Şimdi Ara

Bonus Babalar Günü Kampanyası(40 Lira Bonus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
5.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya Detayları:

Bonus Babalar Günü Kampanyası 7 – 17 Haziran 2012 tarihleri arasında sadece giyim, kozmetik, ayakkabı ve market sektörlerinde geçerlidir.
    Kampanyaya katılmak için müşterilerin BABA yazıp bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanelerini yazdıktan sonra 3340'a SMS atması gerekmektedir.
    Flexi card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için “EVET BABA” yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndermeleri gerekmektedir.
    Müşteriler kampanya katılım SMS'i gönderdikten bir gün sonra, harcama koşulunu yerine getirmeleri beklenmeden, kartlarına direkt olarak 40 TL bonus yüklenecektir.
    Kampanya, katılım SMS'i gönderen ilk 75 bin kişi ile sınırlıdır.
    Müşterilerin yüklenen 40 TL bonusu hak etmeleri için 7 – 17 Haziran 2012 tarihleri arasında Bonus Uye İşyeri olan giyim, kozmetik, ayakkabı ve market sektörlerinde farklı günlerde 3 kere tek seferde ve üzeri 100 TL harcama yapmaları gerekmektedir.
    7 – 17 Haziran 2012 tarihleri arasında gerekli harcama koşulunu gerçekleştirmeyen müşterilerden yüklenen 40 TL bonus 25.06.2012 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanya dahilinde gerekli harcama koşulunu gerçekleştiren müşteriler, yüklenen 40 TL bonusu istedikleri zaman kullanabilir.
    Kampanyaya Altın Bonus dahil değildir.
    Kampanya belirtilen sektörlerdeki Bonus Üye İşyerlerinde geçerlidir.
    Kampanyadan faydalanmak için işlemler Garanti Bankası POS'undan geçmelidir.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir. Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.
    Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri en fazla 40 TL bonus kazanabilir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. Kullanım limiti olmayan kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Flexi kayıt iptalleri IPTAL BABA yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndererek yapılabilir. Flexi için kampanya katılım ücreti 2,99 TL'dir.

• market var. güzel kampanya teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bonuslara puan yok galiba.

• anlamadığım mesaj atınca puan direk geliyormu. yoksa şartlarda belirtilen alışverişe istinadenmi veriliyor.
  • son dönemde 100 TL market alışverişi yapmakta zorlanıyorum...
    75 TL olsa iyi olurdu...
  • süre kısa sektör kısıtlı miktar yüksek. olmadı bonuscum
  • Peşin Bonus ilk kez görüyorum. İyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babalar gunuyle ne alakasi varsa bu kampanyanin mutfak alisverisimi yapacaz babamiza.. 3 defa ne oda belli degil 3 tane ayri babaya 3 hediye alicaz sanki. Sallamasyon bi kampanya gibi geldi bana

• e ticaret dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

son dönemde 100 TL market alışverişi yapmakta zorlanıyorum...
    75 TL olsa iyi olurdu...

Migrostan hediyem kart alirsiniz, en nihayetinde lazim olur.

• Düm SMS attım ama 40 tl yatmamış. yatan var mıdır?

• Az önce MH ile görüştüm. Satış işlemlerinin özellikle ve sadece Ganati Bonus poslarından geçmesi gerekiyor, yani başka banka Bonus pos cihazlarından geçirilen harcamalar geçersiz olacak, aklınızda bulunsun.
  • metro market geçerli mi acaba öyleyse 3 alışveriş oradan yapılabilir
  • Kampanya, katılım SMS'i gönderen ilk 75 bin kişi ile sınırlıdır

Dikkat etmek lazım. Malum söz konusu banka GARANTİ.

Bir de POS Garanti posu şartı var....
  • bonusu yatan var mıdır?
  • garanti üye işyerlerinden yapılan online alışverişler dahil mi acaba?
  • quote:

Müşterilerin yüklenen 40 TL bonusu hak etmeleri için 7 – 17 Haziran 2012 tarihleri arasında Bonus Uye İşyeri olan giyim, kozmetik, ayakkabı ve market sektörlerinde farklı günlerde 3 kere tek seferde ve üzeri 100 TL harcama yapmaları gerekmektedir.

@yakuperd
    @transglobal

Kapmpanya 7'sinde başlamış ve 3 ayrı günde 100TL harcama yapmak gerektiğinden, 8'inde bonus yatmasını nasıl bekliyorsunuz? Sanki 9'undaki soruyu bir gün erken sormuşsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

quote:

@yakuperd
    @transglobal

Kapmpanya 7'sinde başlamış ve 3 ayrı günde 100TL harcama yapmak gerektiğinden, 8'inde bonus yatmasını nasıl bekliyorsunuz? Sanki 9'undaki soruyu bir gün erken sormuşsunuz.

Benim gibi kampanyacı birine yapılmış bu ithama tek cevabım kampanya açıklamalarının tamamının okunması gerektiğini belirtmek olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuperd

quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

quote:

@yakuperd
    @transglobal

Benim gibi kampanyacı birine yapılmış bu ithama tek cevabım kampanya açıklamalarının tamamının okunması gerektiğini belirtmek olur.

• Aynı kampanya Deniz Bonus için de geldi arkadaşlar haberiniz olsun. Kullanım alanı daha geniş oldu böylece, tabi her bankanın Bonusu sadece kendi poslarından geçen harcamaları kabul edecektir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.