< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1499. sayfa)
-
-
ceptesok alışverişine bonus kampanyası gelmiş. win hesabına para yüklesek ceptesok üzerinden kampanyaya sayıyor mu biliyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Bu sene ben de aidat ayı gelmeden kart kapatma talebi açmayı düşünüyorum. Aidat kesiyor kampanyalar ölü kedi gibi, iptal ederse eder etmez ise flexi dursun yeter. Dün zaten qnb Tom İng vs birçok kart limitini düşürdüm. Aşırı limit veriyorlar başka bankadan kart alamıyoruz. Düne kadar kart vermeyen banka anında kartı onayladı. Limit düşürmek de işe yarıyor öğrenmiş oldum. Aynen kart çok olunca takibi zor oluyor ama mecbur yapacak bir şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Akbank ve iş saydı bu da sayıyordur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Garanti için daha düşük miktarlarda harcama hedefleri gelmiş değişik kartlar bazında. Ay başında çok uçuk bir hedef vardı. Bonus American Express için toplam 5000'e 500 gelmiş bana.
_____________________________ -
İlk harcamaya özel 750 500 gelmis 750 200 teklifi geliyordu bonus amerikan express e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 16 Ağustos 2026; 12:57:36 >
-
Bana 2 ay 750 ye 750 geldi şimdi birşey yok
sadece bonusu kullanarak alışveriş yaptım belkide ondan gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Limitim dolduğu için başka kartlara yönelmiştim. Normalde aktif kullanıyorum ama Garanti sağ olsun biraz boş bırakınca hemen kişiye özeli yapıştırıyor. Konuya aidat konusunda yazanlar var. Garanti'den bu konuda şikayet edenler Yapıkredi ve İşbank'ı bir denesin :))
Önceki aydan gelen bonuslar vardı silinmesin diye mecbur kullandım, hatta epey seyahat kamp vb bekledim bazı standart kampanyaları da vermedi bu ay
Majört kartlardan sadece Yapıkredi world yok bende. Onun dışında hep dönüşümlü kullandığım için bir şekilde kişiye özel kampanyalar geliyor.
Bir tek Denizbank kişiye özel yollamıyor üç aydır.
Amazon kampanyası iyi. Sarı renkli şey stoğa girse 500+175 puan gelirdi…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba arkadaşlar..
Bu ay bana 4 fatura talimatına 4000 ve ayrıca 6 fatura talimatına 800 tl bonus kampanyası gelmiş.. OFT1000 yazıp 3340 a sms gönderdikten sonra toplam 6 fatura talimatı versem 4000+800=4800 bonus mu gelir yoksa 4000+200= 4200 bonus mu gelir? Tecrübe eden oldu mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayturk -- 17 Ağustos 2026; 10:10:3 >
4800 gelir,ama diğer kampanyaya uygulamadan katılmayı unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 17 Ağustos 2026; 10:12:15 >_____________________________ -
Cevap için tşk ederim 🙏
rica ederim.
Üstad selamlar bu kampnya kişiye özelmi oft mesaj attım katılımınız alınmıştır dedi, kabul gibi mesaj geliyor mu,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
kişiye özel,mesaj yeterli değil,kampanya sms ile gelmediyse veya uygulamada çıkmadıysa boşuna yapma,bonusu vermezler.Geçen sene bana da gelmişti.
Şimdi 4 faturaya sadece 2000 veriyor.
Maaşını getir kampanyası kapsamında her ay 750 tl bonus veriyordu bu ay daha yatmadı nedense. 14ünden sonra yatması gerekiyordu. Mobilde şartları karşılamışta görünüyorum. Yarında bekleyip arayacağım - Kaynak: forum.donanimhaber.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
iOS
Android