Şimdi Ara

^^boot loader açılışta^^Yardım Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdete

benim hdd 3 bölümden oluşuyor ben c bozulunca e yede xp kurmuştum ama şimdi c ye tekrar xp kurdum ve e ye format attım ama başlangıçta

XP PROFESİONAL
    XP PROFESİONAL

olarak 2 işletim sisitemi görüyor e ye format attım ama hala E deki xpyi görüyor tıklayınca zaten girmiyor çünkü e formatlı ben sadece c deki işletim sisitemini kullanıyorum.
    şimdi sorum şu ben nasıl kullanılmayan edeki 2. xp nin görünümünü iptal edebilirim başlangıçta e deki olmayan xpyi görmesin ve eskiden olduğu gibi direk xp yi açsın seçenek istemeden???????

şimdi donanım profillerine girdim orda yukarıdaki text var şimdi ben (3) olanı sildim ama aynı sorun devam ediyor?????

İNTEL Core2 Quad Q9450(2.66)45nm PENRYN GIGABYTE X48-DQ6 1600FSB ANAKART -OCZ 2GB RAM-ATİ HD3870 512MB GDDR4 EKRAN KARTI PHİLİPS HD-Ready LCD 22" 220XW8FB LCD MONİTÖR-OCZ 500WATT PSU-MAXTOR 1TB 32MB SATA2 7200RPM HARDDİSK -CREATIVE X-FI XTREME AUDIO SES KARTI

• [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdete

olarak denermisin.
  • sağolun bende tam böyle yapmayı düşünüyordum teşekkürler
    İNTEL Core2 Quad Q9450(2.66)45nm PENRYN GIGABYTE X48-DQ6 1600FSB ANAKART -OCZ 2GB RAM-ATİ HD3870 512MB GDDR4 EKRAN KARTI PHİLİPS HD-Ready LCD 22" 220XW8FB LCD MONİTÖR-OCZ 500WATT PSU-MAXTOR 1TB 32MB SATA2 7200RPM HARDDİSK -CREATIVE X-FI XTREME AUDIO SES KARTI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.