Şimdi Ara

BonusGenç Steam Kampanyası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm.Nette dolaşırken bir kampanya gördüm.Bonus Genç Kart'ı olanlar 30 Haziran 2016 tarihine kadar Steam'de 15 TL'lik alışveriş yapınca 1 ay sonra 15 TL bonus yatırıyormuş.(50ye25 olan Birnevi enpara kampanyası gibi.) Kampanya'nın bitmesine 4 ay var.

Sorularıma gelirsek ;

1 - Kartı kullanan ve sıkıntı çeken var mı ?
    2 - Gerçekten yıllık aidat vs. ücreti yok mu ?
    3 - Enpara gibi ücretsiz bir kart mı ?

Teşekkürler şimdiden

• Enparayı ebediyete uğurladığımız şu günlerde böyle bir kampanyayı duyuyor olmak beni heyecanlandırdı kullanan varsa açıklama yapabilirmi bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanımımıza sunulan kartın herhangi bir ücretlendirmesi yok. Sadece kredi kartı ve ödemeyi geçirdiğinizde uygulanacak faizler var o kadar.

Diğer yandan iade bonus olarak gelmekte yani Enparadaki gibi değil. Bonusu dilediğiniz her yerde harcayamayabilirsiniz.

Son olarak Yalnızca kredi kartı hesabı mevcut, yani vadesiz mevduat hesabını ayrı açmanız gerekli fakat vadesiz mevduat hesabınında yıllık ücreti var. Bu nedenle kredi kartını kullandığınızda ya ödemeyi elden bankamatikten yapacaksınız ya da başka banka üzerinden.

Zaten yukarıda da yazmışsınız max. 15 Lira bonus yüklenmekte. (Ne kadar harcarsanız harcayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatcheteR

Kullanımımıza sunulan kartın herhangi bir ücretlendirmesi yok. Sadece kredi kartı ve ödemeyi geçirdiğinizde uygulanacak faizler var o kadar.

Diğer yandan iade bonus olarak gelmekte yani Enparadaki gibi değil. Bonusu dilediğiniz her yerde harcayamayabilirsiniz.

Son olarak Yalnızca kredi kartı hesabı mevcut, yani vadesiz mevduat hesabını ayrı açmanız gerekli fakat vadesiz mevduat hesabınında yıllık ücreti var. Bu nedenle kredi kartını kullandığınızda ya ödemeyi elden bankamatikten yapacaksınız ya da başka banka üzerinden.

Zaten yukarıda da yazmışsınız max. 15 Lira bonus yüklenmekte. (Ne kadar harcarsanız harcayın)

Bilgilendirme için teşekkürler :)
  • Ben faal olarak kullanıyorum. Her ay 15 Tl lik alışveriş yapıyorum. Gittigidiyorda bonus geçerli olduğu için çeşitli ihtiyaçlarımı veya Steam cüzdan kodu alarak kullanıyorum. Herhangi bir ücreti yok kartın.( Kredi kartı aidat , hesap işletim ücreti , kart çıkarma bedeli )
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Kampanya'nın bitimi 3 ay sonra en azından 2017'e kadar olsaydı çıkartabilirdim başka kampanyalara artık :)
  • Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt
    2 ay için değmez hocam .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.