Şimdi Ara

bora mantıklı bir tercih mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 2006 dizel fusion sahibiyim. eşim kullanamadığı için otomatik araba alacağım. seçeneklerde bora benim için ön plana çıkıyor. sebebi görsel zevk ve vw olması. bora hakkında çok bilgim yok. comfortline 2003 bora mantıklı bir tercih olur mu? cevap verirseniz çok mutlu olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: of.2002

merhaba arkadaşlar. 2006 dizel fusion sahibiyim. eşim kullanamadığı için otomatik araba alacağım. seçeneklerde bora benim için ön plana çıkıyor. sebebi görsel zevk ve vw olması. bora hakkında çok bilgim yok. comfortline 2003 bora mantıklı bir tercih olur mu? cevap verirseniz çok mutlu olurum

uzun yolda azıcık yokuşta bile bayılan bir motoru var.
    onun dışında fena değil.
  • model ve fiyat kategorisine göre çok para istiyorlar boraya bence onlara istenen fiyatlara daha iyi arabalar alınabilir
  • Tam otomatik şanzıman,1.6SR(AKL)hitler motor adama illallah ettirir.Fusion şehiriçi yaksa yaksa yoğun trafikte 6lt yakar.Bora ise 12lt'leri çok rahat bulur.

6*4.2=25.2 TL Mazot

12*4.6=55.2 TL Benzin

14*2.7=38TL LPG

Yakıt masrafın olacak.Bora daha konforlu,iç mekan olarak daha kalitelidir Fusion'a göre fakat tavanı alçak gelebilir Fusion'dan sonra.Bora az daha geniştir.Kolay kolay sorun yaşamazsın ama otomatik+1.6SR yakıtta çok üzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 7 Temmuz 2013; 0:46:06 >
  • Zamanında bizde vardı taş gibi arabadır ama o paraya daha iyi seçenekler olabilir diye düşünüyorum
  • Aynen o fiyarlara daha düzgün araba alınır. Borada sağlam arabadır yani. Mantıklı..
  • duz vıtes boranın fabrıka verısı yakıt tuketımı 10.9 litre. otomatıgını dusunemıyorum bıle

otomatık benzınlı alacaksanız honda ve toyotadan sasmamanızı onerırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 bora benim 2.0 ts alfa kadar yakıyor bora hoşuma giden bir araç özellikle kırmızısı çok güzel gözüküyor ama gerçekten çok yakıyormuş
  • mitsubishi COLT 1.3 amt vites. bu arabaya bakmadan araba almayın
  • 2001 boranın üstüne para vermem deli paralar istiyorlar.. 2001 altı alırım 2001 üstü almam
  • değil, bora için hakkı olandan yüksek fiyat isteniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

değil, bora için hakkı olandan yüksek fiyat isteniyor

hiçte öyle değil beş kuruş etmeyen mareaya 15 istiyorlarsa bora gayette 20 21 eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

hiçte öyle değil beş kuruş etmeyen mareaya 15 istiyorlarsa bora gayette 20 21 eder

marea ne alaka?

2008 astra'ya 19-20 isteniyorsa beş kuruş etmeyen boralarda 16-17 eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 11 Temmuz 2013; 16:38:47 >
  • quote:

quote:

quote:

marea ne alaka?

tercih meselesi tabi.. bence piyasası gayet normal
  • quote:

quote:

quote:

quote:

marea ne alaka?

bora sahibi olduğunuz için size normal gelebilir ama bence normal değil haddinden fazla para talep ediliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

marea ne alaka?

bora sahibi olduğunuz için size normal gelebilir ama bence normal değil haddinden fazla para talep ediliyor.

aynen bora sahibisinizi piyasasının düşük olmasını istemezsiniz ki tğm marka kullanıcılarına piyasa yüksek denilince normal diyorlar geçen twingo forumunda kışı bekleyin piyasa 1-2 bin yukarıda dedim hemen saldırdılar yok kışı beklemeye gerek yokmuş hemen alınmalıymış vs vs sonrasında cevap bile yazamadan forumdan atıldım

• Boraya vereceğim para max 20-21. Onun yerine yine 1.6 otomatik focus düşünülebilir üstelik fiyatı daha uygun olur.
  • Boraya hayatında hiç binmeyenler bence yorum yapmasınlar.

1 hafta önce 2001 1.6 sr comfrtline BRC'li bora ile samsun-tokat arası 300 km yol yaptım. km'ye 22 kuruş yaktı. şehiriçi:27 kuruş..bu rakamın nesi fazla anlamıyorum.
    benzinlisi yakar orası ayrı..lpgli olursa miss gibi de biniliir.

yokuşlarda bayılyor vs yazmışlar.tabiki de bir dizel gibi olmaz ama abartmayın o kadar da be kardeşim. samsun havzaya giderken ''doruk geçidi'' var..1 hafta önce orayı 120-130 arası tırmandı.

Boranın güç olarak handikabı : kalkışlarda zayıf kalır..uzun yolda hertürlü akar gider..
    arka kısmı dardır.farları zayıf kalır geceleri..

ama bir kere sür,konforuna alış, aynı segment ve yaş diger araçlar tad vermeyecektir.
  • Colt'a bakmadan karar vermeyin
  • bora alma arkadaşım mevcut arabanı mumla ararsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.