Şimdi Ara

Bonus genç ve takip süreci hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu kartı 1 yıldır gayet memnun bir şekilde kullandım. Çok güzel avantajlarından yararlandım. Herneyse ocak ayında işten çıkarıldım ve minimum borcu ödeyemecek hale gelince, ilk çare olarak hesap kesim tarihini değiştirdim. Şubat için arayışlara koyuldum ama gene denkleştiremedim. Son ödeme tarihi 20 şubat ve minimum borç 200 lira. Bugün mesaj gelmiş 13. gün olmasına rağmen ödenmezse takip süreceğine gireceği yazıyor. Limit 500 toplam borç 490, yarın gidip 250 lira yatırsam mı mart kesim tarihini mi beklesem ? Limit ve borç belirtme sebebim martta da faiz dışında bir yükselme olmayacak olması ve yasal takip 90 gün deniliyordu ben henüz 13. gündeyim.

• mayıs başında tekrar işe gireceğim ve komple ödeme şansım olacak o zaman o yüzden geciktirmeye çalışıyorum siz ne dersiniz arkadaşlar önerilerini alayım yarın yatırsam mı bu korkutma mesajına karsılık yoksa martta mı yatırsam bu parayı.
  • bankadan aradılar da size bi danısayım dedim. bugun ödeme yapın martta 2 fatura birden ödemek zorunda kalırsınız falan diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

Merhabalar, bu kartı 1 yıldır gayet memnun bir şekilde kullandım. Çok güzel avantajlarından yararlandım. Herneyse ocak ayında işten çıkarıldım ve minimum borcu ödeyemecek hale gelince, ilk çare olarak hesap kesim tarihini değiştirdim. Şubat için arayışlara koyuldum ama gene denkleştiremedim. Son ödeme tarihi 20 şubat ve minimum borç 200 lira. Bugün mesaj gelmiş 13. gün olmasına rağmen ödenmezse takip süreceğine gireceği yazıyor. Limit 500 toplam borç 490, yarın gidip 250 lira yatırsam mı mart kesim tarihini mi beklesem ? Limit ve borç belirtme sebebim martta da faiz dışında bir yükselme olmayacak olması ve yasal takip 90 gün deniliyordu ben henüz 13. gündeyim.

Eline para geçtikçe borcu kapatmaya bak.
    Çünkü gün geçtikçe faiz ekleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Merhabalar, bu kartı 1 yıldır gayet memnun bir şekilde kullandım. Çok güzel avantajlarından yararlandım. Herneyse ocak ayında işten çıkarıldım ve minimum borcu ödeyemecek hale gelince, ilk çare olarak hesap kesim tarihini değiştirdim. Şubat için arayışlara koyuldum ama gene denkleştiremedim. Son ödeme tarihi 20 şubat ve minimum borç 200 lira. Bugün mesaj gelmiş 13. gün olmasına rağmen ödenmezse takip süreceğine gireceği yazıyor. Limit 500 toplam borç 490, yarın gidip 250 lira yatırsam mı mart kesim tarihini mi beklesem ? Limit ve borç belirtme sebebim martta da faiz dışında bir yükselme olmayacak olması ve yasal takip 90 gün deniliyordu ben henüz 13. gündeyim.

doğru dedim hocam ama hesap kesime 5 gün kalmışken gidip ödesem şimdi gene sıkıntı yaşayacağım bi süre sonra.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

doğru dedim hocam ama hesap kesime 5 gün kalmışken gidip ödesem şimdi gene sıkıntı yaşayacağım bi süre sonra.

Artık takdir senin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.