Şimdi Ara

Bonus Genç, Maximum Genç ve Axess Kampüs arasında kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Halihazırda World Gold kartım var 500 TL limitli. 750 TL limitli Enpara kartım vardı, onu bu hafta kapattım. Bunun yanında kampanyaları güzel olan kredi kartı başvurusu yapmak istiyorum. Bonus Genç ve Maximum Genç kartlarının kampanyaları güzel fakat elde edilen puanlar belli süre içerisinde harcamak gerekiyor. Axess kartta ise puanlar kaybolmadığı için aklımı çeliyor. Aylık harcamalarım genel olarak yemek, elektronik ürün ve kıyafet oluyor. Siz ne önerirsiniz?

• axlrose. kullanıcısına yanıt
    Bonus kampanyalarında sürekli sorun yaşanıyor, daha geçen gün bir kampanyadan yararlanayım dedim uygulamadan geçerli olduğu yerlere baktım 125TL'lik alışveriş yaptım bana kampanyanın orada geçmediğini söylüyorlar anlatsamda nafile.

iTunes kampanyası vardı doğru yerden harcama yapıyorum geçerli saymıyorlar vs.

Yaşadığım sorun sayısının haddi hesabı yok ben asla önermiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Puanların belirli bir sürede kullanım zorunluğu sebebiyle zaten bonus ve maximum kartlara bir önyargım vardı fakat siz bunu deyince bonus iyice kafamdan gitti. Axess ve maximum arasında dönüp dolaşıyorum
    50 tl limitli world gold kartınız için kart ücreti ödüyormusunuz

• efefor kullanıcısına yanıt
    500 tl hocam. 3 ay oldu daha bir kesinti yok. Başvururken yıllık ücretten hiç bahsetmediler. Eğer 12 ayın sonunda bir ücret çıkarsa başkalarının yaptığı gibi kapatıyorum ayağına ücret kesmemelerini isterim diye düşünüyorum. Belki de hiç sallamam öderim ücreti 150 tl falan olması lazım
    Hocam yapmayın 500 tl limitli karta 158.50 tl kart ücreti ödenir mi? Yapı kredinin aidatsız kartını alın , keyfinize bakın

Yapı kredi 2020 yılının ilk çeyreğinde ocak-mart arası 1 katrilyon 129 trilyon net kar sağladı , bunda siz ve siz gibi düşenen müşterilerininde payı büyük. 500 liralık bir gold kart bu parayı haketmez. Saygılar.

Bonus Genç, Maximum Genç ve Axess Kampüs arasında kalmak

• efefor kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 ayın sonuna kadar 500 tl limit ile gidersem tabii ki ödemem. Haklısınız. Axessin durumuna göre bakalım goldu bile kapatabilirim. Dediğiniz gibi aidatsız kart var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • axess al bir kere internet harcamalarına %5 var max 180 tl veriyor. kartı alana ilk alışverişe harcadığın kadar max 50 tl chip para vardı. bonus çer çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum bugün canımı sıktı. Kesinlikle ve kesinlikle axess artık. Şık diye yatıyor chip paralar. Öğrenci %5 market, %5 ulaşım, %5 e ticaret anında yatıyor. Ayrıca sürekli ekstra market kampanyaları, hem banka kartına hem kredi kartına chip vermesi güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.