Arkadaşlar ben style xp 3.18 i indirdim boot screeni değiştirmek istiyorum ama açılışta sistemi seçme menüsü çıkıyor.yani isteğe bağlı olarak hem yeni eklediğim boot screeni hemde klasiği açmamı sağlıyor. Ben sadece benim yeni ekeldiğimi göstermesini istiyorum başlangıçta bana sormasın hangisini açayım diye direk onu açsın varmı böyle bi' olay
Umarım bootskin diye bir program kullanıyorsundur.Eğer kullanmadan başka bir şekilde boot ekranının açılışını değiştirdiysen, bunu hiç tavsiye etmem..
Bootskin programını ben kulandım, memnunda kaldım güzel bir şey ama gereksiz..
24 saniyelik bir olay için, görsel güzelliğe gerek yok diye düşünüyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Trance Line
Selam arkadaşım.
Umarım bootskin diye bir program kullanıyorsundur.Eğer kullanmadan başka bir şekilde boot ekranının açılışını değiştirdiysen, bunu hiç tavsiye etmem..
Bootskin programını ben kulandım, memnunda kaldım güzel bir şey ama gereksiz..
24 saniyelik bir olay için, görsel güzelliğe gerek yok diye düşünüyorum..
Yok dediğim gibi style xp 3.18 kullanıyorum ama öyle olunca sistem geri yükleme yapmıştım ama bu sorduğum sorunun cevabını buldum sağol ilgilendiğin için
hiçbirisine gerek yok bunların. boot seçenekleri için xp cd si ile kurtarma konsolunu aç ve oraya bootcfg komutunu yaz. daha sonra da bootcfg /rebuıld komutunu ver seçenekleri doldur exıt yaz tamamdır. bu adresten bak önce istersen http://support.microsoft.com/kb/291980/tr