Şimdi Ara

Borç verip borçlu çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler forumda da takılır kendisi benden yaşça büyük abi dediğim bi insan ihtiyacım var dedi tuttum borç verdim meblağ fazla yüksek değil ama öğrenci bütçesi sonuçta zorluyo sonra aylar geçti hep unuttum dedi hastam var cenazem var vs vs geçiştirdi bende istemeye utandım.Sonra sıkıştım kart borcu falan geldi istedim borcu uygun bir dille tamam dedi yine geçiştirdi ama acil ihtiyacım var bende yazdım baya sinirlendiğim için ama yine seviyesizlik etmedim sonra yarın atarım komik bi rakam zaten neyine yanıyosun dedi dalga geçti benimle ve ben konuşmak için aradım yine bu sefer her yerden engelledi beni en son özelden aradım niye engelledin dedim küfür edip yüzüme kapattı size sormak istediğim yaşadığı çevrede arkadaşlarım dostlarım abilerim var her türlü yardımcı olurlar ama onları olaya katmaya değmez diye düşünüyorum ama küfür etmesi zoruma gitti beyler ben sadece borcunu ver dedim bir de gerçekten tutup zamanında sevdiğim bi abiydi şimdi sadece eyvallah diyip geçmelimiyim yoksa sonuna kadar götürmeli iyim bilmiyorum.ne yapmam gerekiyor sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ismini ver gerisini foruma bırak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numarayi ver gerisini bize birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numarayı yaz güzel bi ders vereyim banada eğlence çıkmış olur
  • forum nikini ver
  • Ne eyvallah demesi ya adam bildiğin eşkıya, aldığı paranın üzerine konan, kendisine yapılan yardımı küçümseyen bi mal, okurken sinirlendim, numarasını ver sen bize

• Sadece dh de görülen ender bir hastalık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim son kez arıycam bu gün bakalım

• Boylelerine selam bile vermeyeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamdemS

Boylelerine selam bile vermeyeceksin.

Aynı fikirdeyiz hocam malesef yaptık bi hata

• Ver numarasını
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Sadece DH sınırlarında yaşayabilen endemik bir tür.

• Yaz numarayı yaz. Niye bırakıcaksın. İyi bi ders verelim
  • Numarayı konuya yazarsan yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Sadece DH sınırlarında yaşayabilen endemik bir tür.

bu arkadaşa yapılanın benzeri bana yapıldı 2-3 sene oldu forum nicki enduluslucoban dı. 200 lira verdim gidiş o gidiş

dh de birisi ölüyorum 50 lira ver dese vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepyusuf -- 23 Haziran 2017; 15:20:24 >
  • Senin iş halledilir, o sorun değil. Benim asıl merak ettiğim, 1 paragraf uzunluğundaki yazıyı okumaya çalışacak olan insanlara hiç mi acımadın? Koskoca paragrafta sadece 1 tane noktalama işareti var ve o da yazının sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Senin iş halledilir, o sorun değil. Benim asıl merak ettiğim, 1 paragraf uzunluğundaki yazıyı okumaya çalışacak olan insanlara hiç mi acımadın? Koskoca paragrafta sadece 1 tane noktalama işareti var ve o da yazının sonunda.

En azından boşluk var hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.