Şimdi Ara

bootmgr eksik hatasi lütfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Henuz 1.5 ayi doldurmayan toplama pcmde bootmgr eksik hatasi verdi arastirdigimda bi Windows cdsi bulup onarmamiz soyleniyor ama benim pc win7 ultimate 64 bit ben herhangi bir windows cds ile(win 7 professional gibi yani ve 32 bit olmasi birsey degistirrirmi) bu onarmayi yapabilir miyim yoksa win7 Ultimate mi olmak zorunda henüz pcde yeni çok korkuyorum arkadaslar lutfen yardimci olun lutfen.
    Ve onarma islemi sırasında bir sorun cikar mi pc tamamen olmesin bari.. Eski pcde format atarken hdd bozulmustu o tur bir sorun cikar mi hddye bir zarar gelir mi ? Bu hatanin sebebi nedir zararlari nedir pcye sorun asildiginda eskisi gibi kulanabilir miyim cunku artik pcde bi sorun olduunu bilerek kulanacagim ve her an bi klasör açarken bile korkuyla acacam.. hddye bi zarari varmıdır bu hatanin veya onarmanin veya diger parçalara zarai varmıdır pcnin ömrünü azaltir mi bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSilence -- 28 Haziran 2014; 9:44:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows çökmüş işte. HDD her an bozulabilen bir parçadır. Hiçbir şey olmaz. Korkuyorsan SSD al hocam.

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

Windows çökmüş işte. HDD her an bozulabilen bir parçadır. Hiçbir şey olmaz. Korkuyorsan SSD al hocam.

Peki hocam sağolun ama ssd alacak durumum yok suan malesef.Diger sorular hakkinda bi fikriniz var mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • format at bootmgr hatası ısletım sıstemı dosyası hatası yada hdd nı baska makınaya tak dsyayı tmm la baska makınadan yaptık calıstı ama saglıklı olmuyo bılgın olsun formatat makınn da orgınal serı numarası varsa tmm dır
    2 yıl önce açıldı
    Yardim Edin Cok Acil!!!!!!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyıntekcam

format at bootmgr hatası ısletım sıstemı dosyası hatası yada hdd nı baska makınaya tak dsyayı tmm la baska makınadan yaptık calıstı ama saglıklı olmuyo bılgın olsun formatat makınn da orgınal serı numarası varsa tmm dır

Hocam suan format atma bolumundeyim win7 ultimate x86 var birde win 7 ultimate x64var benim eski isletim sistemi 64bitti x86mi x64 mu hangisi 64 bit bunlarin ?

Orijinalden alıntı: alireisdhf

Bendede dün oldu vista formatı attım geçti usble format atarken bir anda böyle yazı gelmişti artık format atmaya korkuyorum

Bende suan format atma bolumundeyim qma Win7 ultimate x86 ve x64 var kafam karisti hangisi 64 bit bunların bicyerde x64 e 64 bit deniyordu ama sacma geldi kafam karisti yice

Orijinalden alıntı: DeepestSilence

quote:

Bendede dün oldu vista formatı attım geçti usble format atarken bir anda böyle yazı gelmişti artık format atmaya korkuyorum

Bende suan format atma bolumundeyim qma Win7 ultimate x86 ve x64 var kafam karisti hangisi 64 bit bunların bicyerde x64 e 64 bit deniyordu ama sacma geldi kafam karisti yice

x86 = 32 bit
    x64 = 64 bit

Orijinalden alıntı: EmreOvez

quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSilence

quote:

x86 = 32 bit
    x64 = 64 bit

Cok tesekkurler hocam başlıyorum formata hadi bakalım.

• DeepestSilence kullanıcısına yanıt
    Bunları dene:

"BOOTMGR is missing Press Ctrl Alt Del to restart" "Bootmgr eksik Yeniden başlat: CTRL+ALT+DEL" hatasının nedeni Windows Vista, Windows 7, Windows 8 önyükleme bölümünün bozuk veya eksik olduğunu anlamına gelir.

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 önyükleme bölümün bozulmasına sebep, NTFS veya FAT32 sisteminde oluşan hasarlar, Virüs veya benzeri bir zararlı yazılım, elektrik kesintileri, doğrudan, düzensiz kapatmalar sonunda oluşan dosya sistemi hataları olabilir.

"BOOTMGR is missing Press Ctrl Alt Del to restart" "Bootmgr eksik Yeniden başlat: CTRL+ALT+DEL" hatasını çözmek için şu adımları izleyin:

Öncelikle bilgisayarınıza CD/DVD ve USB disk gibi cihazların takılı olmadığından emin olun. Bunlardan birisi takılı durumda ise çıkarttıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bazen açılış özelliği barındırmayan ve açılış önceliği verilmiş USB taşınabilir bir disk bu soruna sebep olabilir. Bilgisayarınız böyle bir USB diski sistemde takılı gördüğünde, açılış önceliği USB aygıtlara verilmiş ise, açılışı USB diskten deneyecektir. Fakat USB diskte açılış dosyalarını bulamadığından "BOOTMGR is missing Press Ctrl Alt Del to restart" "Bootmgr eksik Yeniden başlat: CTRL+ALT+DEL" hatası verecektir. Yukarıda saydığım durumlar söz konusu değilse aşağıdaki aşamaları yapmaya başlayabilirsiniz.

"BOOTMGR is missing Press Ctrl Alt Del to restart" "Bootmgr eksik Yeniden başlat: CTRL+ALT+DEL" hatasını ilk defa alıyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın. Hata devam ediyorsa aşağıdaki aşamalara geçin.

Onarım işlemleri için Windows Vista, Windows 7, Windows 8 işletim sistemlerinden hangisini kullanıyorsanız o işletim sistemine ait kurulum diskina ihtiyacınız olacak. Bilgisayarınızı bu disklerden biriyle açmanız gerekecek.

Bilgisayarınıza Windows Vista, Windows 7, Windows 8 yükleme diskini disk sürücüsüne yerleştirin ve ardından bilgisayarı başlatın.
    CD veya DVD'den önyükleme için herhangi bir tuşa basın iletisi göründüğünde bir tuşa basın.
    Dili, saati ve para birimini, klavyeyi veya giriş yöntemini seçin ve sonra İleri'yi tıklatın.
    Bilgisayarınızı onarın'ı tıklatın.
    Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda Windows'un yüklü olduğu sürücüyü seçin ve İleri'yi tıklatın.
    Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda Bilgisayarınızı onarın'ı tıklatın.
    Onarmak istediğiniz işletim sistemini tıklatın ve sonra İleri'yi tıklatın.
    Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda, Başlangıç Onarma'yı tıklatın.
    Windows Onarma işlemi bittiğinde bilgisayarınızı açmayı deneyin. Sorun hallolmadıysa aşağıdaki işlemlere geçin.

Bilgisayarınıza Windows Vista, Windows 7, Windows 8 yükleme diskini disk sürücüsüne yerleştirin ve ardından bilgisayarı başlatın.
    CD veya DVD'den önyükleme için herhangi bir tuşa basın iletisi göründüğünde bir tuşa basın.
    Dili, saati ve para birimini, klavyeyi veya giriş yöntemini seçin ve sonra İleri'yi tıklatın.
    Bilgisayarınızı onarın'ı tıklatın.
    Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda Windows'un yüklü olduğu sürücüyü seçin ve İleri'yi tıklatın.
    Sistem Kurtarma Seçenekleri iletişim kutusunda Komut istemini tıklatın.
    Windows Vista, Windows 7 Siyah Komut istemi ekranında C:\ yazın ve enter tuşuna basın. C sürücüsü Windows Vista / Windows 7 işletim sisteminin kurulu olduğu sürücüyü temsil eder.
    Windows Vista, Windows 7 siyah Komut istemi ekranında Cd boot yazın ve enter tuşuna basın.
    Windows Vista, Windows 7 siyah Komut istemi ekranında Bootrec /FixMbr yazın ve enter tuşuna basın.
    Windows Vista, Windows 7 siyah Komut istemi ekranında Bootrec /FixBoot yazın ve enter tuşuna basın.
    Windows Vista, Windows 7 siyah Komut istemi ekranında Bootrec /RebuildBcd yazın ve enter tuşuna basın.
    Son olarak disk sorunlarını gidermek için Chkdsk /R yazın ve enter tuşuna basın.
    Yukarıdaki komutları çalıştırdıktan sonra C:\ sürücüsünde Exit yazın ve enter tuşuna basın. Komut istemi ekranının kapatın. Bilgisayarı yeniden başlatın.
    "BOOTMGR is missing Press Ctrl Alt Del to restart" "Bootmgr eksik Yeniden başlat: CTRL+ALT+DEL" hatası yukarıdaki işlemler sonunda giderilmiş olacaktır. Yaptığınız işlem Boot ve Master Boot Records alanlarını onarmak, son olarak da sabitdiskisinizi, harddisk, hatalara karşı taramak oldu.

ALINTI...

• Mesafesiz kullanıcısına yanıt
    Hocam sagolun suan formata basladim ilk reseti atti ama soyle bir sorun var reset atarken tekrar cden baslatmak icin bir tusa bas yazisi geldi basmadim gecti burayi sol uste .... yazisi geldi suan yuklemeyi tamamlama bolumunde bi sorun cikmaz umarim.

Ey Sevgili Bu Son Mektubum Elveda, Uçurumun Kenarından Sevgiler Sana!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Bunu bir defa yapacaksın "tekrar cden baslatmak icin bir tusa bas" bir daha çıkınca basma yoksa baştan başlar

Tamam hocam suan yükleme tamam pc acildi ama internet kablosu takili ve yesil yanmasina ragmen internet yok ... Driverla alakali sanirim fakat internet yok ve driver nasil yukleyecem hangi drivdri indirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun hocam .. Ayrica cde kac gb bos alan var ne kadar dolu gozukurken d de bublar gözükmüyor du tıkladığında biçimlendirme ye yonlebdiriyordu bu her formatta olan birseymi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Bunu bir defa yapacaksın "tekrar cden baslatmak icin bir tusa bas" bir daha çıkınca basma yoksa baştan başlar

Tamam hocam suan yükleme tamam pc acildi ama internet kablosu takili ve yesil yanmasina ragmen internet yok ... Driverla alakali sanirim fakat internet yok ve driver nasil yukleyecem hangi drivdri indirecem bilmiyorum lütfen yardımcı olun hocam .. Ayrica cde kac gb bos alan var ne kadar dolu gozukurken d de bublar gözükmüyor du tıkladığında biçimlendirme ye yonlebdiriyordu bu her formatta olan birseymi?

• hocam sen nerde ıkamet edıyorsun bana ozelden ulas
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.