Şimdi Ara

Bonus flexi kart hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu karta başvurdum da şubeye gelecekmiş. Müşteri temsilcisi bu kartta temassız özelliğinin olmadığını söyledi ama bir tanıdığım kullanıyor bu kartı ve temassız özelliği var. Bu kart temassız mı basılıyor bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yeşil olansa bendeki de temassız. Muhtemelen sizinkide temassız olacaktır, bu kartı artık temassız yolluyorlar diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aroretiel kullanıcısına yanıt
    Evet yeşil olan. O zaman müşteri temsilcisi yanlış bilgi verdi aidatlı karta başvuru yapmam için hepsi böyle zaten.

• aidatlı düz trink al geç hocam. en kötü aidatın yarısını iade alırsınız zaten. buna ek olarak flexi de kampanya katılımları ücretli. arada kişiye özel kampanya geliyor, aidat zaten her türlü çıkıyor.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Kredi kartını kampanya için kullanan biri değilim bu yüzden kredi kartına aidat vermeyi gereksiz buluyorum aidatlı kart alsam bile boşa aidat vermiş olacağım gerek yok.

• o zaman

denizbank alabilirsiniz. aidatsız kartı temassız ve sanal kartı var. aidatlı kartında aktif kullanırsanız aidat almıyorlar

yapı kredi world eko da temassız ve sanal kartı var.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Yapıkredi ve garanti arasında kalmıştım zaten ama garantiyi seçtim çünkü bir akrabam kullanıyor ve şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadı çok memnun ben de garantinin kaliteli bir banka olduğunu düşünüyorum o yüzden bonus flexi kartı tercih ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bonus Platinum kart
    12 yıl önce açıldı
    Garanti Bonus Kart Önerisi
    4 ay önce açıldı
    BONUS GENÇ PARACARD YENİ !!!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aidatsız da world eko daha iyi hocam. hem sanal kart özelliği var hem de tüm kampanyalara dahil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.