Şimdi Ara

asfalt yoll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 2 Kasım 2025; 11:40:1 >

MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Ermeniler verdirtir mi lan o toprakları kürtlere, hem de ermeni lobisinin amerikadaki gücünü göz önüne alacak olursak... Fake.

türkiyede duracağına kürtlerde dursun daha iyi derler. zaten katliamı türkler kürtlere ve bize(ermenilere) yaptı derler.(http://tr.wikipedia.org/wiki/1915-1918_Osmanl%C4%B1%27da_Ermeni_olaylar%C4%B1 ) kürtlerin islamdan önceki dinleri (büyük çoğunluğu)Zerdüştlük ve yezidilik ve geri kalanları hristiyanlığı benimsemişti zaten , çoğu doğu/güney doğu anadoluda gördüğümüz kürt aslında ermeniydi fakat korunmak için kürt-müslümanı kılığına girdi ve de hrant dink yazıp google dan hrant dinki gör ve sokakta görsen doğu-güneydoğudan gelen biridir (kürttür) diye düşününürsün kanatindeyim ve ölen pkk lıların çoğunun sünnetsiz olduğunu da bilirsiniz umarım.

ayrıca Abdullah Öcalan'ın gerçek ismi de Artin Agopyandır ve kürt-müslümanı kılığına girmiş ailenin oğludur. ister bölünücek türkiye ister bölünmüycek de ama ben ileride bölüneceğini düşünüyorum ne yazıkki çünkü bunu bilmek için devletin uyguladığı politikalara bakmak gerek ve bundan daha önemlisi doğum hızına bakmak gerek, kürtlerin doğum hızı 4 kat daha fazladır bizden(türklerden) yani bu demektir ki doğan her 5 bebekten 4ü kürt 1 türktür.. daha hatırlıyorum anımı 16 yaşımda bir toptancıda çalışırken yanımda çalışan bir 28 yaşında bi kürt vardı 19 numara bebek ayakkabısına bakıyordu diğer çalışanda ne bakıyorsun bu kadar demişti bende onu izliyordum o da " ya geçen ay kardeşim olmuş ayakkabı göndermek istiyom memlekete(muş'a)" demişti.. gerçi ben hiç samimi değildim onunla tam tersi tartışıyordum bazen ,lise yaz tatilinde 2 ay çalıştırmıştı babam bi ayakkabı toptancısında beni ordan aktardım bu olayı.

ayrıca ermeniler verdirtir mi demişsin o toprakları verdirtmek ne kelime ermenistan başkenti erivandan ermenilerin kutsal saydıkları Ağrı dağına teleferik yaptırmak isterler.. Türkiye nin durumu ve geleceği hiç parlak değildir ve bu 1.mesajdaki harita çizilmeden de hiç rahatlıyacağımıza benzemiyor. tahminim ki bizi az buçuk vurdu ama şu yıllarda türkiyede dünyaya gelecek olan yeni nesil çok büyük zorluklar yaşayacağını düşünüyorum zaten.

Kürtler olmasaydı şuan ki türkiye nufusu sabit kalırdı ya da 10yılda 1 milyon artardı ve işsizlikte hiç bu seviyeye gelmezdi zaten işe giricem adam 800 tl aylık maaşla anlaşmıştım 2 gün sonra gel demişti geldiğimde ise bir kürtü işe almıştı herneyse bi kere daha bi ortamda karşılaştım o kürtle sordum arada ne kadar alıyosun ayda,500tl demişti.. yani bunların yüzünden ben işsiz kalmıştım o dönem bi daire kiralıyorlar 10 kişi kalıyorlar o dairede üst üste uyuyorlar aylık 2000-3000tl güneydoğuya babalarına gönderiyorlar babalarıda 4-5 tane karısıyla çocuk yapmaya devam ediyor yani anlayacağınız bana yada bize zarardan başka kattıkları bişey yok. şuanki en büyük etkileri ise büyük şehirlerdeki tekel bayiilerini bitirmek yani 4-5 lira olan sigara 2,5 tl satıyorlar ırak-suriye den kaçak getirterek tezgahlarda, el altından satıyorlar.. devlette bunlara susuyor herşeyi biliyor ama susuyor nedeni ise kürtlerden korkması ayaklanmalarından ya da oy kaybetmesinden vs. ama olan gene benim esnafıma oluyor vergi veren temiz iş yapan adam kaybediyor, kaçakçılık yapan kazanıyor.. bu anlattığım meselelerin çözümünü söylemek istemiyorum çünkü seçim var 12 haziranda parti-politika reklam yapmış olurum.... anlayan anladı zaten beni

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Ermeniler verdirtir mi lan o toprakları kürtlere, hem de ermeni lobisinin amerikadaki gücünü göz önüne alacak olursak... Fake.

Bu yazı amerikanın en saygın gazetelerinden birinde yayınlandı rice imzası ile lan!

• Ups
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

boğazları neden almamışlar

boğazlara gerek yok.

5000 personellik dünyadaki en büyük hava gücüne sahipler çünkü.

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Bilindik şeyler,hala bunları bilmeyen kaldı mı acaba? Ya da bazılarının bu planı bizzat uygulamaya çalıştığını bilmeyen kaldı mı acaba?

Konuda bile örnegi var tekrar bak istersen
    işgal etmenin adını demokrasi götürmek yaptılar zaten....

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.