Şimdi Ara

bööle şansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw *3yes tuşuyla olmuyo bu telefonun formatı telefonmu 6630. nasıl yapcam ben bu formatı ya biri bana söölesin lütfeen.

• *#7370# ile yapacaksın
  • *3 ne oluyor
  • arkadşın sölediği hard format sizin sölediğiniz soft formattı galiba arasındaki farkı bilmiyom ama hard yapması zor yani ben üst üstte 4-5 kere denedikten sonra atabiliyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkeray

arkadşın sölediği hard format sizin sölediğiniz soft formattı galiba arasındaki farkı bilmiyom ama hard yapması zor yani ben üst üstte 4-5 kere denedikten sonra atabiliyom

biliyorum bunu yapması yeterli ama
  • pardon ama bu format fabrika ayarlarına dönmek gibi bişi mi..açıklar mısınız
  • tel hafızasındaki programları silince kalan dosyaları bile siliyo yani dosya yoneticisinin c bolumunde sonradan yuklenen ne varsa onları siliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildim gibi bişey yani..k700i için numarası nedir peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

bildim gibi bişey yani..k700i için numarası nedir peki?

bu symbian lar icin gecerli k700un kendinden master reseti var gerek olmazki boyle formata sabit isletim sistemli tel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

bildim gibi bişey yani..k700i için numarası nedir peki?

bu symbian lar icin gecerli k700un kendinden master reseti var gerek olmazki boyle formata sabit isletim sistemli tel.

ok teşekkürler..
  • yalnışım yoksa sanırım şu şekilde oluyodu. *3 ve arama tuşuyla beraber arama tuşuna ve açma kapama tuşuna aynı anda basıyoruz. ekran ışıkları yandığı anda açma kapama tuşunu bırakıyoruz. diğer tuşlara basılı tutuyoruz. sonra telefon açılınca onlarıda bırakıyoruz. zaten yapınca dili filan değişiyor ne var ne yoksa siliniyor cihazdan. eğer yalnışım varsa düzeltin ltf bende bu işlemi yapalı baya oldu tam olarak hatırlamıyor olabilirim ama böyle bişeydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

yalnışım yoksa sanırım şu şekilde oluyodu. *3 ve arama tuşuyla beraber arama tuşuna ve açma kapama tuşuna aynı anda basıyoruz. ekran ışıkları yandığı anda açma kapama tuşunu bırakıyoruz. diğer tuşlara basılı tutuyoruz. sonra telefon açılınca onlarıda bırakıyoruz. zaten yapınca dili filan değişiyor ne var ne yoksa siliniyor cihazdan. eğer yalnışım varsa düzeltin ltf bende bu işlemi yapalı baya oldu tam olarak hatırlamıyor olabilirim ama böyle bişeydi.

evet doğru biliyorsun 4 tuşa aynı anda basmak gerek yanlız telefon kapalı olacak sonra sizin de dedğiniz gibi * 3 ve arama tuşuna basılı iken telefonu açıyoruz. belli bir süre teli öyle tutuyoruz açılınca hemen bırakmıyoruz 6600 da format attığını belirten bir yazı geliyor ama 6630 öyle bir şey yok hemen bırakmamak gerek. Belli oluyor formatı attığını ışıklardan birde sonra dil istiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.