Şimdi Ara

Bonzai lütfen çabuk yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İradesini kaybetmemesi çok zor, durmadan yemek yedirin bence, midesi şişerse içmez herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    MAKİNA MAKİNA MAKİNA DİLİMDE TÜY BİTTİ YAV.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

Bakınız:Makine yazısını iyi oku.
    Makina yazınca bir şey çıkmıyor çunku
    E iledir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Başka nick yoktu.

• Arkadaşlar dün zorla duş aldırıp,uyuttum. Sonra ben kustuğu kova vardıvardıtemizleyip aynı yere koydum ve üstüne kustuğu elbiseleri kalın poşete atıp, bağladım. Saat 05.40 gibi dışarı çıkıp çöpü attım.(kimse görmesin diye)
    Bunun yanındaydım düzelmiş ama tehdit ettim bi daha içerden günah benden gider diye. Bi daha içtiğini görürsem ya babama söyleip hastaneye yatıracağım yada 122'yi arayacağım.

• samet6666 kullanıcısına yanıt
    Başına gerçekten kötü bir şey gelene kadar yeniden içecek güvenebilirsin bu soyledigime kendımden biliyorum.Bir daha olursa bol bol tatlı yedir çikolata vs aklına ne gelirse yeter ki tatlı olsun,ne kadar sinirlensen korksanda senin bu halin ne tarzı şeyleri kesinlikle soyleme kafasında kötü şeyler kurar bad tribe girer daha kötü olur,mümkünse minimal tech,tech house,trance vs hızlı parcalar ac hızlı yasasın kafasını daha çabuk kendine gelir.
  • Dünyadan bir barzo daha eksilir işte, kendi haline bırak.

Başkalarına şov yapmak, kendini kanıtlamaya çalışmak için kullanıyor birçoğu.

Satanlara laf söylüyor herkes. Almasınlar abi, silah zoruyla satmıyorlar. İnsan biraz kendine hakim olmalı.

• bazen dozu aşırı kaçırdığında böyle şeyler oluy bir kere esrar diye arkadaşım bonzai vermişti aklım çıktı ellerimden ayaklarımdan kanlar çekildi hiçbirşey duymamaya başladım kalp atış ve nefes sesimi duyuyordum sadece aşırı terledim artık yürümekte zorlanıyordum yoldaki arabanın önüne atacaktım kendimi abi beni hastaneye götür diye sonra geçti çok şükür böyle bir eziyeti çektiğim sayılı zamanlar olmuştur hayatımda
  • Geçmiş olsun :( Umarım en yakın zamanda kurtarır bu iletten. Sağlık kurumlarına başvuru yapın
  • beyni infilak etmis bundan sonra yemegini kasıkla vermen gerekcek elinden tutup tuvalete goturcen daima 3 yasında olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: EsmereLda

IP Adresini ve Kullanıcı adını polise bildirdim kardeşim. Kısa sürede adres tespiti yapıp eve gelirler. Polisler yardımcı olurlar abine. Hemde ailen öğrenir daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

E iledir.

en alta bak

www.me.metu.edu.tr
    Page not found | DEPARTMENT of MECHANICAL ENGINEERING
    http://www.me.metu.edu.tr/meweb/index.php?sec=aday&page=aday&lan=tr

• hancikoray H kullanıcısına yanıt
    Forumdaki yöneticilerin de yardımıyla başbakanlık iletişim merkezine bu mesajını ve gerekli bilgileri şikayet ettim

• Abi filan deme git döv kafasıda bulanık yolda düştün dersin git ağzını burnunu kır babana o hesabını versin
  • Bonzai bagimlilik yapmaz aliskanlik yapar senin abin tahminimce duzenli icmeye baslamis cebinde bulduguna gore ozellikle gece yatmadan once ictigi sigaranin kokusunu almaya calis farki anliyamazsin ama sert bi koku yayilir ilacimsi dikkat edersen anlarsin bonzai triplere sokar icip yatagina uzandiktan sonra hayatta anliyamazsin he babanada soylesen durum daha kotu boyle seyler kotu anlarda dahada fazla iciliyo abin kendi istemedigi surece hic bisey yapamazsiniz amateme giderseniz dalga gecerler buyuk ihtimal eroin bagimlilarinin icinde abinle ugrasmazlar en iyisi sen abinle konus kiz filan bulsun kendine arkadaslarindan uzaklasin bonzai iciyosa hap filanda atiyodur

• Forumun çoluk çocuk yuvası olduğunu bir kez daha anladım yok bir kullanımda bağımlı olmuştur amateme yatırın diyeni mi ararsın 1 haftada kendine gelir diyene mi. Korkulacak bir durum yok 1-2 saate ayılır zaten eşşek değilsede bi daha içmez bu kadar basit.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

E iledir.

en alta bak

www.me.metu.edu.tr
    Page not found | DEPARTMENT of MECHANICAL ENGINEERING
    http://www.me.metu.edu.tr/meweb/index.php?sec=aday&page=aday&lan=tr

Hiç kusura bakma ülkede odtunun keyif aldığı dil konuşulmuyor, Türkçe konuşuluyor. Milleti de cahilmiş gibi makina makina diyip durma komiksin. Adam turkçeyi mi bilsin odtunun geleneğini mi?

• Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    tamam siz makine diyin offff .s.s.s.s.s
  • Sana tek diyeceğim sigarayı bıraktırma söylemiş olayım. Nasıl desem onla sadece kendini avutur bonzai icmesinden iyidir sigara bagımlısı değilse bu dediklerimi unut ama

• quote:

Orijinalden alıntı: samet6666

Arkadaşlar dün zorla duş aldırıp,uyuttum. Sonra ben kustuğu kova vardıvardıtemizleyip aynı yere koydum ve üstüne kustuğu elbiseleri kalın poşete atıp, bağladım. Saat 05.40 gibi dışarı çıkıp çöpü attım.(kimse görmesin diye)
    Bunun yanındaydım düzelmiş ama tehdit ettim bi daha içerden günah benden gider diye. Bi daha içtiğini görürsem ya babama söyleip hastaneye yatıracağım yada 122'yi arayacağım.

Şüphelendiğin zaman çaktırmadan onun sevdiği dubstep tarzı falan bi şarkı aç hareketli. O şarkıyı dinlerken kız muhabbeti falan aç ya da bi sıkıntı anlat. Mantıklı konuşması çok zor olacaktır. Ordan anlarsın.

Ya da,

FPS/MOBA ( Cs, cod, bf, dota, lol, hatta agar.io ) bi oyun aç oynamasını iste. Kafa güzelken herkes çok iyi oynadığını iddaa eder ama kimse iyi oynayamaz. Kesin anlarsın. Biz böyle anlaşıyorduk arkadaşlarla.

EDIT: Sigarayı bıraktırma, sigara içmeye devam etmesi lazım. Esrar kullandırmaya çalış esrara ikna et. Yapabiliyorsan kendin kanal ayarla ama kötü sigara ayarla. Her içtiğinde de saçma sapan kafa açacak şeyler çıkar başına, kendisi soğuyabilir.

Böyle bir yola girmek istemiyorsan da, çok tehditkar olmamanı öneririm sallamayacaktır. Yarım saatlik kafaya değmeyeceğini söyle, konuşamamaya başladığı zaman pişman olacak çünkü. Ona şunu yaşayıp yaşamadığını sor, bazen konuşmak istediğinde kelime dilinin ucunda olsa da bi türlü çıkaramaz ağzından. Eğer bunu yaşıyorsa 3-4 kere daha içtiğinde kekemelik-unutkanlık başlar. Şaka değil bu, ciddi bi kekemelikten bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evo8645 -- 14 Haziran 2015; 11:00:11 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.