yanlış yazmışım ama fark yok zaten iki tane 200 harcamak zorundasın |
Bonus Ramazan Kampanyası - Markette her 2. 200TL'ye 30, toplam 150 Bonus (Garantipay ile 200 Bonus) (2. sayfa)
-
-
toplamda 400 e üzeriden alırsın 40
iki kere bundan yaparsın alırsın 30
her 200 tl den de 20 alırsın
tabi bunlar alışveriş değil bazı marketlere para yükleme:) sonra alışverişini yap
ayrıca 2 TL yi de unutmayalım 92:D
-
Bu zamana kadar 400'e 40'ı herkes tamamlamıştır. Bu tür kampanyalarda bütün kampanyaları birleştirip maximum tutarı buraya yazmayın komik oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben tamamlamadım, tamamlamayan da vardır, tamamlamasaydın ne yapayım, tamamladıysan sen de 50 al
-
tek seferde 400 sandığım için kullanmamıştım, arkadaş yazınca farkettim.
bölgesinde istegelsin olan varsa güzel oranlar çıkar. toplam 500tl harcamaya 75tl indirim, 102tl bonus gelir. neredeyse net %35 indirim oranı çıkar
-
Bende arkadaş yazınca farkettim kullanmamıştım tek sefer 400 diye düşünerek gayet mantıklı oluyor yazmasa görmeyebilirim bende sonuçta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
201 tl şok markete para yukledım diğerleri tamam gördü ama BONUS’TAN RAMAZAN BEREKETİ kampanyası görmedi, baktılar haklısınız diyip kayıt oluşturdular bilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 29 Mart 2022; 14:9:13 > -
Bonus posundan almamış olabilir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ama şok market gorunuyor nereden alışveriş yapabilirden ve market olarak tanımlamış alışverişte
-
-
Benim paracard tryd olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şok market ve bim market para yüklemeye ramazan kampanyası dahil olmuyor diğerlerinde sorun yok, ama kayıt açtırdım bakalım ne olacak yazarım buraya
-
Alışveriş kartı alabiliriz bence
olabilir denemek lazım
-
Burayı okumadan bende bimparaya yükledim parakart ile , ramazan kampanyası işlemedi. Sonuç alırsanız bilgi verin lütfen.Tesekkurler.
Bim para iş bank posunu kullanıyor o yüzden olması imkansız
tamam hocam yazarım
-
Şoka yükleme nerden yapacağız arkadaşlar bir de ben de flexi kart var ve 10 TL ücreti var, 400/30 kazanıp bir de 10 verirsem 20 kalıyor. Acaba 90 TL diyenler nasıl oluyor anlam veremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Banka kartta ücret yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X