Şimdi Ara

Boot Menü Deliricem Nolur Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dell inspiron 6400 bilgisayarim var ve pc başlarken f12 ye basınca boot menüm acilmior

5 seçenekli siyah bi sayfa açılıyor

ayrıca biraz ısınınca bilgisayar fandan cok garip sesler geliyor yalvarıyorum yardım edin

bütün gece uyumadım birilerini bekledim yapmadan gözüme uyku girmez

• quote:

Orjinalden alıntı: CyBeR4rMy

dell inspiron 6400 bilgisayarim var ve pc başlarken f12 ye basınca boot menüm acilmior

5 seçenekli siyah bi sayfa açılıyor

ayrıca biraz ısınınca bilgisayar fandan cok garip sesler geliyor yalvarıyorum yardım edin

bütün gece uyumadım birilerini bekledim yapmadan gözüme uyku girmez

ne yazıyor seçeneklerde ??

nerden boot etmek istediğin yazmıyor mu ?

> > < <
  • yazmıyor bilmemne HDD

CD-RV DVD-Rv

BİOS SETUP

böle şeyler yazıo

Orjinalden alıntı: CyBeR4rMy

yazmıyor bilmemne HDD

CD-RV DVD-Rv

BİOS SETUP

böle şeyler yazıo

E tamam işte. cd dvd yi seçerseniz, laptop cdrom u okuyup eğer bootable bir cd varsa cdrom içinde, onu okuyup başlatacaktır. Hdd(Harddisk demek) i seçerseniz sabit diskinizde kurulu olan işletim sistemi çalışacaktır.

CyBeR4rMy zaten o tuşa basarsanız öyle şeylerin yazması gerekiyor. Burada bir yanlış yok siz en iyisi derdinizi anlatın ne yapmak istediğinizi açıkça yazın yardımcı olmaya çalışalım.
  • YA ARKADASLAR ESKİDEN MAVİ Bİ EKRAN ACİLİRDİ BOOT MENÜSÜNE GELİRDİK HARD DİSK CD ROM FALAN YAZARDİ ŞİMDİ İSE SİYAH Bİ EKRAN GELİYOR DEDİĞİNİZ GİBİYSE WİN XP CDSİ TAKIP CD DVD RW Yİ SEÇSEM FORMAT O ŞEKİLDEDE ATİLİR SANIRIM SAOLUN YARDIM ETTİĞİNİZ İÇİN
  • Benim laptopta bildim bileli siyah ekranda çıkıyor bu yazılar. Masaüstü pc nizde çıkıyor olmasın o mavi ekranlı seçenekler! Dell laptoplarda bu şekilde siyah ekranda çıkar boot menu seçenekleri. Xp cd nizi takıp o sayfada cd/dvd yi seçin kurulum başlayacaktır. Kolay gelsin.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.