından çıkan haritada birden fazla vault ve onların yerlerini gösteren bir holografik galaksi haritası var. Yani üçüncü oyunu daha geniş yapacaklar.

Şişman hatunun ismi Ellie. Kendisi Moxxi'nin ikinci çocuğu.

Tiny Tina ise şu psikopat ufaklık. Gördüğüm en iyi kurguya sahip olan NPC. Müthiş derecede iyi yansıtılmış oyunun temasına. Hem dahi hem psikopat hem intikamcı hemde hala ufak bir kız. Böyle kombine bir şey bulamazsınız .

Spawn rate gayet iyi. Haritayı beklemeden takır takır temizlerseniz en başa dönünce millet tekrar toparlanmış oluyor. Bu güzel bir olay çünkü unuttuğunuz veya yarım bıraktığınız bir questi tamamlamaya yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 6 Ekim 2012; 14:16:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MGokche

quote:

Oyunda bir çeşit level bug'ı var ve beni buldu heralde... Level 20'de kaldım. 21 için gereken XP 300 000 civarıyken ben 70 000'lerdeyim doğal olarak aldığım xp'ler barda en ufak bir ilerleme sağlamıyor. Bir anda 70 000'lere nasıl düştü onu da anlamadım. Daha önce yaşayan oldu mu bu sorunu?

Bende de 1.0.3 versiyon yüklü,tunngle'dan diğer oyunlara katıldım,oyun kurdum fakat böyle bir sorun ile karşılaşmadım.Dediğin gibi bug oluşmuş sanırım İlk Borderlands oyununda kayıt dosyalarını düzenlemek için bir ''Editor'' programı vardı.Bu oyunda da varsa öyle bir program düzeltilebilir belki.

Artık düzeleceğini sanmam, zaten umudumu kestim o karakterden assassin'le yeni bir başlangıç yapayım diyorum. Yine de teşekkürler cevap için.

Ama bir şey soracağım; bu oyunda shared stash olayı var mı? Yani başka karakterle düşürdüğümüz silah,kalkan,bomba vs gibi itemleri başka karaktere aktarabiliyor muyuz? Başka bir pc ile yapılabilir evet ama ben tek pc için soruyorum. Bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RS C. -- 6 Ekim 2012; 15:50:09 >

• quote:

quote:

quote:

Artık düzeleceğini sanmam, zaten umudumu kestim o karakterden assassin'le yeni bir başlangıç yapayım diyorum. Yine de teşekkürler cevap için.

Ama bir şey soracağım; bu oyunda shared stash olayı var mı? Yani başka karakterle düşürdüğümüz silah,kalkan,bomba vs gibi itemleri başka karaktere aktarabiliyor muyuz? Başka bir pc ile yapılabilir evet ama ben tek pc için soruyorum. Bilen var mı?

Rica ederim.
    O konuda kesin bir bilgim yok,ancak olmadığını sanıyorum.Yalnız şu ''Sanctuary'' şehrinde ''Crimson Raiders''ların mekanında bir kasa var o kasa üzerinden olur mu olmaz mı hiç denemedim.

• twitter üzerinden takip eden var mı? golden key dağıtabilirlermiş oradan öyle bir durum olursa ve haber ederseniz buradan seviniriz.
  • Buyrun arkadaşlar iincelemesi

http://www.cizgim.net/inceleme-borderlands-2-pc/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim.
    O konuda kesin bir bilgim yok,ancak olmadığını sanıyorum.Yalnız şu ''Sanctuary'' şehrinde ''Crimson Raiders''ların mekanında bir kasa var o kasa üzerinden olur mu olmaz mı hiç denemedim.

Evet sanctuary'deki claptrap'in verdiği görev sonucu açılan yermiş shared stash. Başka arkadaşlara da yardımcı olur umarım.

• oyun mu zor ben mi beceriksizim.

oyunun başındaki şu bombacı kardeşleri öldürüp ilerledim checkpointe geldim oyun kaydoldu oyundan çıktım, tekrar girdiğimde tee en baştan başlattı ve yol üstündeki tüm haydutlar tekrar canlandı hatta bombacı kardeşler bile tekrar geldi..
    oyunu her açışımda bu bossları bidahamı öldürücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

oyun mu zor ben mi beceriksizim.

oyunun başındaki şu bombacı kardeşleri öldürüp ilerledim checkpointe geldim oyun kaydoldu oyundan çıktım, tekrar girdiğimde tee en baştan başlattı ve yol üstündeki tüm haydutlar tekrar canlandı hatta bombacı kardeşler bile tekrar geldi..

Seninle bir alakası yok.Evet sürekli geliyor ve öldürmek gerek Bence çok eğlenceli oluyor,senin için adam toplayıp geri gelmişler misali,daha bir şevkle saldırıyorum Aslında böyle olması gerçekten daha iyi neden dersen hem daha fazla hazine buluyoruz hemde görevleri bitirmek için ayrı bir motivasyon oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGokche -- 8 Ekim 2012; 10:52:30 >

• beyler arkadaşlarla hamachiden oynuyoruz bir deneme yaptık güzeldi ..

ben magic olan kızı alıyorum ... skilleri nasıl dağıtayım . kullanan varsa öneri alabilirim
  • quote:

quote:

Seninle bir alakası yok.Evet sürekli geliyor ve öldürmek gerek Bence çok eğlenceli oluyor,senin için adam toplayıp geri gelmişler misali,daha bir şevkle saldırıyorum Aslında böyle olması gerçekten daha iyi neden dersen hem daha fazla hazine buluyoruz hemde görevleri bitirmek için ayrı bir motivasyon oluyor.

tamam tıfıllar bidaha doğsunlarda bossların tekrar gelmesi aşırı kasıyor

• quote:

Oyundan çıkınca checkpointler de başlamazsınız. En son hangi "waypoint" cihazının yanından geçtiyseniz orada başlar. Checkpointler durumumuzu savelemek ve ölünce çok geriden başlamamak için var.

Çoğu tekrar gelen bossu öldürmek zorunda değilsiniz. O baştaki ikili ilk sefer öldürüp kapıyı açtıktan sonra bir daha oradan geçerken koşarak geçin sadece. Ama güzel loot bırakırlar her kestiğinizde.

• Oyun güzel fakat sürükleyici değil bir süre sonra bayıyor kapatmak zorunda kalıyor insan.
  • güzel bir oyundu yapımcılaın elelrine sağlık
    tunngle üzerinden 4 kişi oynayabiliniyor
  • Plan B isimli gorevde problem yasadim duzeltemedim. tamirci scooter bizden 3 tane fuel cell istiyor, 2'si scoter'in orda birini de crazy earl 'den almak gerekiyor eridium'la. Bu oynadigim char co op seklinde ilerledi tum eridium itemlarini aldim. Simdi black markette earl'den gorev icin almam gereken fuel cell'i de goremiyorum bug oldu. Basina gelen var mi bu durum? story quest ve fuel cell'siz olmuyor ilerleyemiyorum kaldim oyle
  • İnanılmaz hasar veriyor bu ikili. The Bee'nin nerflenmesi lazım. Tek başıma rahatça Terramorphous farmlıyorum.

Az evel düştü .

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

İnanılmaz hasar veriyor bu ikili. The Bee'nin nerflenmesi lazım. Tek başıma rahatça Terramorphous farmlıyorum.

Az evel düştü .

[Vay vay vay ! Fevkaledenin fevkinde ekipmanlar.Bende 2 tane turuncu silah buldum ancak biri 8 lvl smg diğeri 9 lvl tüfekti(Mini roket atıyor,roket patlayınca el bombası çıkıyor içinden dehşet bi silahtı) 20. seviyeye kadar bu silahlarla devam ettim.Baktım işe yaramamaya başladılar.Mecburen emekliye ayırdım.Diğer oyunlara saklıyorum
    Oyun içi ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz acaba ? ben denedim hep siyah çıkıyor.

• nasıl 50 lvl oluyorsunuz arkadas ya anlamıyorum, bu arada oyunun ilk DLC si geldi Mechromancer Pack. pre-orderla alanların satın almasına gerek yok diyor ne sevindim ne sevindim anlatamam

Note: If you have pre-purchased the game and received the Premiere Club content, you do not need to purchase this content.

bundan sonrakileri sanırım satın almak gerekecek, şimdiden season pass alsam mı acaba, pek karlı gibi durmuyor ama..

edit: yeni bir klass eklenmiş şimdi onunla başladım bakalım nasılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 10 Ekim 2012; 0:48:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.