Şimdi Ara

BOOTMGR MISSING + WIN 7 INDIRIP - USB YADA DVD`DEN KURMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • merhaba arkadaslar oncelikle win 7 home premium kullaniyorum BOOTMGR MISSING ADI ALTINA BIR HATA ALMAYA BASLADIM.bilgisayarim suanda acilmiyor.
    WINDOWS`um ORJINAL. yanliz CD yok ..javascript:void(AddText(''))

youtube`den bazi wideolar izledim ve ORJINAL OLAN windowsu netten indirdigimiz CD ile tamir etmemiz gerekiyormus ve orjinallik bozulmuyormus.

bende ilk is bir tane win 7 ISO seklinde indirdim.yanliz bilgisayar bilgim cok az BUNDAN SONRASINI BECEREMEDIM...

dvd`ye yuklemek icin iso programlari indirdim beceremedim ( resimli anlatan olursa cok sevinirim )
    ayrica usb`den baslatayim dedim ama bu kara-mavi ekrani beceremiyorum ( resimli anlatan olursa cok sevinirim )

format atamam suanda illa ki calistirmam laizm bilgisayari cunku hem orjinalligi bozulmasin istiyorum hemde bilgisayarin icinde ki yaklask 30bin foto javascript:void(AddText(''))we diger bilgilerimi kaybetmek istemiyorum.

kullanidigim bilgisayar ozellikleri gerekirse diye yaziyorum.

HP PAVILION DV5 NOTEBOOK
    AMD ATHLON 2 P340 DUAL CORE PROCESSOR
    220 MHZ
    4094MB

simdiden cok tesekkurler ( yarina yetistirmem gereken foto islerim var acil yardima hayir demem.fotografciyim skype : bobbbyph
    lutfen su ozelliklle mavi ekran hakkinda resiimli bilgi werin yada skypeden anlatimli ulasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kurulumsuz linux live cd ya da usb
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.