Şimdi Ara

Boot Ekranı Gözükmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 gün önce bilgisayarıma flash memmoryden bir virüs girdi. Kaspersky Internet Security 2009 kullanıyordum program hemen uyarı verdi ve virüsü sildi. Daha sonraki gün bilgisayarımı başlatırken açılışta ekranımda hiçbir şekilde görüntü gelmediğini farkettim. Biosa girmeye çalıştım olmadı windows logosu gözükmemekte direk olarak wallpaperim ve mouse imleci gözükerek windows açılmakta ve sorunsuz bir biçimde çalışmakta hatta bu postuda sorunlu makinadan yazıyorum sizlere. Sistem cd si takıp formatlamayı bile denedim fakat bilgisayarım sistem cd sini görmüyor yada ben ekranı göremediğim için yanlış birşeyler yapıyorum. Sistem geri yüklemede yapamadım güvenli kipte makinam açılmamakta.

Boot Ekranı Gözükmemesi

Çözüm bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz rica etsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuluvar -- 16 Aralık 2008; 18:59:18 >

• ilginç bi sorun.anakartın pilini söküp takmayı denedin mi?
  • Denemedim çünkü laptopta oluyor bu olay servise götürmekta istemiyorum 1 saatlik işi 10 saatte yapıyorlar. Hardware problemi değil o virüs bunları yaptı. Başına gelen biri varsa yada önerisi olan bir arkadaş onun için sizlerden yardım istedim.
  • Hürtürlü sizin biosa girmeniz gerekiyor.First boot device muhtemelen Hdd seçili ve sistemde olduğundan bilgisayar direk olarak hdd den açıyor.Biosa girememeniz ilginç doğru tuşları kullandığınıza eminmisiniz? Del harici F2 de olabilir yada F11 vb.Eğer doğru yapıyorsanız bu sorunun yazılım kaynaklı olduğunu sanmıyorum.Kolay gelsin
  • Arkadaşlar saoun yardımlarınızdan dolayı olayı çözdüm tamamiyle benim hatam. Sorun şuymuş Fonksiyon F5 bu tuşa bastığımda bilgisayar windows yüklerken video out moduna geçmiş. Yardımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim.

Orjinalden alıntı: fuluvar

Arkadaşlar saoun yardımlarınızdan dolayı olayı çözdüm tamamiyle benim hatam. Sorun şuymuş Fonksiyon F5 bu tuşa bastığımda bilgisayar windows yüklerken video out moduna geçmiş. Yardımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun

Orjinalden alıntı: fuluvar

Arkadaşlar saoun yardımlarınızdan dolayı olayı çözdüm tamamiyle benim hatam. Sorun şuymuş Fonksiyon F5 bu tuşa bastığımda bilgisayar windows yüklerken video out moduna geçmiş. Yardımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.