Şimdi Ara

Bomba gibi bir teorim var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya da gizli teknoloji varmış. 30-40yıl ilerdeymiş ama insanlar bilmiyomuş

Öyle bişi olsa yada uzaylılar olsa bu plüton olayı 9 yıl da gitmez gardaşlarım. Biraz aklınızı kullanın. Foto lar geliyor ama nasıl ? Hangi teknoloji bi düşünün bakim. Uzaylı teknolojisi olsa anında gider gelirdik tamammı.
    Yalan diyorlar yok neymiş amerika 40yıllık teknoloji üretti.inanmayın. Üretmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boşver hocam patlat bi 31
  • Hakli olabilirsin

• Bilimsel yönden önde gidildiği normal ama miktarı bilmiyoruz. Mesela ilk başlarda flash bellekler vardı 1 gb hafıza ram ile görüyordum hep çok müthiş geliyordu. Sonra 2/4/8/16/32/64 luk flash bellekler çıktı hepsinin boyutu aynı. 16yı üreten adam 32yi de üretebilir aslında çok büyük bir bilimsel ilerleme gerekmiyor. Ama sırf 2 parti olarak satıp daha fazla kazanç sağlamak için yapıyorlar. Çoğu akıllı telefon bu şekilde sürekli ara ara çıkarıp yavaş yavaş geliştiriyorlar. Ben ürünlerden örnek verdim ama diğer alanlarda da bilimde bizden habersiz ileride gidildiği kanaatindeyim.

Edit: 1 gb ram flash bellek demişim, 1 gb hafızalı olacak yanlışlıkla yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyumak istemeyen adam -- 14 Temmuz 2015; 22:47:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 14 Temmuz 2015; 23:27:44 >
  • belki anında gidip geliyorlarda sana 40 gün diye yutturuyolardır

• quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

belki anında gidip geliyorlarda sana 40 gün diye yutturuyolardır

Bunlar zaman da kırılma yaşıyor 40 günü 9 yıl mı gösteriyorlar. Ben bi düşünim sonra söylerim cevabını.
    Başka sorusu olan var mı arkadaşlar ben burdayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

Bilimsel yönden önde gidildiği normal ama miktarı bilmiyoruz. Mesela ilk başlarda flash bellekler vardı 1 gb ram ile görüyordum hep çok müthiş geliyordu. Sonra 2/4/8/16/32/64 luk flash bellekler çıktı hepsinin boyutu aynı. 16yı üreten adam 32yi de üretebilir aslında çok büyük bir bilimsel ilerleme gerekmiyor. Ama sırf 2 parti olarak satıp daha fazla kazanç sağlamak için yapıyorlar. Çoğu akıllı telefon bu şekilde sürekli ara ara çıkarıp yavaş yavaş geliştiriyorlar. Ben ürünlerden örnek verdim ama diğer alanlarda da bilimde bizden habersiz ileride gidildiği kanaatindeyim.

Arkadaşa katılıyorum.
  • quote:

Bilimsel yönden önde gidildiği normal ama miktarı bilmiyoruz. Mesela ilk başlarda flash bellekler vardı 1 gb ram ile görüyordum hep çok müthiş geliyordu. Sonra 2/4/8/16/32/64 luk flash bellekler çıktı hepsinin boyutu aynı. 16yı üreten adam 32yi de üretebilir aslında çok büyük bir bilimsel ilerleme gerekmiyor. Ama sırf 2 parti olarak satıp daha fazla kazanç sağlamak için yapıyorlar. Çoğu akıllı telefon bu şekilde sürekli ara ara çıkarıp yavaş yavaş geliştiriyorlar. Ben ürünlerden örnek verdim ama diğer alanlarda da bilimde bizden habersiz ileride gidildiği kanaatindeyim.

Baya bi ileri gitmişler zaten o kesin.Önemli olan biz ne kadar ilerideyiz. Çin de filan genelev gibi bilimevleri açıldı. Artık halk kendi buluyor anlatabildim mi. Diycem k ki teknoloji amerikanın degil artık. Bunu kimse bilmiyor

• Teknoloji ilerde derken piyasaya sürülmesi kastediliyor galiba. Yani hali hazırda teknoloji var olsa bile ekonomik sebeplerden dolayı piyasaya sürülmesi için uygun zaman bekleniyor. Bilimsel keşiflerde de aynı şey var mıdır bilmiyorum.

• quote:

Bilimsel yönden önde gidildiği normal ama miktarı bilmiyoruz. Mesela ilk başlarda flash bellekler vardı 1 gb hafıza ram ile görüyordum hep çok müthiş geliyordu. Sonra 2/4/8/16/32/64 luk flash bellekler çıktı hepsinin boyutu aynı. 16yı üreten adam 32yi de üretebilir aslında çok büyük bir bilimsel ilerleme gerekmiyor. Ama sırf 2 parti olarak satıp daha fazla kazanç sağlamak için yapıyorlar. Çoğu akıllı telefon bu şekilde sürekli ara ara çıkarıp yavaş yavaş geliştiriyorlar. Ben ürünlerden örnek verdim ama diğer alanlarda da bilimde bizden habersiz ileride gidildiği kanaatindeyim.

Afedersin şey edin telefona ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. zaten odedikleriniz vardı o dönem sadece samsung gibi markalar pazarlamıyordu

Ben diyorum ki uzaylı teknolojisi veya über gizli teknolojiler yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: rovingox

quote:

Bilimsel yönden önde gidildiği normal ama miktarı bilmiyoruz. Mesela ilk başlarda flash bellekler vardı 1 gb hafıza ram ile görüyordum hep çok müthiş geliyordu. Sonra 2/4/8/16/32/64 luk flash bellekler çıktı hepsinin boyutu aynı. 16yı üreten adam 32yi de üretebilir aslında çok büyük bir bilimsel ilerleme gerekmiyor. Ama sırf 2 parti olarak satıp daha fazla kazanç sağlamak için yapıyorlar. Çoğu akıllı telefon bu şekilde sürekli ara ara çıkarıp yavaş yavaş geliştiriyorlar. Ben ürünlerden örnek verdim ama diğer alanlarda da bilimde bizden habersiz ileride gidildiği kanaatindeyim.

Afedersin şey edin telefona ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. zaten odedikleriniz vardı o dönem sadece samsung gibi markalar pazarlamıyordu

"Ben ürünlerden örnek verdim ama diğer alanlarda da bilimde bizden habersiz ileride gidildiği kanaatindeyim. "

Gibi bir cümleyle bitirdim? Yani bahsettiğin konu için de benzeri söz konusu olabilir demek istedim. Uzaylı teknolojisi diye bir şey yok zaten biz insan teknolojisini geliştiriyoruz. Uzay teknolojisidir o uzaylı teknolojisi olsa duramazsın.

Adamlar 7.5 milyar km öteye araç gönderiyorlar inceleme için ve bence bu sadece bizim görmemizin istendiği kısım. Çok daha iyisi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 51. Bölge

• Amerika teknolojide baya ilerde bildemiz teknolojisi varmi 100%200 vardir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rovingox

quote:

"Ben ürünlerden örnek verdim ama diğer alanlarda da bilimde bizden habersiz ileride gidildiği kanaatindeyim. "

Gibi bir cümleyle bitirdim? Yani bahsettiğin konu için de benzeri söz konusu olabilir demek istedim. Uzaylı teknolojisi diye bir şey yok zaten biz insan teknolojisini geliştiriyoruz. Uzay teknolojisidir o uzaylı teknolojisi olsa duramazsın.

Adamlar 7.5 milyar km öteye araç gönderiyorlar inceleme için ve bence bu sadece bizim görmemizin istendiği kısım. Çok daha iyisi var.

Laf anlamazsınız siz. Tabi görmemiz istendigi kısım. Biz gitcez zaten plüton a ön keşif yapıyorduk ailece.çok iyi geldi bu

Dediğin gibi olsa duramazsın. Öyle takarlar çipi mal gibi dolanırsın etrafta.kolay mı sandınız siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rovingox -- 14 Temmuz 2015; 23:00:22 >

• Dünya yuvarlak değil diyen amca geldi aklıma :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyetle alakalı bir olaydır bu parayı basıp arge çalışması yaparsan elbette daha yeni ve iyi olan teknolojiyi üretirsin devletler genelde butür ileri teknolojiler geliştirilip patentler ancak bu patentleri kimseye lisanslanmaz kullanması için, kendi askeri vb. alanlarda kullanır gizli tutar yıllar sonra bazılarını günlük yaşama sunar günümüzdede günlük hayatta kullandığımız birçok şeylerin patentleri Nasa vb. devletlerin büyük kurumlarına aittir en basitinden SSD ler hdd ye göre daha dayanıklı oldukları için askeri verileri saklamak için üretilmiştir ve daha alakasız olarak normal yattığımız yeni nesil yataklarda kullanılan yatınca vücudun şeklini alan süngerde yine nasa nın astronotlar için geliştirdiği bir sünger çeşididir.

Edit:Tabi normal büyük firmalarda bazı şeylerin patentini alıp ileriye dönük kullanmak için saklıyor bugün kullandığımız wifi, nfc, Bluetooth, gps gibi şeylerin patentleri 20-30 yıl evvel alınmış şeylerdir halbuki biz bunları daha yeni yeni kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 14 Temmuz 2015; 23:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Maliyetle alakalı bir olaydır bu parayı basıp arge çalışması yaparsan elbette daha yeni ve iyi olan teknolojiyi üretirsin devletler genelde butür ileri teknolojiler geliştirilip patentler ancak bu patentleri kimseye lisanslanmaz kullanması için, kendi askeri vb. alanlarda kullanır gizli tutar yıllar sonra bazılarını günlük yaşama sunar günümüzdede günlük hayatta kullandığımız birçok şeylerin patentleri Nasa vb. devletlerin büyük kurumlarına aittir en basitinden SSD ler hdd ye göre daha dayanıklı oldukları için askeri verileri saklamak için üretilmiştir ve daha alakasız olarak normal yattığımız yeni nesil yataklarda kullanılan yatınca vücudun şeklini alan süngerde yine nasa nın astronotlar için geliştirdiği bir sünger çeşididir.

Edit:Tabi normal büyük firmalarda bazı şeylerin patentini alıp ileriye dönük kullanmak için saklıyor bugün kullandığımız wifi, nfc, Bluetooth, gps gibi şeylerin patentleri 20-30 yıl evvel alınmış şeylerdir halbuki biz bunları daha yeni yeni kullanıyoruz.

Gps 20yıldır var

• rovingox kullanıcısına yanıt
    Gün hayata aktif olarak yeni yeni giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Gün hayata aktif olarak yeni yeni giriyor.

Gps dedigin sey baglandıgın uydunun sana gönderdigi çapraz frekanslar sonucu uzaklıgı ölcmesidr.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.