< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bonus Masterpass 750/250 (2. sayfa)
-
-
Yarına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti posu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz arkadaslar. Mesela hepsiburadadan almak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garantipay ödeme seçeneği olan heryer Masterpass kampanyasını sayar. Hb,n11 aldıklarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti masterpass sayacı 2 gun sonra işliyor. Hemen garantiye bununla ilgili mail atmayın. Banka habersiz nasıl ödeme yaptığımizdan. Masterpass kullanmamissiniz demişlerdi bana
Kesin bilgi mi ona göre hb'de garantipay ile kullanacağım hocam
Garantipay ile yapmayacaksın hocam. Masterpasse kayıtlı olacak kartın ödemeyi normal yapacaksın. Garantipayle yaparsan saymaz.quote:
Orijinalden alıntı: ehiamicoKesin bilgi mi ona göre hb'de garantipay ile kullanacağım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GarantiPay ile ödeme kabul eden sitede Masterpass ile ödeme sekmesi olmasa bile (Hepsiburada'da Masterpass yok.) Masterpass'e kayıtlı Garanti kartı ile kart numarasını girerek ödeme yapınca Masterpass kampanyasına sayıyor mu?
-
Benim kart hpayede kayıtlıydı,direk kartla öde seçeneğinden vermiştim. Ama güncel olarak net sayıyor diyemem geçen sene yapmıştım. Güncel olarak n11 kesin sayıyor 2 gün önce aldım 250i. Alışveriş dönem içine geçince,kampanya takipten direk görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: Bilen BiriGarantiPay ile ödeme kabul eden sitede Masterpass ile ödeme sekmesi olmasa bile (Hepsiburada'da Masterpass yok.) Masterpass'e kayıtlı Garanti kartı ile kart numarasını girerek ödeme yapınca Masterpass kampanyasına sayıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Getir geçerli mi bu kampanyada
benim kredi kartım yok sadece banka kartı var linke tıkladığımda kampanya henüz bonus flaşa eklenmemiştir yazıyor. Var mı katılmanın bir yolu?
-
Getir'de masterpass kayıtlı kart kullandığınız için geçerli olur. Geçmiş dönemlerde kampanyadan problemsiz yararlanmıştım.
-
Olur. Kampanya zaten kart bazında. Ben geçmiş dönemlerde aynı kampanyadan normal kart, sanal kart ve bankkart olarak 3 kez yararlanmıştım.
-
Bu kampanya kişiye özel mi arkadaşlar? Yoksa mastercard olan kartını ilk kez masterpass a ekleyen herken yararlanabiliyor mu? Bende gözükmüyor bu kampanya bonus flasta. Sadece 750/150 görünüyor masterpass bölümünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 4 Ocak 2025; 22:38:5 >
ne gözüküyorsa o kişiye özel böyle kampanyalar
-
n11 den alışveriş yaparken kayıtlı masterpass kartları kullanmı demek gerekiyor yoksa, garanti pay ile mi ödeme yapmak gerekiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: makko58n11 den alışveriş yaparken kayıtlı masterpass kartları kullanmı demek gerekiyor yoksa, garanti pay ile mi ödeme yapmak gerekiyor
Önce garanti uygulaması kart ayarlarından kartınızı masterpass'e kaydedin. Daha sonra masterpass ile eşleşme yapın. Garantipay ile ödemeyin.
-
dediklerinizi yaptım bonus flasha yönlendirdi onayladım, sayaç işlemedi henüz muhtemelen provizyonda diye herhalde
-
İyzico migros dijital kod alsam geçerli olurmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X