Şimdi Ara

(BOOTMGR EKSİK) bilgisayar açılmıyo açill yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açil yardımlarınızı beklıyorum . bilgisayarım henüz 1 haftalık bu gün disk bölme ve gizleme amacıyla bir program kurdum ancak vizta ile düzgün çalışmadığı için sildim ancak bilgisayarı tekrar başlattıımda " BOOTMGR EKSİK" die bi yazı çıkıyor ve bilgisayar açılmıyor sadece ctri+alt+del yazıyor ne yapmalıyım acil yardım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touchpad -- 16 Kasım 2007; 20:50:51 >

• arkadaşlar ayrıca ben sadece bir sürücüye tam vista yedeği almıştım acam ona ulaşarak hatayı düzeltebilirmiyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touchpad -- 16 Kasım 2007; 20:15:09 >
  • bilgisayara xp kurdum şimdi ve bilgisayar xp de sorunsuz açıldı ancak ben vistayı kullnmak istiyorum vizda sürücüsüne hiç dokunmadım. xp üzerinden vistadaki "BOOTMGR" sorununu çözebilirmiyim.....
    bu arda ben bugidişle kendim yapacam bu işi yokmu yardım edecek
  • pcye tamamen format at sorun çözülür o program vistanın load dosyalarını silmiş o yüzden de harddiskin tanımıo ve boot yapmaz vistada
  • elimde vista cd si yok olsa keşke. bilgisayarda boş bir surucuye xp yükledim ancak xp sürekli takılmalmalar ve bilgisayarın kitlenmesi gibi durumlar oluyor(1 haftalık bilgisayar da ustelik.) o nedenle vistayı kuratarmak istiyorum. bootmgr yi xp üzerinden düzeltemezmiyim
  • Şimdi bir arama yaptım Vista Bootdisk için. Ama pek bir şey yok. CD'siz zor o iş. Ancak bir bootdisk o işi görebilir. Başka bir Vista kurulu sistemden bootdisk yapabilirsen diskete işin hallolabilir.
  • c: nin içindeki ntldr bootmgr boot.ini grldr Boot gibi dosyaları silinirse bu tip hatalar meydana gelir. ve vista cd si olmadan kuramazsın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Açılmıyor,Yardım ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hımm çok sağolaun.. pekala boot diski nasıl oluşturacam başka bir bilgisayarda bu konuda bir bilginiz varmı
  • hımm çok sağolaun.. pekala boot diski nasıl oluşturacam başka bir bilgisayarda bu konuda bir bilginiz varmı
  • Bootdisk dediğim şey başlangıç diskinden başka bir şey değil. Disketi alıp biçimlendir diyeceksin, biçimlendirmeden önce soracak nasıl olsun diye. Sen de başlangıç diski diyeceksin.
  • okkk sağolasın ben denerim sorun olursa tekrar dönerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.