Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aliayse45 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
25.239
Cevap
834
Favori
2.291.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12521253125412551256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar garantide Eft ücretsiz yapmanın bir yolu varmı acaba belirli bir tutarda bakiye bulundurma gibi şartlar oluyor bazı bankalarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

amex hiaye bende vardi kapttım

• Bu ayda Bonus 25.Yıl varmış,ikinci kez verir heralde

• chessmania kullanıcısına yanıt

Talimat verdiklerimin içinde bir tek garantide bazen böyle bir durum oluyor. 1-2 güne borç silinir. diğer bankalarda ödeyince 10 dk sonra bakınca borç yok diyor.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

talimatlı olarak %3,5 gibi masraf alır.

• arnold34 kullanıcısına yanıt

yok.

benim bankacım diye birşey çıkarıp ona dahil etmiş beni. eft ücretli yine

• Otomatik ödeme talimatı kampanyası bendede mevcutmuş. fatura son ödeme tarihi ile hesap kesim tarihi arasındaki gün sayısı komisyona etki ediyor gibi okudum otomatik talimatla alakalı sayfada. Benim faturalar ile hesap kesim tarihleri çok uyumsuz. Hesap kesim tarihini değiştirip mi katılsak kampanyaya? Bilen bir arkadaş konuyu açıklığa kavuştursa keşke😁 Kararsız kaldım.

• Bu 1500 tl üzeri mtv ödemesine 200 tl bonus için illaki kendi adımıza olan aracımı ekleyeceğiz,eşimiz yada babamız adına olsa olur mu?Deneyen var mı?

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Abimin arabasını ekledim oldu.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım düzelmiş hocam teşekkür ederim cevap için

• Kredi kartindan Otomatik ödeme talimatı verilen faturalar icin günlük %0.00151 faiz isliyor. Ekstre son ödeme günü ile faturanın ödendiği gün arasındaki günler icin faiz aliyor. Bu şekilde hesaplayabilirsiniz hocalarim. Fatura odendikten sonraki gün faiz miktarida direk dönem icinde görülüyor.

• Bende iki hesaptan vereceğim ay bitmeden zaten 10 ay tutma ve 10 ay içinde max 5 kez otomatik olarak ödenme şartı var 10 ay tutarım 5 ay manuel öderim 5 ay da otomatik olarak ödenir ✅ puanlar zaten belirli tarihte yatacak odendikten sonra yatma gibi olayda yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler, Garantide 2004 yılından beri hesabım var. Yıllar önce bir kredi yüzünden icralık olmuştum, borcumu ödedim. Aradan 7-8 yıl geçti ve şu anda diğer kartlarımın toplamında 1,2 milyon TL limitim var. Ancak Garanti Bankası çok nazlanıyor. Dün Platinum Bonus Trink + Amexe başvurdum, “3-5 gün içerisinde cevap vereceğiz” dediler.

Bunun başka bir yolu yok mu acaba? Şu anda limitlerim çok yüksek, sırf Garanti Bonus kartı alabilmek için yaklaşık 200 bin TL limit düşürdüm. Tavsiyelerinize açığım.

• erha-n kullanıcısına yanıt

Hocam ben 15 yıl önce yapılandırmayla çözdüm, icralık olmadan, halen kin güdüyor, kart vermiyor bana...

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt

Ne kindar bankaymış :)

• ertanizmir E kullanıcısına yanıt

bir ay çok harcar, sonraki ay harcamayı kesersen kampanya gelir. devamlı gelmiyor yani.

bu arada o yüksek hedeflli kampanyalar bir işe yaramıyor, eticaret ile birleştirip hb pay e atayım desen saymaz. bana geçen ay daha düşük hedef geldi, hedefi zar zor tamamladım. başka kartla harcama yapınca sayaç sıfırlandı ödül yatmadı. kayıt açtım 17gündür inceliyorlar .d

tek işe yarar k.özel kampanyası masterpass kampanyaları

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

hiçbir fark yok. sadece platinum a özel kampanya var 2 tane. 1 tanesi 3000-100 etic kampanyası. hb pay saymaz.

• erha-n kullanıcısına yanıt

0 limitli de vermiyorsa kara listeye almış olabilr

• Garanti"nin 4 faturaya 4000 tl bonus kampanyasında en az 4 fatura talimatı mı vermek gerekiyor bilgisi olan var mıdır ? Kampanya şartlarını okudum ama net birşey anlayamadım. Çünkü 4000 tl"ye varan demiş. 2 fatura talimatı versek 2000 tl bonus alabilir miyiz ? Geçen ay da gelmişti bana da yapmamıştım sanki o zaman her faturaya 1000 tl idi gibi hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12521253125412551256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.