Şimdi Ara

Bor madeni çok mu değerli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz bor'u çıkarana kadar adamlar alternatif yakıt yapacaklar gibime geliyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardwell076 kullanıcısına yanıt
    eti maden boru çatır çatır işliyor. sen hala ameriga bize izin vermiyo 2023 lozan bitişçilerdensin galiba. dünyada en çok bor bulunan yerlerden olduğumuz doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

eti maden boru çatır çatır işliyor. sen hala ameriga bize izin vermiyo 2023 lozan bitişçilerdensin galiba. dünyada en çok bor bulunan yerlerden olduğumuz doğru.

Bizdeki bor gerçekten işlenseydi Almanyadan ileri sanayimiz olurdu.Çok merak ediyosan evet ABD çıkarttırmadı, çıkarıncada işlettirmediler adama.Yakında başka şeylerde uygulayacaklardır.Malum yukarıda birisi paylaşmış yakında dünya üzerinde sadece Türkiyede bor kalacak.Sayısız alanda çok önemli bir maddeyi Türkiyeye bırakıcaklarını mı sanıyorsunuz?O zamanda ABD masum Batı masum diye bağıranlar çıkacaktır elbet

• Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Senin gibi tiplere de uyuz oluyorum;
    Hiç bir argüman,bilgi vs.sunamazsınız üstüne üstlük sunanlara da cevap veremezsiniz, böyle zerre bilgi içermeyen saçma sapan sadece ama sadece ironi yaparak insanları uyuz edersiniz.
    Ayrıca Ekşide de bol bol bulunursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

2023 yılında Lozan bitecek, bor kullancağız gibi iddiaların resmi bir kaynağı yok diye biliyorum.
    Borla ilgili bir bilgim yok ama 1 litre ile 1000 km yol yapmak komikçe geldi.

Barış antlaşmalarının süresi olmaz cahil cahil konuşmayın be.

Sana demedim, Lozan 2023'de bitiyorculara dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 27 Temmuz 2016; 20:03:21 >
  • Bir keresinde birine su kaç derecede kaynar diye sormuştum. Cezveye koyarsan 10 derecede bile kaynar demişti. Yoksa o senin dayın mıydı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.