|
BONUS 1500 TL üzeri elektronik alışverisine 75 TL BONUS

-
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
link
-
Elektronik harcamanıza 75TL bonus! https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&ParameterId=I000042283www.garantibbva.com.tr
-
Ben bulamadım linki varmı acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişiye Özel sanırım
Kişiye özel ibaresi gözükmüyor hocam -
Bence de kişiye ozel ben de bulamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de yok -
Kişiye özel.
gelmemiş : ( -
Gelmiş teşekkürler. Sarıların Sülo'ya N11'den 2 taraftan da iş çıkar mı?
Edit: Şimdi baktım, N11'de fiyatlar o kadar yüksek ki N11, dedesi bile çok sevici olan Sarıların Sülo'yu sevmeye kalkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 19 Aralık 2020; 1:10:13 > -
kişiye özel mi bilmiyorum...
online elektronik 200/20 bonus
Kampanya Detayları:
* Elektronik ve giyimde Bonus üye işyerlerinden yapacağınız online alışverişlerde tek seferde 200 TL ve üzeri harcamaya 20 TL indirim verilecektir.
* Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy dahildir.
* Kampanyaya katılmak için uygulama BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir.
* Kampanyaya sadece internetten yapılan harcamalar dahildir.
* Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
* Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
* Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 20 TL indirim kazanabilir.
* Kazanılan indirim 28 Aralık’ta işlem yapılan karta yansıyacaktır.
* BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşterilere ait ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
* Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 1,99TL’dir.
* Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000042295
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyankar1976 -- 19 Aralık 2020; 1:10:37 >
-
Hoca link verebilir misiniz
2000/100 elektronik marka 200/20 ile birleşir kişiye özel.
-
Banada gelmiş zor buldum biraz aşağılarda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X