Şimdi Ara

BONUS'A ÖZEL 100 TL VE ÜZERİ PEŞİN HARCAMALARA ÜCRETSİZ 3 TAKSİT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=1941&title=bonusa+ozel+100+tl+ve+uzeri+pesin+harcamalara+ucretsiz+3+taksit!&b=
    BONUS'A ÖZEL 100 TL VE ÜZERİ PEŞİN HARCAMALARA ÜCRETSİZ 3 TAKSİT!

Kampanya dahilinde 1 - 30 Haziran 2013 tarihleri arasında tüm Garanti Bonus, Money, Flexi, Miles&Smiles kredi kartı ve American Express Card ile yurtiçinde yapılacak 100 TL ve üzeri tüm peşin alışverişlere 3 taksit kampanyası yapılacaktır.

Kampanya Detayları:

Kampanyaya katılmak için müşterilerin harcama yapmadan önce "HERYER" yazıp 3340'a kısa mesaj olarak göndermesi gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında 3 taksite bölme işleminden ücret alınmayacaktır.
    Kampanyaya sadece peşin yapılan işlemler dahildir.
    Tüm banka POS'larından geçen işlemler kampanyaya dahildir.
    Kuyum ve GSM hariç diğer tüm sektörler kampanyaya dahildir.
    Kampanyaya ek kart dahildir.
    Sanal POS'lar kampanyaya dahildir.
    Mail order/fatura/vergi ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
    Ekstre kesim tarihinde yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya Bonus Flexi ve Bonus Genç dahil değildir.
    Ticari kartlarla (Bonus Business, Filo Card, Miles&Smiles ve American Express Business, Green - Gold) yurt içinde yapılacak 250 TL ve üzeri tüm peşin alışverişlere 3 taksit yapılacaktır.
    Ticari kart müşterilerinin kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce "TÜM" yazıp 3340'a kısa mesaj olarak göndermesi gerekmektedir.
    Kampanyaya PTT Bonus ve Deniz Bonus dahildir. TEB Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, Tekstilbank Bonus ve Şeker Bonus dahil değildir. Kampanyaya katılım için harcamadan önce "HERYER" yazıp Garanti Bonus sahipleri 3340'a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e SMS göndermelidir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılım kısa mesajları, KDV ve ÖİV dahil, Avea aboneleri için 0,50 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
    Flexi'lerin kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce "EVET HERYER" yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir.
    Flexi'lerin için katılım mesajları sistemimize ulaştıktan sonra yapılan işlemler geçerli olacaktır.
    Flexi'lerin kampanya katılım ücreti 1,99 TL'dir. Flexi'lilerin kampanya katılım iptalleri için "IPTAL HERYER" yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a göndermeleri gerekmektedir.

• taksidi geçsin, bonus isteriz..
  • Artık bütün bankalar kuyum sektöründe puan ve taksit olayından uzaklaşıyorlar.Birden fazla kart taşımak bizler için anlamsız olmaya başladı.
  • İNG yine kamp. dişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ing nin bonusunu kullananların başı kelmi anlamadım acuna parayı basıyolar tvde reklamları döndürmek için paraları saçım saçım saçıyolar kampanyaya gelince tık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

taksidi geçsin, bonus isteriz..

GIDA - BENZİN - FATURA ÖDEMELER için çok faydası oluyor,

Şuanda zaten OPET 5X75 TL kampanyası var,

Ayrıca TEB bonus un katılmaması çok üzücü
  • Pasobonus kullanıyorum çok mutluyum hiç ücret de ödemiyorum kampanyaları da sagolsun Denizbank es geçmiyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kampanyaya katilcam nasilsa beles

• quote:

İnternetten trafik cezası ödemek istesek 3 takside bölünüyormu
  • Su 0532'li numara neydi, hatirlayan arkadas var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Su 0532'li numara neydi, hatirlayan arkadas var mi?

0532 7524404
  • 0532 752 3340
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkseed

quote:

İnternetten trafik cezası ödemek istesek 3 takside bölünüyormu

Oluyor

• Evet oluyor bugün internetten ceza ödedim hemen msj geldi 3 taksite bolunsun diye

• Arkadaşlar yeri burası değil ama daha uygun bir yer bulamadim bugün eşime mesaj geldi 1300 tl lik alışverişe 40 (45 te olabilir) bonus verilecek diye tahminimce kişiye özel bir kampanya aradım bulamadim hiç bir yerde eşim mesajı silmiş şimdi bir telefon alıcam bu şekilde mesaj gelen bi arkadaş varsa ne yapmak gerektiğini hangi numaraya sms göndermemiz gerektiğini yazabilirmi
  • GSM ve Kuyum hariç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

GSM ve Kuyum hariç

teşekkür ederim dostum
  • yurt dışı alışverişlere de yapıyor mu acaba ?
    edit: sadece yurtiçiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon Kar -- 9 Haziran 2013; 3:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XeLL_

Arkadaşlar yeri burası değil ama daha uygun bir yer bulamadim bugün eşime mesaj geldi 1300 tl lik alışverişe 40 (45 te olabilir) bonus verilecek diye tahminimce kişiye özel bir kampanya aradım bulamadim hiç bir yerde eşim mesajı silmiş şimdi bir telefon alıcam bu şekilde mesaj gelen bi arkadaş varsa ne yapmak gerektiğini hangi numaraya sms göndermemiz gerektiğini yazabilirmi

HEDEF yazip (0532752)3340'a yollayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

yurt dışı alışverişlere de yapıyor mu acaba ?
    edit: sadece yurtiçiymiş

bonus - akbank visa her zaman YAZ döneminde yut dışı için +5 taksit sağlıyor.

hatta yurt dışı retourant harcamalarına +++ bonus / chip para ve taksit de yapabiliyor.

Araştırın göreceksiniz. ( 2 ay önce ben akbank - garanti ile bir arkadaş katılım sağlattım şu anda almanya da )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.