Şimdi Ara

Bölünmüş Diske Win7 64x Kurmak.. YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Diskimi böldüm ve bu bölünmüş 40Gb lık kısma C sürücüm üzerinden win7 64 bit kurmak istiyorum amma velakin;

C deki harddiskimde 64 bitlik win7 nin setupına tıkladığımda o alanda 32 bit kullandığım için izin vermiyor yüklemeye.

Bu sorunu nasıl giderebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 28 Şubat 2010; 23:48:46 >

• böldünüz ancak bu c bölümünü biçimlendirmediyseniz yüklenmez...vistayı bçimlendirip 64 bit kurabilirsiniz,tabi işlemcinizin 64 bit veri yoluna destegi varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

böldünüz ancak bu c bölümünü biçimlendirmediyseniz yüklenmez...vistayı bçimlendirip 64 bit kurabilirsiniz,tabi işlemcinizin 64 bit veri yoluna destegi varsa...

Şimdi şöyle diyim,

C yi biçimlendirmeden böldüğüm B kısmına win7 64 bit kurmak istiyorum.

Ama kullandığım vista 32 bit olduğu için izin vermiyor bu kurulumu başlatmaya.

Elimde win7 nin 32 ve 64 bitlik sürümleri mevcut. 32 bitlik sistemi kurma girişimimde herhangi bir sorun yok ama 64 bite müsade etmiyor.
  • Bana kullandıgınız işlemcinizin marka ve modelini söyleyebilirmisiniz..
  • quote:

Bana kullandıgınız işlemcinizin marka ve modelini söyleyebilirmisiniz..

Bölünmüş Diske Win7 64x Kurmak.. YARDIMMM

• http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35563 işlemcinizin 64-bit desteği mevcut vistayı 32 bit işletim sisteminizi silip c ye win 7 64 bit işletim sisteminizi kurun...(yani siz zaten sorunuzun ne oldugunu bulmuşsunuz 32 bit işletim sistemi var iken 64 bit kurulamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 28 Şubat 2010; 1:20:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35563 işlemcinizin 64-bit desteği mevcut vistayı 32 bit işletim sisteminizi silip c ye win 7 64 bit işletim sisteminizi kurun...(yani siz zaten sorunuzun ne oldugunu bulmuşsunuz 32 bit işletim sistemi var iken 64 bit kurulamaz)

Hocam ben vistayı silmeden bölünmüş 40GB lık B bölümüne kurmak istiyorum win7yi.

Yani C sürücüsünde vista yine kalıcak. ama başlatmayı daha sonra win7 kurduğum disk üzerinden ayarlicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

quote:

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35563 işlemcinizin 64-bit desteği mevcut vistayı 32 bit işletim sisteminizi silip c ye win 7 64 bit işletim sisteminizi kurun...(yani siz zaten sorunuzun ne oldugunu bulmuşsunuz 32 bit işletim sistemi var iken 64 bit kurulamaz)

Hocam ben vistayı silmeden bölünmüş 40GB lık B bölümüne kurmak istiyorum win7yi.

Yani C sürücüsünde vista yine kalıcak. ama başlatmayı daha sonra win7 kurduğum disk üzerinden ayarlicam.

maalesef ,olmuyor işte dediğiniz yol...vistayı silip win 7 64 biti kuracaksınız...(zaten karman çorman bir pc ye sahip olursunuz win 7 nin durdugu yerde vistanın ne işi var c ye win 7 kurup d bölümüne xp kuracagım deseniz mantıklı)

• ayrıca ram miktarınız 4 gb ın altında ise x64 işletim sistemi kurmanız size bir getiri sağlamaz...
  • quote:

ayrıca ram miktarınız 4 gb ın altında ise x64 işletim sistemi kurmanız size bir getiri sağlamaz...

Yok 4GB RAM'e sahibim. Zaten o yüzden bu avantajı kullanmak için 64 bit kurma derdindeyim

Dediklerinizi anladım ama sorumu dahada farklı bir boyuta taşıyorum ozaman?

Ben harici üzerinden kurucaktım win7yi. Format atarsam C'ye şimdi onu nasıl halledicem?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.