Şimdi Ara

[BOMBA]XP ram yetmeyenler denesin MUTLAKA!!(Flash disk ile) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
8.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptopumda 1.5 gb ram var.1gb usb flash bellek ile deneyeceğim bakalım.inşallah işimi görür.

• ewet dostum
  • Sanırım benim kullanıp kullanmamam birşeyi değiştirmiycek.Okuma hızı düşük diyor.

[BOMBA]XP ram yetmeyenler denesin MUTLAKA!!(Flash disk ile)

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • valla 1.25 ram vardı 2 gb lık usb bellek ekledım ama pek degısme olmadı
  • Ram'i baya düşük olanlar için bence çok iyi bir seçenek ancak, iyi olmasına rağmen kullanmak isteyen sistemi yavaşlatabilir bile. Ben denedim yavaşlama oldu diyebilirim. USB Stick'iniz ne kadar iyi read/write yapabiliyorsa bu programdan o kadar performans alırsınız. Bu arada versiyon 2.0 çıkmış programın..

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

cachemanXP

Bunun konu ile ne alakası vardır acaba? Flash Disk'ten bahsediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 19 Mayıs 2008; 19:20:25 >
  • Bu program performans artışı sağlıyor ewet disk belleğinizi flash diskinize alıyor ve erişim süresi kısaldığı için programlar daha çabuk açılıyo vb. Fakat yabancı forumlardada bakarsınız flash disklerin bir yazma / okuma sınırı var bu programlada aşırı bi yazma okuma yapılıyor ve flash disklerin kapasiteleri düşüyor ve kullanılamaz hale geliyor. Detaylı bakarsınız. Hızlanma gözle görülür biçimde.
    xepfkli...
  • kingston 4gb usb ile deneyecem bakalım.sonra motoru yakmayalım da ondan korkuyorum.flashdisk yanmasın?
  • bende 400 gb usb hard disk var denesem bişey olur mu?(içindekiler falan silinir mi?)
    bide illa usb 2.0 mı olması gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Gezgin__ -- 20 Mayıs 2008; 19:30:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Gezgin__

bende 400 gb usb hard disk var denesem bişey olur mu?(içindekiler falan silinir mi?)
    bide illa usb 2.0 mı olması gerekiyor?

Harici diskin okuma yazma hızı bilgisayar içindeki harddiskten yüksek olmadığı için (veya olsa da çok çok farklı olmayacağı için) harici disk bağlamanın bir anlamı olmaz
    USB1.1 in aktarma hızı da dahili harddiskinden çok düşük olduğu için o da olmaz, mevcut hızını bile düşürebilirsin
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Millet ayrıca bu programı bilgisayarında Fazladan rami olanlar da kullanabilir. Bu şekilde sürekli kullanmış olduğunum programlar raminizin bir kısmında sürekli tutularak ihtiyaç halinde çok daha hızlı açılması sağlanabiliyor
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Vista'daki Readdyboost gibi bişi.Ben Readyboost için 4 Gb Usb bellek kullanıyorum ama hala bir faydasını göremedim

Cold Fusion Energy, Inc.
  • İşe yaramıyor.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • Güzel paylaşım teşekkürler benim pc garantiden gelsin deniyeceğim

Cold Fusion Energy, Inc.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.