Şimdi Ara

bootlu cd okutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar laptopa format atmak istiyorum. bootlu bir cd ye sahibim ama laptopun önyükleme yapmıyor. üzerinde gelen cd ile yaptığımda önyükleme yapıyor fakat bu seferde windows kurulumuna geçtiğimde "usbehci" hatası veriyor. cd nini bootlu olduğundan emininim çünkü pc ye taktığımda önyükleme yapıyor. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çok tşk ederimç bilgisayarım casper

• usbehci ne demek ılk defa duyuyorum nası bı hata bu tam olarak anlatır mısın
  • Büyük ihtimalle elinizdeki bootable cd, xp nin ilk sürümlerini barındırıyor.Bu ilk sürümünde usb den dolayı kurulumda problem çıkarıyordu.Eğer xp nin sp2 li cdsini bulup ondan kurmak gibi bir şansınız yok ise; bios a girip usb ile ilgili bölümleri 'disable' edin.Ondan sonra kurmayı deneyin.kurulum sorunsuz tamamlanırsa bios a tekrar girip usb aygıtları aktif hale getirebilirsiniz.Bu arada muhakkak xp nin sp2 sini kurmayı ihmal etmeyin.
  • xperson elimdeki cd sp2 yüklü çünkü bu cd den bir pc ye windows yükledim. he hiç bir problem olmadı. usbehci hatası verdiğinde de bios ayralarını yapmama rağmen windowsu kuramıyorum. birde bilgisayarla geleüklü cd den önyün cd yi cd rooom koyduğumda önyükleme yapıyor. ama sp2 li cd yi koyduğumda önyükleme yapmıyor fakat masaüstü bilgisayarında sp2 yüklediğmde önyükleme yapabiliyorum fakat laptopta yapmıyor. bunun nedeni ne olabilir.
  • fos usbehci hatası usb ile alakalıymış bende tam bilmiyorum. windowsu kurmaya başladığında usbehci anahtarı bozuk yada bulunamadı diyor. xp nin ilk sürümlerinden kaynaklanıyomuş
  • forumda usbehci diye aratırsan gerekli açıklamalar orda ayrıntılı bir şekilde verilmiş. ama ben onları uyguladım ama bilgisayarla gelen vd ile yine windowsu kuramadım.
  • leptop yada sunucu gibi bazı sistemler sadece kendi cdleri ile boot edecek şekilde dizayn edilir hp lerde çok rastladım kendi cdlerine hotfix yöntemi ile sürücü entegre edilir büyük ihtimalle bu sürücüler sorun çıkarıyo sende senin elindeki leptopa ait cdyi
    buradan indireceğin proğram ile boot dosyalarını al ve bu dosyalar ile neronun 7 numaralı versiyonu ile xp cdsi yap ve hazırladığın bu cd ile boot yapıp yüklemeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellekleri Bootable Yapmak
    17 yıl önce açıldı
    Usbden format atarken boot seçimi
    11 yıl önce açıldı
    WİN 10 DVD ROM OKUMUYOR ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi aynı sorun bende de oldu kolayı var ama uzun 05397151356 ara ben yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.