Şimdi Ara

Bora mı?Corolla mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
13.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • babamda ww bora pacific 2004 kullanıyor benzinli,,,daha bir tane sorun çıkartmadı..
    ayrıca fazla yaktığıda doğrudur ama o fiyata o asalet hiç bir araçta yok bence.corollada gayet iyi bir araçtır.ikisindede pişman olmazsın ama ben bora diyorum
  • hocam bora alacaksan 2002 ve üzeri comfortline al.hem 8 hava yastıgı hemde digital klima.gerçi 2001 in 2,yarısında çıkanlardada klima dijital ama.tabiki bunu lpg taktıracagın için söylüyorum.ben 2001 comfortline satıp 2001 mondeo aldım 2000 motor 145 bg .. inan boradan daha az yakıyor.inan ki objektifim.hatta bora dan önce 2000 motor vectra cd vardı o bile bora dan çok yakmıyordu.bu arada frenleri mükemmel.haa corolla bence seni beni hatta birçok insanı içine oturdugun an cezbeder hiç pişman olmassın kesinlikle.
  • hocam tasaruflu bi araç alacam diyorsan citroen c5 tavsiye ederim gayet seri konforlu oldugu kadarda yankıt konusunda cimri bi araba
  • Bora'nın tipi benim hoşuma gidiyor, hatta variant'ları dahil. Ama yakıt konusunda çok yaktığı hakikaten herkesin dilinde. Ben kullanmadım, bilmiyorum ama konforlu ve sağlam araba havası var. İş Toyota'ya gelince; onu kullandım, tekrar araba alacak olsam kesinlikle önce toyota düşünürüm. O da kendini birçok olumlu yönden ispatlamış bir marka. Herkesin kararı isabetli olsun inşallah hakkında. O hareketli metallerinher birinin içinde mutlaka CAN olduğuna göre önce güvenlik ve sağlamlık diyorum.
  • bence boş yorumlar, kulaktan dolma bilgilerle milleti yanlış yönlendirmeyin. Bora çok yakıyor, frenleri vasat vs diyen arkadaşlar kaç tane Bora eskitti acaba. Benim araç LPG li ve şu ana kadar şehir içi-dışı karışık 140 lira yakıyor. Yakıt tüketimi tamamen kullanımla ilgilidir. Basarsanız hangisi olursa yakar.. Bunun dışında bütün benzinli araçların yakıt tüketimi farkı %10 u geçmez. Yakıt tüketimlerini karşılaştırın.. hepsi 5,3 , 5,4 5,7 6,0,,, dir.dün arabanın baskı balatayı 250 ytl ye değiştirdim. pahalı mı? Gerisi boş... Forever Bora..
  • bora
  • Size alternatif olarak Cerato Dizel derim. O fiyatlara temiz 2006 model Comfort donanim Cerato bulunur. Başınız ağırmadan binersiniz. Bizimki iki yıldan beri çok şükür en ufak bir sorun dahi çıkarmadı. Yakıtı, konforu, donanimi, bagajı, servisi falan herşeyi ile çok memnunuz. Gerçi satmaya kalkınca Corolla, Civic gibi kolay satılmayacağı aşikar ama aynı paraya fiyat / performans açısından piyasadaki en güzel araca binmiş olursunuz. Diğer taraftan Bora-Corolla arasında kesinlikle Corolla dan şaşmayın derim...

quote:

Orjinalden alıntı: apeks64

Arkadaşlar 23-25 bin ytl civarı bir araç almayı düşünüyorum.Aldığım araca sıralı sistem lpg taktıracağım. Bora 1,6 comfortline mı?---Toyota Corolla mı? Alacağım arac 2003-2005 model arası olacak değerli fikirlerinizi bekliyorum..Bir de Boralar gerçekten çok mu aşırı yakıyor ben de şu anda fusion var 120 yakıyor uzun yolda.Bazı arkadaşlar boraya bindiğini 100.000 km dir tek parça değiştirmediğini söylüyor.Boranın parçasının pahalı oluşunu ne kadar dikkate almalıyım.?

• tbıkı corolla o fıyat aralıgında temız 2004-2005 bulursun
  • neden bi çok kişi saçmalıyo kulaktan dolmayla geliyo bora sahibi oldunuzmu hiç benim şuanda kullandıgım 2000 model bora comfortline 1.6 8v 100 hp var benzini yüksek diyenler araba kullanmayı bilmiyor demektir her arabanın bi kullanım şekli vardır nolcak canım bas gaza bırak debriyajı şekli diil bora hem görsel hem donaımsal ve size güvenlik konusunda bi gerçek söliyim boralarda kirişlerde ve tavan kirişlerinde çelik baralar var ve bu yüznden biraz hantal kalabilir ama otobana çık çok rahat ve süratlidir ve ses izalasyonu da süper diger topiklerde bora ile yapılan konulara bi bakın nasıl anlatımlar var
    araba şuan yaklaşık 80 bin km de ve periyodik bakımlar haricinde hiç bi zaman tamirciye gitmedim yol tutuşu vasat diyen arkadaş boranın ne oldunu bile bilmiyorsun ve yorum yapıyosun vw arabalar yer tutan arabalardır ve yol tutuşları pekçok arabayı solda sıfır bırakır ve en yüksek sıralardadır ve frenleri dokunsan çiviliyo resmen virajı kötü olan arabanın ya hidrolik sistemi arızalıdır ya tekerlekleri vasattır yada direksiyon yagı yoktur abs olan bi arabada nasıl fren sorunu olur ya balatalar bitmiştir yada diskleri erimiştir ve lpg uyumu da mükemmeldir her şey montaja bakar. bence tercihin boradan yana olsun bu sıralar fiyatlarıda 16 bin ytl ile 26 bin arası degişiyor

• hortlamış konu
  • Araba alacak olan kişi eğer buraya başlık açıp konu açarsa kesin kafası karışıyordur X mi Y mi diye soruyorsunuz bir başkası size C diyor bir başka arkadaşta Z bir bak diye konuşuyor bu arada senin başlık güme gidiyor konu dağılıyor her kez kendi kullandığı yada benimsediği veya bir şekilde gönlündeki arabalardan bahsediyor .Aynı şey başka bölümler içinde geçerli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.