Bildirim
[BONUSFLAŞ'A ÖZEL] NETFLIX'TE HARCADIĞIN KADAR BONUS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende de gözüküyordu daha önceden şimdi gözükmüyor link var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuradan bir deneyin bakalım hocam..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Olmadı maalesef hocam, anlamadım kişiye özelde değil. Daha önce vardı şimdi yok
bonus flexi ile 4 liraya kaydolmuştum gecen hafta -
İlk defa bonus kart ile başvuranlar için geçerlidir diyor.
bu kampanyayı anlayana işlem yapmadan bonus verilmeli " Kampanyaya sadece belirtilen platforma Bonus kartlar ile yapılacak yeni kayıtlar dahildir " diyor yeni kayıt olduğun zaman zaten 1 ay ücretsiz ücret çekmiyor . önümüzdeki yıl 31 şubatta harcadığın kadar bonus kampanyasını bekliyorum -
steam kampanyasında ilk kez kayıt olayı vardı yine ama kendi hesabıma eklediğim wallet ile sorunsuz bonus gelmişti. o ilk kayıtın önemi yok ya da o platform üzerinde kartın ilk kez kullanılacak olması gerekiyordur belki ben daha önce kullanmamıştım o kartı çünkü.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu kampanyayı anlayana işlem yapmadan bonus verilmeli " Kampanyaya sadece belirtilen platforma Bonus kartlar ile yapılacak yeni kayıtlar dahildir " diyor yeni kayıt olduğun zaman zaten 1 ay ücretsiz ücret çekmiyor . önümüzdeki yıl 31 şubatta harcadığın kadar bonus kampanyasını bekliyorum
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X