Şimdi Ara

BONE neden takılır?l

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
16.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cahilliğimi bağışlayın, bone sadece havuzda mı takılır yoksa denizde takılması da normal midir?

Saçlardaki kirin havuz suyuna karışmaması için mi, yoksa sudaki kirin saçlara bulaşmaması için takılır?
    Keller bone kullanır mı?

Bu şeyi kullanan var mı?

• ıslanmasın diye olabilir başka hijjen acısından olabilir ...
  • denizde ve aquaparkta görmedim ama havuzlarda hep takılılr. herhalde havuzu temiz tutmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreturr

Cahilliğimi bağışlayın, bone sadece havuzda mı takılır yoksa denizde takılması da normal midir?

Saçlardaki kirin havuz suyuna karışmaması için mi, yoksa sudaki kirin saçlara bulaşmaması için takılır?
    Keller bone kullanır mı?

Bu şeyi kullanan var mı?

valla en son havuza gittiğimde orta yaşlı bi adam vardı kel.bone takmamıştı
  • havuzu temiz tutmak ıcın takılıodu
  • havuzu temiz tutmak için havuzlarda takıldığını biliyorum.hatta bazı yerlerde mecburi.devlete askeriyeye özel olan yerlerde filan.ama denizde hiç takan görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

havuzu temiz tutmak için havuzlarda takıldığını biliyorum.hatta bazı yerlerde mecburi.devlete askeriyeye özel olan yerlerde filan.ama denizde hiç takan görmedim.

vucuden başka yerlerine bir şey örtülmüyor da mesela ayak, neden baş sebebi saçlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .Ferrum.’a Ne Oldu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havuza saç maç düşmesin diye
  • en kirli deniz en temiz havuzdan temizdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_berkayy16

havuza saç maç düşmesin diye

bazı er kek lerde kıl yoğunluğu kafadan gövdeye inmiş oluyo. kıllar için olsaydı vücududa kapattırırlardı..
    benim bi arkadaş kullanıyo denizde de onun kullanma sebebi kulağına su giriyomuş ona engel olmak içinmiş...
  • kulaga su gırmesın diye baska seyler oluo hem bone kulagı tam olarak kapamıo
    sacta bit fln varsa havuza bulasmasın diye işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 23 Kasım 2007; 15:54:20 >
  • Saçı olmayanlarda takıyor.Bi yerde duymuştum yüzücüler sürtünmeyi azaltmak için takıyorlar diye.
  • fazla derinden yüzünca kulağa baskı oluyor ondan olabilir heralde ama kulağa su kaçmasın diyede kullanılıyor biliyorum
  • havuza girerken bazen takarım örneğin saçımı yeni temizlemişim havuza giriyorum ne olduğu belirsiz şeyler yapısıo hijyenn hijyenn bonem file seklinde tam bone deil
  • hastalık bulasmasın havuz saclarla dolmasın ve suya katılan asit sacları etkilemesin diye olabilir
  • Saçım uzunken etrafa dağılmasın diye takardım gerçi arkada topuz gibi dururdu
  • lütfen havuza girmeden duş alınız
  • havuz suyunda ki klor miktarı yüksek olduğu için saçlara zarar verir,saç dökülmelerine ve çeşitli kafa derisi hastalıklarına neden olabilir,bu yüzden olsa gerek.
  • havuzda yüzen insanların saçı suya düşebilir..
    buda yüzen bir insanın ağzına fln girerse nolur?
    iişte havuz yetkilileri müşteri kaybetmekten korktukları için buınu zorunlu kılmışlar..
    otellerdede yemeklere kaçmasın die ahçılar tarafından giyilir..
    gene aynı sebepten.
  • bence saçlar havuza dökülmesin diye bizim burda bi havuz var yazın girdiğim bir havuz saçlar görünmeyecek kadar küçük ve olur olmadık yerden çıkıyoheryerime yapışıyo bacağıma, ağzıma, alnıma, gözüme her yerime sonunda bone takma uygulaması geldi dertler bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralcı -- 23 Kasım 2007; 18:22:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.