Şimdi Ara

BONUBON.COM TATİL FIRSATLARI 1 ALANA 1 BEDAVA (KAMPANYA SONA ERDİ) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.664
Cevap
27
Favori
63.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nashirayı aradım eleman 15 gun ızne çıkmıs, öğleden sonra arayın bılmem ne sorumlusu gelırse sorarsınız dendı, 3 yıldızlı bır otelle konusmus gıbı oldum

Pgs de ıse telefonu acan kadın rezervelernızı sabah geldı dedı kı adımı soyledıkten bırkac sanıye sonra bunu demesi benı işkıllendırdi.

Anıdır; kırıkkalede okurken malum mafyaya dönmüş servisciler kopru altında durabılmelerı ıcın aracta en az 3 kısının olması gerek ve bu 3 kısıyı ya sehırden yada yoldan toplaması gerekırdı. Bizde otostopcu tayfası olarak hergun yollardaydık. bir gun bı servıscı durdu 3 kısıyı bedava goturcem dedı. atladık tabı. Neyse kopru altına geldık 2-3 kısı daha aldık. Bu arada bız en önde oturmaktayız. baktı dolmucak tekrar sehre gıttık, garda falan bekledık kı bu olay en az 1,5 saat surdu. Sonra okula tekrar geldık. ortalık öğrencı kaynıuyor, bellıkı ders cıkıs saatı, mıllet servıslere saldırıyor. E halıye adam bıze sız arkada taburelere gecın yegen dedı, kabul ettık. kabul etmemızı fırsat goren eleman 3 er lırada para ıstedı. yanı tam fıyat, Allahtan erkek ve mafyadan korkusu olmayan bayan hocalar vardı da bızı korudular. Siz zaten bunları bedava gotrumek ıcın aldınız bız de sahıtız dıyerekten.

Sözun kısası bu tatıllere gıdene ve yapana kadar sanırım yolda basımıza bıseyler gelmez umarım gıbı

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Otele

Limak'ı arayıp otelden bizzat teyid aldınmı sen hocam?
  • quote:

Forum erkek görsün

Adam dayı hocam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmeyi de tatilstil gönderdi. Voucher ile ardarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Arkadaşlar nashira otel el değiştirdi. Şikayetler eski yönetimlerden. Artık otelin mal sahibi işletiyor ve otel yenilendi. Şİmdi çok iddialılar. İsteyen googledan aratabilir. Zaten sırf aquaparkı ve doğası bile bu fiyatı hakediyor. Otelden ağustos sonunu tavsiye ettiler iklim yönünden, 19 ağustos-24 ağustos arası Nashiradayım, gelecek olan varsa görüşürüz..

Hocam hayırlı olsun inan tercih olarak bobubona göre f/p otel almışsınız bonubondaki pgs fen daha iyi olduğubdan şüphe etmeyin çünkü sahip değiştiren her otel müşteriyi bur sonraki yıl bağlamak için elinden geleni yapıyor örn
    Rixos Tekirova
    İber otel
    Magic life
    Liberty lykia
    Bellis Hotel Belek
    Nashira yenilendi bu sene bunlarda ilgi alaka vmçok olu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

beyler yazın bebek 1 yaşında falan olcak 1 yaşında bekle tatile gidilirmi.Çok karrasız kaldım ufak bebeğiyle tatile giden oldumu tatil bi eziyete dönüşürmü ondan korkuyorum.Yoksa hemen alcam bu fırsat kaçmaz.

merak etme çok güzel olur, bebiş çok eğlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan4226

quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Tekrar tekrar soruyorum ama cidden kafama takıldı.

Bazı arkadaşlara Sözleşme gelmiş bize neden sadece Voucher geldi? Ortada sözleşme fln yok? Sözleşmeyi hangi firma yolluyor?

sözleşme bonubon hesabında var kampanyalarım bölümüne girersen orada.

Bende normal olarak ödediğim 830 lira görünüyor?!
  • Sözleşme yollanmayan başka arkadaşlarda varmı benim gibi?

Sadece Voucher gönderilen?

Bazı arkadaşlara ikiside yollanmış. Nedir olayın aslı?
  • quote:

Sözleşme yollanmayan başka arkadaşlarda varmı benim gibi?

banada sadece voucher geldi. Bonubon.com hesabım->kampanyalarım sayfasından indirim çıktı aldım.
  • kalanlar icinde en iy crystal sunset gibi duruyor varmı baska alternatif..
  • quote:

Sözleşme yollanmayan başka arkadaşlarda varmı benim gibi?

Ben Nashira Resortten 3 kişilik satın aldım. 3 tanede hediye etti sistem. toplamda 6 kişi 3 aile aldım. Buna ilişkin olarak bana 3 adet voucher ve tatilstil ile bizim aramızda geçen sözleşme gönderildi.

bonubon.com da hesabım kısmındaki sözleşme o ayrı. bununla ilgisi yok. mailinize gelen Voucherla beraber tatil stille yapılan sözleşme geliyor. Gelmediyse arayıp isteyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar dün limak atlantis aldık arkadaşla bugün oteli arayıp teyit aldım.rezervasyonum oluşmuş.2800 tl lik tatili 1400 e getirdim :)

• Lara Delphin Palace
    Side Alba Queen Hotel
    Side Nashira Resort

hangisi sizce beyler haziranda gidicem 2 çocuk 2 yetişkin çocuklardan biri 1 yaşında
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

Lara Delphin Palace
    Side Alba Queen Hotel
    Side Nashira Resort

hangisi sizce beyler haziranda gidicem 2 çocuk 2 yetişkin çocuklardan biri 1 yaşında

Lara Delphin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limak atlantisi aradım, dün almıştım bonubondan. Çıkan bayan girş çıkış tarihlerimi kendisi söyledi demkki sıkıntı yok. Kara ya da deniz tarafı olması hakkında gelince belli olur dedi.

• Kalan oteller arasından hangisini önerirsiniz şuan?
  • quote:

quote:

Otele

Limak'ı arayıp otelden bizzat teyid aldınmı sen hocam?

Ben otele girene kadar prensip olarak otel personeli ile muhatap olmuyorum.
    Acenta harici bu şekildeki diyaloglar daima problem yaşatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

Kalan oteller arasından hangisini önerirsiniz şuan?

http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/delphin-palace-hotel

• Pazartesi yeni oteller gelecek denilmiş. Acaba yeni yurtdışı turlar da gelebilir mi? Ona göre alım yapmayı planlıyorum çünkü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

Kalan oteller arasından hangisini önerirsiniz şuan?

http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/delphin-palace-hotel

bin lira civarı demeyi unuttum yani nashira tarzı, hangisi şuan en iyi tercih?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.