Aynı bizim hızlı tren olayına benzedi iş ray sistemini uygun hale getirmeden hızlı tren koyarsan kaza kacınılmaz.Önce serverları iyi hale geticeksin altyapını hazırlayacaksın sonra patch mi yapmak istiosun yap.Ama yeni moradon geldiginden beri serverlar cok cok kotu durumda lagden yatmaktan dc olmaktan bıktım.K2 haddinden fazla acemi bir firma kngihtonline k2 ile oynadıgım son online oyundur bir daha adını duydugum gibi kacarım kufrederek...
0fff harbi kutu kime gidecek
kımseye gitmiyor
sövmeye baslıcam ama yeter ya borderde dc yedim neye danayarak dc ediyorlar adamı cıldırtmakmı istiyolar nedir gold pre war üstelik sürekli savaslarda bosslarda dc yiycksk üyelik almann ne anlamı war kasamıyorz bile dc olayları yüznden
k2 bııktım bu dc lerden
walla ne diem dc ile 10060 insanı sinirlendirmek için bire bir
quote:
Orjinalden alıntı: profosorrr
Bu ne yyaaa kac gundur her seferınde Border de hep DC yıyorumm..
Aynen! Harbiden! Neden?
bence adana kebap ye dc den daha iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: on_line
bende borderda dc yedm şimdi girersem r1de borderdamı olrm luferdemi?
Hiçbiri Moradon
B1 de bende dc yedim.Böyle bişey olmaz hakkatten yaa...İçeri girdim 5 dk geçti dc yedik..Hemde farkla öncedeydik.Böyle oyun olmaz olsun
bende dc yiyorm ama bu olayı çözmeleri lazım ya borderda tekrar doğacaz yada tekrar girebilcez olmazki böle zaten çokda deil günde 2kere
Bununla ilgili konular açıldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme