Şimdi Ara

Bonus Masterpass 750/250 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
17
Favori
6.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana 500/150 gelmiş ama işlemez diye atmayacağım bile inancım yok 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Yarına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti posu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz arkadaslar. Mesela hepsiburadadan almak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garantipay ödeme seçeneği olan heryer Masterpass kampanyasını sayar. Hb,n11 aldıklarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti masterpass sayacı 2 gun sonra işliyor. Hemen garantiye bununla ilgili mail atmayın. Banka habersiz nasıl ödeme yaptığımizdan. Masterpass kullanmamissiniz demişlerdi bana

• cehili C kullanıcısına yanıt

Kesin bilgi mi ona göre hb'de garantipay ile kullanacağım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ehiamico

Kesin bilgi mi ona göre hb'de garantipay ile kullanacağım hocam

Garantipay ile yapmayacaksın hocam. Masterpasse kayıtlı olacak kartın ödemeyi normal yapacaksın. Garantipayle yaparsan saymaz.

• cehili C kullanıcısına yanıt

GarantiPay ile ödeme kabul eden sitede Masterpass ile ödeme sekmesi olmasa bile (Hepsiburada'da Masterpass yok.) Masterpass'e kayıtlı Garanti kartı ile kart numarasını girerek ödeme yapınca Masterpass kampanyasına sayıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

GarantiPay ile ödeme kabul eden sitede Masterpass ile ödeme sekmesi olmasa bile (Hepsiburada'da Masterpass yok.) Masterpass'e kayıtlı Garanti kartı ile kart numarasını girerek ödeme yapınca Masterpass kampanyasına sayıyor mu?

Benim kart hpayede kayıtlıydı,direk kartla öde seçeneğinden vermiştim. Ama güncel olarak net sayıyor diyemem geçen sene yapmıştım. Güncel olarak n11 kesin sayıyor 2 gün önce aldım 250i. Alışveriş dönem içine geçince,kampanya takipten direk görünüyor.

• Getir geçerli mi bu kampanyada

• benim kredi kartım yok sadece banka kartı var linke tıkladığımda kampanya henüz bonus flaşa eklenmemiştir yazıyor. Var mı katılmanın bir yolu?

• Sanal kart da oluyor mu acaba?

N11 de kullanabilirim.

Bonus Masterpass 750/250

• Chipparacıabi C kullanıcısına yanıt

Getir'de masterpass kayıtlı kart kullandığınız için geçerli olur. Geçmiş dönemlerde kampanyadan problemsiz yararlanmıştım.

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Olur. Kampanya zaten kart bazında. Ben geçmiş dönemlerde aynı kampanyadan normal kart, sanal kart ve bankkart olarak 3 kez yararlanmıştım.

• Bu kampanya kişiye özel mi arkadaşlar? Yoksa mastercard olan kartını ilk kez masterpass a ekleyen herken yararlanabiliyor mu? Bende gözükmüyor bu kampanya bonus flasta. Sadece 750/150 görünüyor masterpass bölümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 4 Ocak 2025; 22:38:5 >
  • _fırtına_ _ kullanıcısına yanıt

ne gözüküyorsa o kişiye özel böyle kampanyalar

• n11 den alışveriş yaparken kayıtlı masterpass kartları kullanmı demek gerekiyor yoksa, garanti pay ile mi ödeme yapmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: makko58

n11 den alışveriş yaparken kayıtlı masterpass kartları kullanmı demek gerekiyor yoksa, garanti pay ile mi ödeme yapmak gerekiyor

Önce garanti uygulaması kart ayarlarından kartınızı masterpass'e kaydedin. Daha sonra masterpass ile eşleşme yapın. Garantipay ile ödemeyin.

• Tearz kullanıcısına yanıt

dediklerinizi yaptım bonus flasha yönlendirdi onayladım, sayaç işlemedi henüz muhtemelen provizyonda diye herhalde

• İyzico migros dijital kod alsam geçerli olurmu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.