Şimdi Ara

Bomontinin tadı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
15.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler cok merak ediyorum yakın zamanda alasım var. tadı nasıldır normal biradan cok farkı varmı, pek bira içmemiş birisi kaç tanede gider, sadece tadını merak ettigim icin alıcam

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bomonti'nin Lezzeti: Bir Bira Tadım Rehberi

Bomonti, Türkiye'nin en sevilen bira markalarından biridir. İster filtresiz ister şişelenmiş olsun, Bomonti biraları kendine has lezzetleriyle bilinir.

Bomonti Filtresiz

Bomonti Filtresiz, berrak ve altın sarısı rengindedir. Hafif maltlı bir tada sahiptir ve ferahlatıcı bir içim sunar. Alkol oranı %5,0'dir, bu da onu rahatlatıcı bir içecek haline getirir.

Bomonti Filtresiz Alkol Oranı

Bomonti Filtresiz'in alkol oranı %5,0'dir. Bu, onu hafif içimli bir bira yapar ve tadını çıkarabileceğiniz bir içecek arayanlar için idealdir.

Bomonti Bira

Bomonti, çeşitli bira çeşitleriyle bilinir. Filtresiz birasının yanı sıra, şişelenmiş Bomonti Bira bulunmaktadır. Bu bira, daha yoğun bir tada ve %5,2'lik daha yüksek bir alkol oranına sahiptir.

Bomonti Tadı Nasıl?

Bomonti biraları, maltlı lezzetleri ve ferahlatıcı içimleriyle bilinir. Filtresiz versiyonu, hafif ve canlandırıcıdır, normal Bomonti Bira ise daha yoğun bir tada sahiptir.

Hangisini tercih ederseniz edin, Bomonti biraları her damak zevkine uygun seçenekler sunar. İster rahatlatıcı bir içecek ister daha yoğun bir lezzet arıyor olun, Bomonti biralarını deneyerek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • *Yanacaksın capsi*

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokusu les.

• Hafif güzel cips al bide

• Efesten iyi, her yerde bulunuyor.
  • Bomonti guzeldir gecen yaz kapaklarini kolay acilabilir yapmislardi cok sevinmistim. Ama carlsberg varken ne bomonti icilir ne efes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tadi guzel de 2 tane ust uste icilmiyor.ben icerken midem bulandi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: erotikkedi

beyler cok merak ediyorum yakın zamanda alasım var. tadı nasıldır normal biradan cok farkı varmı, pek bira içmemiş birisi kaç tanede gider, sadece tadını merak ettigim icin alıcam

pek bira içmemiş biriysen tavsiyem tuborg gold hocam. tadı hoştur. biraz zor sarhoş eder yalnız 6+ civarı.

• bira içeceksen corona içeceksin limonlu limonlu
  • bomonti kız birasıdır

• Bomonti içeceğine su iç daha iyi.

• Sen bakma bunlara filtresiz bomonti favorimdir

• Valla yurtdışına kıyasla tek içilebilir bira bence. Kötünün iyisi yani burda bira mı içiyoruz sidik mi belli değil.

• Bomontiye kiz birasi derler bunun amaci icimi kolay daha hafif olmasi alkol oranida zaten coguna gore dusuk tadi normal bira iste

• 1 efes shot u zor içtim. Tadı çok ağırdı. Ondan 2 gün evvel 2 tane bomonti içmiştim "niye daha fazla almadım " diye üzülmüştüm. O efes shot lı günde 2 kırmızı tuborg 2 e.shot almıştım. 1 e.shot ile 1 kırmızı tuborg içebildim. Kusuyordum az kalsın. Ama baya baya toktum ondan da olabilir.

Sonuç bomonti güzeldir. 3-4 tanede kafa gider az içiyorsan. 2 tanede sallanabilirsin biraz. 5te sarhoşsun.
  • .
     Bomontinin tadı nasıl ?

• Bomonti cok guzel degil ama idare eder ben genelde extra iciyorum

• Diğer biralardan farklı güzel bir aroması var

Ben genelde carlsberg tuborg gold bomonti içiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORNHOLIO -- 10 Temmuz 2015; 13:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

1 efes shot u zor içtim. Tadı çok ağırdı. Ondan 2 gün evvel 2 tane bomonti içmiştim "niye daha fazla almadım " diye üzülmüştüm. O efes shot lı günde 2 kırmızı tuborg 2 e.shot almıştım. 1 e.shot ile 1 kırmızı tuborg içebildim. Kusuyordum az kalsın. Ama baya baya toktum ondan da olabilir.

Sonuç bomonti güzeldir. 3-4 tanede kafa gider az içiyorsan. 2 tanede sallanabilirsin biraz. 5te sarhoşsun.

OOOO AYYAŞ ADAM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.